Ylisfestarit 12.8.2017

19.5.2017

YLISFESTARIT NOKIAN PITKÄNIEMESSÄ

Päihteetön elämys- ja musiikkitapahtuma koko perheelle

Lauantaina 12.8.2017 klo 13–19

 

Ylisfestarit järjestetään Pitkäniemen puistoalueella Nokialla.

Vuonna 2017 festarijärjestelyihin tulee kävijöiden toivomia uudistuksia. Festarilavoja on yhden sijasta kaksi. Uutuutena on myös suurikokoinen näyttö, jonka välityksellä lavan tapahtumat näkyvät kauemmaskin. TKL:n bussilinjat

14 ja 29 ajavat lisävuoroja festaripäivänä välillä Tampere-Pitkäniemi-Tampere.

 

Portit aukeavat klo 11.

Päälavan valtaavat vuoroin Jenni Vartiainen, Anssi Kela ja Klamydia. Benjamin on valitettavasti perunut tulonsa ja hänen tilalleen etsitään korvaavaa esiintyjää.

Herra Heinämäen lato-orkesteri sekä

Tays Silmäkeskuksen bändi esiintyvät pienemmällä lavalla. Festarit juontaa Karoliina Blackburn. Basaarialue ja ruokamaailma. Lapsille ja lapsenmielisille alueella kasvomaalausta, poniratsastusta, pomppulinna ja kaverikoiria.

 

Liput: aikuiset 22 €, lapset (3-11 v.) 12 €. Myös avustajat maksavat pääsylipun.

Ennakkomyynti: Lipunmyynti on muuttunut tälle vuodelle ja tapahtuu Ticketmaster.fi kautta. Ticketmasterilla on n. 100 lippukauppaa, josta voi ostaa lippuja sekä noutaa varauksesi. Lisäksi voit noutaa varauksesi kaikista R-kioskeista.

Lippukaupat perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä. Laskutusta toivovat asiakkaat: ottakaa yhteys Ticketmasterin puhelinpalveluun 0600 – 10800 (1,98 € / min + pvm).

Ennakkomyynti alkaa 22.5 klo 9.00 ja päättyy 11.8, jonka jälkeen jäljellä olevat liput myydään festaripäivänä lippuluukulta. Ennakkoon ostetun lipun voi vaihtaa rannekkeeksi 5.-11.8. välisenä aikana ennakkovaihtopisteissä Nokian Teboililla, Fröökynän Herkussa (Teivon ABC) ja TAYS Palvelutalon kioski. Festaripäivänä lippu vaihdetaan rannekkeeksi portilla.

 

Lisätietoja: www.pshp.fi/ylisfestarit           

TERVETULOA!