KVTL tiedottaa: Vahvistu vanhempana -hanke

29.3.2018

VAHVISTU VANHEMPANA-HANKE

 

Hae mukaan valmennukseen! Valmennus kestää puoli vuotta. Vahvistu vanhempana -valmennus on voimavarakeskeistä valmennusta alle 10-vuotiaiden lasten perheille, joissa isä tai äiti, tarvitsee tukea asioiden oppimiseen tai ymmärtämiseen. Valmennukseen haetaan yhdessä perheen lähi-ihmisen kanssa. Sen aikana perheet ja heidän lähi-ihmisensä keskustelevat, harjoittelevat ja tekevät vanhemmuuteen liittyviä tehtäviä yhdessä. Valmennukseen kuuluu kaksi lähijaksoa. Lähijaksoilla ollaan kolme päivää ja yövytään yhdessä, esimerkiksi kurssikeskuksessa. Lähijaksolla on ohjelmaa koko perheelle. Lapsille, vanhemmille ja lähi-ihmisille on jakson aikana kaikille yhteistä, mutta myös ihan omaa ohjelmaa. Lähijaksoilla tehdään aina myös kaikkea kivaa yhdessä.

Tänä vuonna lähijaksot järjestetään Nuorisokeskus Marttisilla, Virroilla. Valmennuksen lähijaksot järjestetään 29.6. – 1.7.2018 ja 14.12. – 16.12.2018. Haku valmennukseen ja lisätietoja:

https://www.tukiliitto.fi/toiminta/vahvistu-vanhempana/vahvistu-vanhempana-valmennus/

Tule mukaan Vahvistu vanhempana ryhmiin puhumaan muiden perheiden ja Vahvistu vanhempana -työntekijöiden kanssa. Ryhmiä voidaan järjestää netissä tai kasvotusten. Ryhmissä myös tehdään yhdessä asioita, kuten harjoituksia ja katsotaan videoita. Kerro meille, mistä sinä haluaisit keskustella. Mietitään lisää toimintaa yhdessä.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan:

Taija Humisto p. 040 707 8990, taija.humisto@tukiliitto.fi  

Sirpa Mäkinen p.040 681 9666, sirpa.makinen@tukiliitto.fi