Tiedote 13.3.- Tukiyhdistyksen toimintoja keskeytetään

13.3.2020

PÄIVITETTY TIEDOTE

KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSISTA TUKIYHDISTYKSEN TOIMINTAAN

 

Tilanne 13.3.2020

Tampereen kaupunki on tiedotteessaan 12.3.2020 suositellut, että kasvatus- ja opetuspalveluissa järjestettävä harrastava iltapäivätoiminta keskeytetään. Lisäksi on suositeltu rajoittamaan kaikkea ei-välttämätöntä toimintaa, jossa ollaan lähikontaktissa muiden henkilöiden kanssa, kuten esimerkiksi harrastuksissa tai urheilussa.

 

TÄMÄN VUOKSI TAMPEREEN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY TIEDOTTAA UUSISTA KESKEYTYKSISTÄ TOIMINNASSAAN:

 

 • HIP-kurssit Puistokoulun Kalevanpuiston koulutalolla sekä Sammon koulun Sairaalankadun toimipisteellä on keskeytetty toistaiseksi.

 

 • Harrastekurssitoiminta keskeytyy kahdeksi viikoksi ensi maanantaista alkaen 16.3.-29.3., ja jatkosta tiedotetaan hyvissä ajoin. Vielä 13.3. Tyylilyylit 2 ja la 14.3. Kimallus kokoontuvat normaalisti. Tiedotusprosessi suoraan kurssilaisille aloitetaan välittömästi, mutta kurssilaisten suuren määrän vuoksi tieto ei tule saavuttamaan kaikkia samanaikaisesti.

 

 • Virikehenkilöiden (Virikevilma ja Virikeville) asiakastyö on keskeytetty 31.3. asti, keskeytys alkaa heti 13.3. alkaen.

 

 • Vertaistukitapaamiset peruttu:
  • 26.3. Voikukkia-tapaaminen Onkiniemessä on peruttu, selvitellään siirtoa uudelle ajankohdalle
  • 2.4. Verkkotreffit-tapaaminen Läheiset aikuistuvan asioiden hoitamisen tukena Tulppaanitalolla on peruttu, siirretään pidettäväksi myöhempänä ajankohtana (todennäköisesti alkusyksyllä).
  • Perhekahvila ei kokoonnu toistaiseksi

 

 • Disko 21.3. Monitoimitalolla 13 on peruttu. Tulevien huhtikuun diskojen toteutumisesta päätetään maaliskuun loppupuolella.

 

 • Jäsenistön kevätristeily 25.-26.4. Viking Gracella on peruttu ja siirretään toiseen ajankohtaan. Suunnittelemme uutta korvaavaa risteilyä heti, kun tilanne normalisoituu. Alustavasti aikavaihtoehtoja ovat kesäkuun alkupuoli tai loka-marraskuu.

 

 • Toimistolle toivotaan yhteydenottoja joko puhelimitse tai sähköpostilla, sillä toimiston ovet ovat suljettuna kaikenlaisilta asiakaskäynneiltä toistaiseksi. Muutoin toimiston työt jatkuvat kuten ennenkin ja palvelemme teitä parhaamme mukaan.

 

VIIKONLOPPULEIRIT JATKUVAT

 

Tällä hetkellä tilapäishoidon viikonloppuleirit Kuuslahdessa jatkuvat ennallaan. Leiriläisen on peruttava leiri, mikäli leiriläisellä on mitään infektio-oireita, hän on mahdollisesti altistunut koronavirukselle tai lähipiirissä on tuntematon hengitystieinfektio. Myös sellaisessa tilanteessa, että henkilökunnan saaminen leirille mahdollisessa ohjaajan sairastumistapauksissa käy ylitsepääsemättömäksi, saatamme joutua perumaan leirin. Hygieniaohjeistuksia leiritoiminnassa on tiukennettu entisestään. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta vältymme peruuntumisilta, sillä nämä omaishoidon vapaat ovat tärkeitä hengähdystaukoja perheiden jaksamiselle.


Tampereen kaupungin tiedote 12.3.2020 klo 19.19:

https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2020/03/12032020_6.html

 

Tukiyhdistyksen hallitus ja toimihenkilöt tarkkailevat tilanteen etenemistä ja viikolla 13 annamme uuden tiedotteen jatkosta, esim. harrastekurssien suhteen.