Uutta tietoa yhdistyksen risteilyistä

15.10.2021

UUTTA TIETOA RISTEILYISTÄ

 

KEVÄTRISTEILY

toteutetaan la 9.4.-su 10.4.2022 Viking Gracella. Kevätristeilylle 2020 oli ilmoittautunut 54 henkeä. Osalla onkin jo maksu maksettuna, osa taas halusi rahat takaisin risteilyn peruuntuessa, mutta kaikki ovat silti lähtijälistalla.

Pyydämme nyt teitä, jotka tiedätte olevanne listalla, ilmoittamaan, oletteko edelleen lähdössä ja näin vahvistamaan osallistumisenne.

Jos peruutuksia tulee, laitetaan paikat myyntiin.

Voitte kysellä mahdollisia vapautuvia paikkoja toimistolta.

 

DISKORISTEILY

Tulossa on kovasti odotettu 35. diskoristeily, joka on siirtynyt koronan vuoksi kaksi kertaa. Jo vuosikymmenten ajan diskoväki on lähtenyt kerran vuodessa joukolla risteilylle diskoilemaan ja viettämään päivää Tukholmassa. Diskoristeilyä tuetaan diskon pääsymaksutuloista. Viime vuosina suosittu ohjelmanumero on ollut omalle väelle ostettu vip-karaoke.

 

Nyt muutetaankin aikatauluja siten, että diskoristeily järjestetään pe 20.5.-su 22.5.2022 (päivä Tukholmassa) Viking Gabriellalla. Risteily siirretään syksystä kevääseen, jotta odotusaika hieman lyhenisi. Syksylle on niin paljon ohjelmaa, että tasataan tapahtumia hieman ympäri vuotta.

Myös diskoristeilylle on ilmoittautumiset otettu jo helmikuussa 2020, joten nyt teidän tulee vahvistaa tai perua lähtönne. Paikkoja riittää vielä vahvistustenkin jälkeen myyntiin.

 

Terveisin Päivi

Päivi Kaltio, toiminnanjohtaja, p. 040 522 7831, kaltio@kvtukitampere.fi