Tuomi Logistiikan asiakastiedotteita mahdollisen lakon vaikutuksista ja tunnistetarran vaihtumisesta

28.2.2023


Tuomi Logistiikka Oy
Asiakastiedotteita 23.2.2023

 

Auto ja kuljetusalan mahdollinen lakko voi vaikuttaa taksien saatavuuteen

 

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT on antanut linja-autoliikennettä koskevan lakkovaroituksen, joka toteutuessaan alkaisi 1. maaliskuuta kello 3.00 alkaen. Lakko päättyisi 10. maaliskuuta kello 3.00. Samalle aikajaksolle ajoittuu myös Rautatiealan unionin RAU:n sekä JHL:n lakkovaroitukset rautatiealalle 6.3. alkaen. RAU:n ja JHL:n rautatiealan lakko vaikuttaisi myös Tampereen ratikan liikennöintiin.

Laajat joukkoliikennettä koskevat lakot lisäävät toteutuessaan taksien kysyntää huomattavasti ja heikentävät niiden saatavuutta, erityisesti niinä aikoina, jolloin ihmiset liikkuvat eniten (aamut ja iltapäivä).

Taksien mahdolliset saatavuushaasteet lakon aikana voivat näkyä kuljetustenohjauskeskuksemme välittämissä VPL- ja SHL-kuljetuksissa, ryhmäkuljetuksissa ja hiihtoloman jälkeen mahdollisesti myös koulukuljetuksissa. Autoja voidaan joutua etsimään normaalia kauemmin, tai kaikilta osin soveltuvaa autoa ei ole välttämättä saatavilla tiettyyn ajankohtaan (esim. inva-taksi).

Seuraamme lakkotilanteen kehittymistä ja tiedotamme lakon mahdollisista vaikutuksista tarkemmin asiakkaitamme, kun saamme asiaan lisäinformaatiota.

 

Lisätietoja:

Tuomi Logistiikka Oy
Kuljetustenohjauskeskus
p. 03 5678 101
kyyti@tuomilogistiikka.fi

Tuomi Logistiikka Oy
Koulukuljetukset
p. 03 5678 106
koulukyyti@tuomilogistiikka.fi 
 

AKT:n lakolla mahdollisia vaikutuksia Pali-kuljetuksiin 1.3. alkaen

 

Auto- ja Kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n lakko linja-autohenkilökunnan osalta alkaa keskiviikkona 1.3.2023 klo 03.00 ja päättyy perjantaina 10.3.2023 klo 03.00, ellei neuvotteluissa päästä ratkaisuun tätä ennen.

Lakolla voi olla vaikutuksia Tuomen järjestämiin Pali-palveluliikenteen kuljetuksiin. Jotkut Pali- linjat tai -reitit voivat jäädä ajamatta lakon seurauksena. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla lakon mahdollisista vaikutuksista Pali-liikenteen linjoihin ja reitteihin.

Lisätietoja:

Tuomi Logistiikka Oy
Kuljetustenohjauskeskus
p. 03 5678 104 (Pali)
kyyti@tuomilogistiikka.fi

 

Autoissa uusi tunnistetarra

 

Hyvä Tuomen kuljetusten asiakas!

Tunnistat tästä edes autot, jotka ajavat Tuomen järjestämiä kuljetuksia, uudesta tunnistetarrasta. Autojen tarrat päivittyvät uusiin viimeistään 15.3.2023.

Tunnistetarran ulkoasu on muuttunut aikaisemman sopimuskauden Kuohke-tarrasta ja nykyisin tarrassa lukee Tuomi kuljetukset. Tuomi järjestää monenlaisia eri kuljetuksia, ja niitä ajetaan lähtökohtaisesti samoilla sopimusautoilla. Tämän vuoksi puhumme Tuomi kuljetuksista kokonaisuutena.  

Tarran värimaailma ja esteettömyys

Myös tarran värimaailma on muuttunut. Tuomi Logistiikan yritysilme tullaan päivittämään tämän vuoden aikana ja tästä johtuen myös värimaailmamme on muuttunut värikkäämmäksi. Tarra on myös hyväksytetty esteettömyysasiantuntijalla eri asiakaskohderyhmiemme erityistarpeet huomioiden.

Yritysilmeen päivitys ei vaikuta palveluihimme

Yritysilmeen päivitys ei vaikuta itse palveluihin: Kuohken kautta tapahtuu yhä kyytien välitys ja samat palvelukokonaisuudet ovat jatkossakin Tuomen palveluja. Muutos vaikuttaa siis ainoastaan näkyviin asioihin, kuten yrityksen logoon, väreihin, kirjasimiin ym.

Mikäli sinulla on kysyttävää uudesta tunnistetarrasta tai Tuomen uudistuvasta yritysilmeestä, voit olla yhteydessä henkilökuljetuspalvelujemme palvelupäällikkö Päivi Ylitiehen tai Tuomen viestintään:

Päivi Ylitie
Palvelupäällikkö
p. 040 806 2517
paivi.ylitie@tuomilogistiikka.fi
 

Pauliina Hämäläinen
Viestintäpäällikkö
p. 040 806 2115
pauliina.hamalainen@tuomilogistiikka.fi