Sinun tarinasi

KERRO MEILLE SINUN TARINASI

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry täyttää 60 vuotta 2021. Juhlavuoden aikana haluamme nostaa mieliin tapahtumia ja asioita kuluneilta vuosikymmeniltä ja vuosilta.

Juhlavuoden jokaisena kuukautena käsittelemme eri teemoja yhdistyksen toimintaan liittyen, ja jaamme tarinoita kuhunkin teemaan liittyen niin jäsenkirjeessä kuin sähköisesti.

 

Haluamme kuulla mitä yhdistyksen toiminta on merkinnyt juuri Sinulle. Olet sitten kehitysvammainen ihminen, isä/äiti, sisarus, mummu, pappa, kummi, läheinen, ohjaaja, tukija, yhteistyökumppani, vapaaehtoistyöntekijä… TE KAIKKI.

Mikä on ollut sykähdyttävin hetki, muisto, tapahtuma, kohtaaminen, tunne… kerro siitä meille omin sanoin ja sanoituksin, matalalla kynnyksellä. 

Tarinan pituudella ei ole merkitystä, lyhytkin muisto riittää - tuokio, joka on ollut juuri Sinulle tärkeä ja merkityksellinen ja voisit sen meidän kanssamme jakaa, joko nimelläsi tai nimettömänä.

  • Oletko ollut mukana leirillä? Vertaistuki-illoissa? Harrastekurssilla? Discossa? Retkellä? Muotinäytöksessä? Edunvalvontatapahtumassa? Jelppiksessä? Talkoissa? Tai jossain muussa yhdistyksen toiminnassa?
  • Oletko kohdannut merkityksellisen henkilön?
  • Millaisia tunteita hetki on Sinussa herättänyt, ja miksi?

Kerro, mitä vain mieleesi muistuu.

Olisi ihanaa saada aitoja elämänmakuisia tarinoita ja kokemuksia vuosien varrelta, sillä niistä muodostuu yhdistyksen 60- vuotinen tarina.

Voit lähettää tarinasi alla olevalla lomakkeella sähköisesti. 

Voit myös lähettää sähköpostia, WhatsApp-viestin, videon, kirjoittaa kirjeen, poiketa toimistolla tai soittaa. Tarinasi voit lähettää:    

”Minulle ja meidän perheellemme oli erityisen merkittävä hetki, kun osallistuimme aikoinaan vertaistukiryhmään. Se hyväksynnän tunne ja vertaistuki, jota saimme.

Ei tarvinnut selitellä mitään. Sai itkeä, ilman häpeän tunnetta. Näki, että elämä kantaa.

Ryhmä antoi meille voimia, tukea, avasi polkuja, sieltä alkoi tärkeitä ystävyyssuhteita.”

 

Juuri Sinun tarinasi on tärkeä.

Kiitos!

 

terveisin Leena

Tukiyhdistyksen puheenjohtaja Leena Jokipakka

p.0500734186, jokiplee@gmail.com

 

 

Sinun tarinasi


Mitä yhdistyksen toiminta on merkinnyt Sinulle? Mikä on ollut sykähdyttävin hetki, muisto, tapahtuma, kohtaaminen, tunne…? Kerro siitä meille omin sanoin. Tarinan pituudella ei ole merkitystä, lyhytkin muisto riittää - tuokio, joka on ollut juuri Sinulle tärkeä ja merkityksellinen. 

*
*

Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa olla Sinuun yhteydessä ja pyytää lisätietoja. Yhteystietojasi ei julkaista missään. Nimesi julkaistaan ainoastaan, mikäli annat siihen ylläolevassa kohdassa luvan. 

 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.