Jäsenistön kesäretki Ähtäriin

Aika: 8.6.2019

KESÄRETKI ÄHTÄRIIN 8.6.2019

 

Suositut kotimaan retkipäivät tulevat jälleen!

Saamallamme lahjoituksella pystymme järjestämään kolme kotimaan retkeä tänäkin vuonna. Nämä retket ovat tarkoitettu ensisijaisesti vähävaraisille kehitysvammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen mahdollistamaan virkistystapahtumiin osallistumista.

 

Ensimmäinen retki suuntautuu Ähtärin eläinpuistoon lauantaina 8.6.2019! 

Retki soveltuu kaikenikäisille erityistä tukea tarvitseville ihmisille perheenjäsenineen. Retkelle lähdetään yhteiskuljetuksella Tampereen Keskustorin Vanhan Kirkon edestä klo 8.30. Palaamme retkipäivän jälkeen samaan paikkaan noin klo 19.

Retkipäivän aikana näet pandatalon kuuluisat asukkaat Lumin ja Pyryn sekä kymmeniä erilaisia pohjoisen luonnon eläimiä. Välillä syömme lounasta Hotelli Mesikämmenen noutopöydästä. Paluumatkalla on mahdollista tehdä löytöjä Tuurin kyläkaupassa.

Kesäretken omavastuuhinta on vain 15 euroa/hlö, johon sisältyy yhteinen meno-paluukuljetus, sisäänpääsy Pandataloon ja eläinpuistoon, noutopöytälounas ja bussieväät. Mukaan mahtuu 45 nopeinta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sitovat ilmoittautumiset 15.5.2019 mennessä Tukiyhdistyksen toimistolle puh. (03) 2140 226.

HUOM! Ähtärin retki on täynnä! Mukaan mahtuneille on postitettu retkikirje 14.5., jossa on lasku mukana. Lasku tulee olla maksettuna ennen retkelle lähtöä.