Syysluontoretki Seitsemiseen

Aika: 31.8.2019

Suositut kotimaan retkipäivät jäsenistölle tulevat jälleen!

 

KOKO PERHEEN LUONTORETKI SEITSEMISIIN

Lähde mukaan nauttimaan hyvästä seurasta ja loppukesän luonnosta Tukiyhdistyksen esteettömälle luontoretkelle Seitsemisen kansallispuistoon lauantaina 31.8.!

Lähdemme retkelle yhteiskuljetuksella Tampereen Keskustorin Vanhan Kirkon edestä klo 8.30, ja palaamme samaan paikkaan noin klo 17.

Retki soveltuu hyvin kaikenikäisille erityistä tukea tarvitseville ihmisille perheenjäsenineen. Retki on tarkoitettu yhdistyksen jäsenperheille.

Luvassa on monipuolista yhteistä seikkailuohjelmaa, retkieväiden nauttimista erätulilla sekä suoluonnon ihastelua Saari- Soljasen esteettömällä luontopolulla. Päivän päätteeksi tutustumme Koveron perinnetilaan. Tukiyhdistyksen ohjaajia on mukana avustamassa retkeläisiä. Retkikohde on esteetön, joten myös liikkumisrajoitteiset henkilöt ovat erittäin tervetulleita mukaan. Huomioi kuitenkin, että bussi on normibussi, joten retkeläisen tulee pystyä siirtymään ja istumaan tavallisessa penkissä. 

Retken omavastuuhinta on 10 euroa, johon sisältyy muun muassa yhteinen meno-paluukuljetus sekä retkilounas ja välipalaa paluumatkalle bussiin. Voit myös halutessasi ottaa omia eväitä ja juotavaa mukaan retkelle.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella yhdistyksen nettisivuilla:https://www.kvtukitampere.fi/toiminta/vapaa-ajan-toiminta/#token-1509284

tai puhelimitse (03) 2140226. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kaikki retkelle osallistujat sekä osallistujien erityisruokavaliot, yhteystiedot (puhelinnumero sekä osoite, johon voi laittaa laskun retken omavastuuosuudesta ja tarkempaa tietoa retkestä). Mukaan mahtuu noin 50 ihmistä.

 

Seitsemisen retki mahdollistuu jälleen ulkopuolisen lahjoituksen turvin. Saamallamme lahjoituksella pystymme järjestämään kolme kotimaan retkeä tänäkin vuonna. Kesäkuun retki suuntautui Ähtärin eläinpuistoon, ja luvassa on vielä Seitsemisen retken lisäksi retki tiedekeskus Heurekaan Vantaalle 16.11.2019. Lahjoituksen mahdollistamana pystymme pitämään retkien omakustannehinnat matalina. Nämä retket ovat tarkoitettu ensisijaisesti vähävaraisille kehitysvammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen mahdollistamaan virkistystapahtumiin osallistumista.