Jelppis-juhla

Aika: 8.1.2020 klo 18:00 - 22:30

JELPPISJUHLAN PALUU

 

Paljon toivottu Jelppis- ilta tekee paluun. Perinteinen Jelppis-juhla oli yhdistyksen ohjelmistossa yhtäjaksoisesti yli 30 vuotta. Nyt on aika elvyttää vanha perinne, mutta uudella toimintamallilla.

 

Hyväntekeväisyysilta yhdistyksen hyväksi järjestetään Tuulensuun Palatsissa (entinen Kino Palatsi), Hämeenkatu 30 keskiviikkona 8.1.2020 klo 18.00–22.30.

 

Illan musiikista vastaa Dj Topi Honkonen, joka järjesti Suomen ensimmäisiä aitoja diskoja Linnasalissa. Vakituiset kehitysvammaisille henkilöille tarkoitetut diskot Suomessa Dj Topi aloitti ensimmäisenä jo 70-luvulla. Näillä askelmerkeillä on yhdistys jatkanut nykyisinkin toimivia diskoja. Luvassa myös arpajaiset, huutokauppa ja yllätysohjelmaa.

 

Illan menu:

Välimeren salaatti & Couscous

Pesto pastasalaatti

Lohkoperunoita & Paahdettua bataattia

Barbeque kanaa

Jälkiruokana levykakku, kahvi tai tee

Illalliskortin hinta sisältää alkoholittoman alkumaljan sekä ruuan kanssa veden. Muut juomat ovat ostettavissa omakustanteisesti. Baari on avoinna aulassa tilaisuuden ajan.

 

Illalliskortin hinta on 50€.

Kehitysvammaiset tai muut apua tarvitsevat henkilöt 25€.

Mikäli kehitysvammaisen henkilön avustaja haluaa illallisen, sen hinta on 25 € (koskee palkallisia henkilökohtaisia avustajia tai asumisyksiköiden ohjaajia). Naulakkopalvelut 2€/hlö.

 

Tiedustelut ja illalliskorttien tilaukset yhdistyksen toimistolta 15.12.2019 mennessä.

Puh. (03) 2140 226, kaltio@kvtukitampere.fi