Jäsenperheiden retki Taikaponit-tallille

Aika: 28.6.2020 klo 10 - 10

JÄSENPERHEIDEN RETKIPÄIVÄ

TAIKAPONIT-TALLILLE

 

Sunnuntai 28.6.2020 klo 10-13

Paikkana Taikaponit-talli,

Kärjenniementie 60, 37860 Valkeakoski

 

Kuka haluaisi ratsastaa oikealla yksisarvisella? Haluaisitko tulla katsomaan, kuinka yksisarvisemme tekee taikatemppuja?

Olettekos nähneet meidän valtavan suuta pässiä, Viljoa? Myös kuttumme Lyyli käyskentelee pihassa. Toukokuussa meillä on pikkupupuja jo tosi moneen syliin, ehkä yksi vastasyntynyt ponivarsakin, ja paljon piipittäviä tipuja aikuisten kanojen ja ankkojen lisäksi.

 

Tukiyhdistys järjestää lasten ja nuorten perheille suunnatun keväisen retkipäivän luonnon helmaan Taikaponit- talleille Kärjenniemeen Valkeakoskelle. Pihapiirissä ja sen ympäristössä on monenlaisia aktiviteetteja. Kärrytellään pikkuponeilla, ajellaan isoilla juhlallisilla kieseillä ja satuloidaan yksisarvisten ponien lisäksi myös isoja hevosia, jotta äidit ja isitkin pääsevät ratsaille. Nuotiolla makkaratulet rätisee ja nokipannukahvit kiehuu. Paikan päällä paistellaan muurinpohjalettuja ja nautitaan hetki maalaiselämästä.

 

Retkipäivän omavastuuhinta on 10 € /aikuinen ja 5 €/lapsi tai nuori. Hintaan sisältyy ohjelma paikan päällä sekä nuotioeväät. Mukaan mahtuu 40 nopeinta ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Sitovat ilmoittautumiset 7.6.2020 mennessä toimistolle puh. (03) 2140 226 tai sähköisellä lomakkeella kotisivuillamme. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä:

  • kaikkien retkelle osallistuvien perheenjäsenten nimet
  • lasten/ nuorten ikä
  • eritysruokavaliot
  • yhteystiedot (puhelinnumero, laskutusosoite)
  • onko tarvetta yhteiskuljetukselle yhdistyksen puolesta
  • onko tarvetta lastenhoitajille (esim. jos yhden vanhemman perheestä osallistuu useita lapsia)

 

Mikäli retkipäivää ei pystytä järjestämään koronaepidemian vuoksi vielä tuolloinkaan, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin.