Äitien virkistyspäivä: Hyvinvointia arkeen

Aika: 31.10.2020

ÄITIEN VIRKISTYSLAUANTAI: HYVINVOINTIA ARKEEN

 

Virkistyspäivä työikäisille äideille, joilla on erityistä tukea tarvitseva lapsi/ nuori

Aika:    Lauantaina 31.10.2020 klo 9.00–15.30

Paikka: Kumppanuustalo Arttelin takkahuone Saapas (5 krs), Salhojankatu 42, Tampere

Lauantain tapaaminen on täynnä!

Päätimme toteuttaa kaksi äitien virkistyspäivää saman viikonlopun aikana, sillä tapahtumalle oli mukavasti kysyntää. Tämän vuoksi vielä yksi äiti sunnuntaille mahtuu mukaan!

 

Molemmat päivät on samansisältöiset, ja ne pidetään samassa paikassa: Kumppanuustalo Arttelin takkahuone Saapas (5 krs),Salhojankatu 42, Tampere. 

Päivän aikana rentoudumme ja rauhoitumme oman itsemme ja hyvinvointimme äärelle. Aamu aloitetaan kundaliinijoogaharjoituksella, jonka jälkeen pohdimme arkeamme ja tutustumme oman hyvinvointimme kulmakiviin.

Teemme myös toimintasuunnitelmaa oman hyvinvointimme vahvistamiseksi. Jokainen tekee harjoitukset omista lähtökohdistaan ja itsenäisesti. Ajatuksiaan pääsee halutessaan jakamaan muiden kanssa. Päivän päätteeksi teemme hengitys- ja rentoutumisharjoituksen. Ohjelman välissä on noin tunnin ruokatauko, jonka aikana nautimme maistuvan lounaan Arttelissa.

Mukaan voit ottaa rennot vaatteet, villasukat, vesipullon ja joogamaton. Halutessasi voit ottaa mukaan myös tyynyn.

Tapahtumassa noudatetaan turvavälejä, ja hyvää käsihygieniaa. Ryhmän koko on huomioitu tilan mukaisesti. Halutessasi voit käyttää omaa kasvomaskia. Tulethan terveenä tapahtumaan! 

Päivä on suunnattu yhdistyksen jäsenperheiden äideille ja mukaan mahtuu 8 äitiä, jolla on eritystä tukea tarvitseva lapsi (lapsen iällä ei ole väliä). Virkistyspäivä toteutetaan Laine & Barkov Charityn lahjoituksen turvin. Osallistumisen omavastuuhinta on 20 e / hlö, sisältäen ohjelman, lounaan ja taukokahvit/teet.

Päivän vastuuvetäjänä on LoistoSuunnan Jenni Sillantaka: ”Olen ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut monipuolinen osaaja. Mielestäni on tärkeää, että jokainen kokee oman elämänsä merkitykselliseksi ja tuntee, että hänen on hyvä olla omassa arjessaan. Tällä hetkellä uskon vahvasti, että hyvinvointi ja siihen panostaminen lähtevät liikkeelle mielen tasolta, kun motivaatio löytyy, niin kaikki on mahdollista. Kursseillani parasta on osallistujien läsnäolon vahvistuminen, omaa elämää koskevat oivallukset ja voimavarojen lisääntyminen. Tervetuloa mukaan!”