Yhdistyksen disko PERUTTU

Aika: 20.11.2021 klo 13 - 15

DISKOT MONITOIMITALO 13:LLA                               

 

 

Päivitetty ma 15.11.2021:

 

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti leviämisvaiheessa. Korkean riskin tapahtumaksi luokitellaan sisätiloissa järjestettävät isot yleisötapahtumat ilman yksilöityä istumapaikkaa sekä kontaktilajit (kuten tanssi).

 

JOTEN:  Vaikka jo aiemmin vahvistimme, että marraskuun disko toteutuisi, joudumme perumaan diskon huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Tilanne on erittäin harmillinen, ja olemme pahoillamme, ettemme vieläkään pääse diskoilemaan yhdessä.

Lauantaina 20.11.2021 ei ole yhdistyksen diskoa Monitoimitalo 13:ssa.

 

 

 

TIEDOKSI JOULUDISKOSTA 4.12.

Tavoitteenamme on edelleen toteuttaa Jouludisko lauantaina 4.12. klo 13–15.

Tiedotamme diskon toteutumisesta tai perumisesta lähempänä ajankohtaa.

Mahdollisesti tarkastamme osallistujilta (myös avustajilta ja lähihenkilöiltä) koronapassin. Toivomme, että rokottamattomat henkilöt eivät osallistu tässä tilanteessa diskotoimintaan.

Osallistujille on vahva maskisuositus, mikäli kasvomaskin käyttö on mahdollista.

Monitoimitalossa 13 on useita wc-tiloja, joissa käsien puhdistaminen on mahdollista. Lisäksi varaamme paikalle käsihuuhdetta, ja muistutamme osallistujia hyvään käsihygieniaan.

Pyrimme välttämään naulakoilla ja kahvilassa ruuhkien syntymistä.

  • Jos emme voi toteuttaa Jouludiskoa perinteisellä tavalla, yhdistys toteuttaa samana ajankohtana lauantaina 4.12. jouluteemaisen ja musiikkipitoisen verkkolähetyksen. Varaa kyseinen aika kalenteriin joka tapauksessa! 

HUOM! Tarkkailemme koronatilannetta, kuten ennenkin. Mikäli Pirkanmaalle asetetaan tapahtumille yleisörajoituksia, saatamme joutua perumaan diskon nopeallakin aikataululla tai rajoittamaan sisään pääsevien määrää. Päivitämme tiedot välittömästi yhdistyksen kotisivuille tapahtumakalenteriin.