Jäsenilta verkossa: Vaihtoehdot omannäköiseen koulupolkuun Tampereella

Aika: 8.9.2021 klo 17:30 - 19:00
Paikka: Teams-verkkosovellus

JÄSENILTA VERKOSSA: VAIHTOEHDOT OMANNÄKÖISEEN KOULUPOLKUUN TAMPEREELLA

keskiviikkona 8.9.2021 klo 17.30-19.00 (Teams) 

Perheiden pyynnöstä toteutamme jäsen- ja keskusteluillan kouluteemalla. Pyrimme löytämään vastauksia erityisesti koulutaivaltaan aloittelevien vanhempien mielissä oleviin kysymyksiin, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan ja jakaa kokemuksiaan.

 

Minkälaisia vaihtoehtoja erityisen tuen opetuksessa on Tampereella nykyisin? Tämän hetken koulupoluista ja opetuksen järjestämisen vaihtoehdoista on kertomassa apulaisrehtori Riikka Lahtinen Puistokoulusta.

 

Kuulemme myös inspiroivan tositarinan perheiden omasta toiminnasta ja uudenlaisten vaihtoehtojen etsimisestä koulupolulle. Raholan koulu oli perustettaessa kouluintegraation ja inklusiivisen opetuksen edelläkävijä, ja se sai alkunsa perheiden ja viranomaisten yhteistyönä. Raholan koulun alkuvaiheissa mukana olleet Irmeli Heiskanen, Anne Myllylä ja Leena Jokipakka kertovat, miten yhteistyöllä saatiin aikaiseksi uudenlaista toimintaa.

 

Ilmoittautumiset: 6.9.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella yhdistyksen kotisivuilla.

 

Ilta toteutetaan etänä Teams-verkkosovelluksella. Ilmoittautuneille toimitetaan linkki osallistumiseen edellisen päivän aikana. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!