YHDESSÄ-ryhmätaidenäyttely


Aika: 11.-25.11.2021
Paikka: Kumppanuustalo Artteli, Mustalahdenkatu 22

YHDESSÄ-ryhmänäyttely

 

Näyttelyn avajaiset on torstaina 11.11.2021 klo 17–18. Tervetuloa!

Näyttely on nähtävillä 11.11.-25.11.2021 Kumppanuustalo Arttelin uusissa tiloissa Amurissa: Mustanlahdenkatu 22, 33210 Tampere. Näyttely on sisääntuloaulan toisessa päädyssä, eli suoraan ulko-ovelta eteenpäin.

Arttelin aukioloajat marraskuussa: ma-to klo 9-18 ja pe klo 9-17.

Yhdessä-ryhmänäyttely on kuratoitu Ville Koiviston, Sari Koskisen, Valto Palomäen, Kirsi Viitapohjan ja Jukka Wienan sekatekniikkateoksista, jotka on luotu Galleria Kyyn workshopissa syksyllä 2021. 

Tällä kertaa workshopilla ei ollut erikseen päätettyä teemaa, vaan näyttelyn teemaksi muotoutui yhdessäolon kokemukset luomisen lomassa. Yhdessäoloa käsiteltiin sarjakuvan keinoin, kun taas suuremmissa sekatekniikkateoksissa tunnelmoitiin revontulia ja yhteenkuuluvuutta abstraktimmin.

Teoksia työstettiin rauhassa kerrostaen eri tekniikoita ja materiaaleja yhdistellen. Tarkoituksena oli löytää yhteyksiä eri kerrosten välille lisäämällä uusi kerros vanhan päälle sitä täysin peittämättä. Työskentelykertojen välissä teosten annettiin kuivua ja taiteilijoiden rauhassa pohtia, mistä seuraava kerros koostuu.

Taidetyöpajan ohjasivat sekä näyttelyn kuratoivat Mia Huu Kyllönen ja Jemina Knuutinen, pop-up-galleria Kyyn perustajat. Työpaja järjestettiin yhteistyössä Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n kanssa. Näyttely toteutettiin yhteistyössä Kumppanuustalo Arttelin kanssa. 

Lisätietoa Kyyn toiminnasta löytyy galleriakyy.com ja tukiyhdistyksestä www.kvtukitampere.fi

Instagram @galleriakyy