Lapsiperheiden retkipäivä Strutsitilalle

Aika: 12.6.2022 klo 13:30 - 16

LASTEN JA NUORTEN PERHEIDEN RETKIPÄIVÄ STRUTSITILALLE

 

Sunnuntai 12.6.2022 klo 13.30–16.00

Paikkana Strutsitila Syrjynen,Kirvuntie 76, 36600 Pälkäne

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry sekä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n Kivaa tekemistä sairaala—arjen vastapainoksi- toiminta yhteistyössä järjestävät lasten ja nuorten perheille suunnatun kesäisen retkipäivän.  

Perhetilalla pääsemme opastetulle tilakierrokselle, jossa opas kertoo tilasta ja eläimistä hauskasti ja sopivan kattavasti. Tällä hetkellä strutsien lisäksi tilalla on muitakin onnellisia kotieläimiä. Ryhmällemme on varattuna Suomen korkein kota, jossa on mahdollista grillata nuotiomakkarat ja nauttia hetken maalaiselämästä. Lisäksi nautimme pullakahvit (tai mehut).

Retkipäivä on maksuton. Osallistujille tarjotaan maksuton sisäänpääsy, tilakierros, pullakahvit sekä nuotiomakkarat.

Tilan kahvila-myymälästä on omakustanteisesti ostettavissa erilaisia tuotteita, mm. strutsinlihaa ja siitä tehtyjä herkkuja.

 

Retkelle tullaan ensisijaisesti omilla kuljetuksilla. Tila sijaitsee valtatien 12 varrella, ja Tampereelta sinne on matkaa 30 km.  

Mikäli tarvitsette kuljetusta, ilmoitattehan siitä ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella. Pyrimme tällöin mahdollistamaan pienimuotoisen yhteiskuljetuksen esim. yhdistyksen leiriautolla.

 

Mukaan mahtuu noin 50 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset 29.5.2022 mennessä sähköisellä lomakkeella https://www.kvtukitampere.fi/toiminta/vapaa-ajan-toiminta/ .Tämän jälkeen vahvistamme osallistumisen kaikille ilmoittautuneille.