Kädentaitosunnuntai: keramiikkaa ja kynttilöitä-paja

Aika: 30.10.2022 klo 11 - 15

JÄSENPERHEIDEN YHTEINEN KÄDENTAITOSUNNUNTAI:

KERAMIIKKAA JA KYNTTILÖITÄ-PAJA

 

Sunnuntaina 30.10.2022 klo 11–15

Paikka: Rientolan navetan savipaja, Federleynkatu 19, 33400 Tampere

 

Valmistaudutaan tulevaan talveen ja joulunaikaan tekemällä ajankohtaan soveltuvia käsitöitä. Nämä ovat mukavia niin itselle kuin lahjaksi!

 

Yhden päivän aikana osallistutaan keramiikka- ja kynttiläpajoihin, joiden kummankin kesto on noin kaksi tuntia. Keramiikkapajalla pääset tekemään pieniä savitöitä, kuten tuikkulyhtyjä, kynttilänjalkoja, joulutonttuja tai muuta vuodenaikaan sopivaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta savitöistä. Töiden lasittamisesta huolehtii ohjaaja. Kynttiläpajassa valmistamme kastokynttilöitä parafiini-steariinimassasta. Kurssimaksu kattaa kolme kynttiläparia eli yhteensä kuusi kynttilää.

 

Pajapäivä on tarkoitettu jäsenperheillemme: nuorille tai aikuisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja/tai heidän vanhemmilleen.

Voitte osallistua yhdessä, ja tai voit tulla yksinkin. Otathan silloin henkilökohtaisen avustajan mukaasi, mikäli sellaiselle on tarvetta. Jos lapsesi ei ole tästä kiinnostunut, tule mukaan vanhempana!

Osallistumismaksu jäsenperheillemme:

  • 0 € /erityistä tukea tarvitseva henkilö
  • 5 € /hlö vanhempi.

Erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden maksuton osallistuminen mahdollistetaan Karpalogroupin lahjoituksella – lämpimät kiitokset!

Osallistumismaksu sisältää materiaalit ja osallistumisen pajoihin päivän aikana. Pihapiirissä oleva kahvila on kiinni, joten otathan omat eväät mukaan.

Kurssipäivä toteutetaan yhteistyössä Rientolan Setlementin kanssa.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 7 henkeä. Mukaan mahtuu korkeintaan 20 henkeä, mikäli jakaudumme kahteen ryhmään. Tervetuloa käsitöiden pariin mukavaan tunnelmaan. ?

 

Ilmoittautumiset 30.9.2022 mennessä tukiyhdistykseen Johanna Kantaselle

p. 050 388 6144, kantanen@kvtukitampere.fi  tai sähköisellä lomakkeella kotisivuillamme.