Jäsenperheiden retkipäivä Kiviniityn kotieläinpuistoon

Aika: 17.6.2023

RETKIPÄIVÄ KIVINIITYN KOTIELÄINPUISTOON

 

Lauantai 17.6.2023 klo 9:30-16:00

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää lasten ja nuorten jäsenperheille kesäisen retkipäivän Kiviniityn kotieläinpuistoon Sastamalaan.

 

Retkipäivänä pääsemme tutustumaan yli 30 eläinlajiin helppokulkuisen reitin varrella. Eläinten lisäksi puistossa on paljon kivaa tekemistä, kuten leikkikenttä, polkuautoja, sähkömönkijöitä, trampoliineja ja taikametsä perheen pienimmille. Retkipäivä vietetään ulkona.

Retkelle on järjestetty yhteiskuljetus. Lähtö Keskustorin Vanhalta kirkolta klo 9.30 ja paluu klo 16.00 aikaan.

Mikäli osallistutte omalla autolla, ilmoitattehan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Retki toteutetaan avustuksella, joka on suunnattu vähävaraisille kehitysvammaisille tai vastaavanlaista tukea tarvitseville henkilöille ja heidän perheilleen.

Retken omavastuuhinta on 5 €/ henkilö ja alle 90 cm-pituiset lapset 0 €/hlö. Hinta sisältää bussikuljetuksen, retkilounaan ja kahvit (tai teen/mehun) ryhmällemme varatulla grillikatoksella sekä pääsylipun Kotieläinpuistoon.

 

Mukaan retkelle mahtuu noin 55 henkilöä.

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä sähköisellä lomakkeella 

Vahvistamme osallistumisen retkelle ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli retkelle on ilmoittautunut määräaikaan mennessä enemmän hakijoita, kuin mitä mukaan mahtuu, etusijalla ovat ne jäsenet, jotka eivät ole osallistuneet edellisille yhdistysretkille. 

 

Lisätietoja toimistolta:

p. (03) 2140 226 tai sähköpostitse toimisto@kvtukitampere.fi