Muutto & Oma koti -päivä

Aika: 2.12.2023 klo 10:00 - 15:00
Paikka: Tulppaanitalo, Pinninkatu 51, Tampere

Tervetuloa Muutto ja oma koti -päivään

lauantaina 2.12.2023 klo 10:00 – klo 15:00

 

Mietityttääkö omaan kotiin muuttaminen tai asumisen asiat? Haluaisitko tietoa asumisen vaihtoehdoista? Kaipaatko lisätietoa työelämän kysymyksistä vai kiinnostaako tekoäly?

 

Päivä on tarkoitettu tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille sekä heidän läheisilleen ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Aamupäivän aikana virittäydymme Tulppaanitalolla kaikki yhdessä päivän teemaan muun muassa La Stradan musiikkiesityksen sekä kokemuspuheenvuorojen merkeissä.

Iltapäivällä on omat osuudet tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille sekä heidän vanhemmilleen ja läheisilleen. Läheisten ohjelmassa on mahdollisuus perehtyä asumisen asioihin eri näkökulmista, arkitaitoihin ja voimavaroihin sekä sisaruuden rikkauteen. Eli toivotamme myös sisarukset tervetulleiksi mukaan tähän yhteiseen päivään. Tukea tarvitsevien nuorten ja aikuisten iltapäivään sisältyy kolme työpajaa Voimavirran vapaa-aikatalolla.

 

Ilmoittaudu mukaan 24.11. mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://kvps.fi/tapahtuma/muutto-ja-oma-koti-paiva/

Tilaisuus on maksuton. Tarjoamme kaikille osallistujille lounaan ja kahvit.

 

Päivän toteutuksessa mukana Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Setlementti Tampere ry:n Voimavirta ja Poljento -hankkeet, Me erityiset ry, Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry ja Kehitysvammaisten Tukiliitto.

Lisätietoja: Katja Marjamäki, katja.marjamaki@kvps.fi, p. 0404849985 sekä Voimavirran ohjaajilta.