Liikuntaryhmät

AJANKOHTAISTA  SYKSY 2020

 

NÄÄSVILLEN VIRKKU-RYHMÄT

 

Nääsville ry:n aikuisille ja ikääntyneille kehitysvammaisille henkilöille tarkoitetut Virkku-ryhmät alkavat jälleen syyskuun alussa 2020. Harjoittelu on maksutonta. Vanhojen ryhmäläisten ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Uusia liikkujia mahtuu ja toivotaan tulevan mukaan!

  • TasapainoVirkut tiistaisin klo 9.30–10.45 Koskikodin Koskipirtissä. 
  • TasapainoVirkut (enemmän tukea tarvitseville) tiistaisin klo 11–12.15 Koskikodin Koskipirtissä. TasapainoVirkut- ryhmien tavoitteena on kehittää ja ylläpitää perusliikkumista vahvistamalla tasapainotaitoja ja lihasvoimaa sekä löytää liikkumisen ilo ja rohkaista aktiiviseen arkeen.
  • Kuntosaliryhmä VoimaVeturi keskiviikkoisin klo 15.45–17.15 Salhojankadun kuntosalilla. Kuntosaliharjoittelua, jonka tavoitteena on lihasvoiman ja peruskunnon lisääminen iloisessa joukossa. Harjoittelemaan voi tulla myös yhdessä omaisen tai avustajan kanssa.
  • Luovan liikunnan ryhmä Virkkuset torstaisin klo 9-10 Koskikodin Koskipirtissä. Tavoitteena on itseilmaisun ja kehon hahmottamisen vahvistaminen turvallisessa, riemua tuottavassa ilmapiirissä.

Tänä syksynä ohjaajat ovat varustautuneet suojavisiirillä ja hanskoilla. Ryhmään tullessa pestään ensin huolellisesti kädet. Halutessaan ryhmäläiset voivat tuoda mukanaan omat puuvillahanskat, joita käyttää ryhmässä.

Syyskaudella ryhmiä ohjaavat Piia Tulasalo, Minna Vaittinen ja Esa Gustafsson.

Uudet ilmoittautumiset ryhmiin etukäteen joko Piialle 050 3399 016 tai VoimaVeturiin Esalle 050 522 6912.