Liikuntaryhmät

AJANKOHTAISTA  KEVÄT 2020

 

NÄÄSVILLEN VIRKKU-RYHMÄT

 

Nääsville ry:n aikuisille ja ikääntyneille kehitysvammaisille henkilöille tarkoitetut Virkku-ryhmät ovat aloittaneet kevätkauden, mutta joitakin muutoksia ryhmiin ja aikatauluihin on tullut. Harjoittelu on maksutonta. Uusia liikkujia mahtuu ja toivotaan tulevan mukaan!

  • TasapainoVirkut tiistaisin klo 9.30–10.45 Koskikodin Koskipirtissä. 
  • TasapainoVirkut (enemmän tukea tarvitseville) tiistaisin klo 11–12.15 Koskikodin Koskipirtissä. TasapainoVirkut- ryhmien tavoitteena on kehittää ja ylläpitää perusliikkumista vahvistamalla tasapainotaitoja ja lihasvoimaa sekä löytää liikkumisen ilo ja rohkaista aktiiviseen arkeen.
  • Kuntosaliryhmä VoimaVeturi keskiviikkoisin klo 15.45–17.15 Salhojankadun kuntosalilla. Kuntosaliharjoittelua, jonka tavoitteena on lihasvoiman ja peruskunnon lisääminen iloisessa joukossa. Harjoittelemaan voi tulla myös yhdessä omaisen tai avustajan kanssa.
  • Luovan liikunnan ryhmä Virkkuset torstaisin klo 9-10 Koskikodin Koskipirtissä. Tavoitteena on itseilmaisun ja kehon hahmottamisen vahvistaminen turvallisessa, riemua tuottavassa ilmapiirissä.

Ilmoittautumiset ryhmiin: Nääsville ry:n toimisto 050 521 7212