Virikevilma ja Virikeville

VIRIKEVILMA JA VIRIKEVILLE-TOIMINTA

Virikevilma ja Virikeville ovat henkilöitä, jotka pyrkivät lisäämään kehitysvammaisen ihmisen omaa aktiivisuutta opettamalla mm. asioimaan, liikkumaan ja harrastamaan itsenäisesti ja tukemaan näin itsenäistymistä.

He auttavat etsimään harrastuksia ja virikkeitä yhdessä kehitysvammaisen kanssa ja mahdollistavat osallistumisen erilaisiin tapahtumiin, kuten kerhoihin, retkille, diskoon, uimaan ym.
 

KENELLE?

 Virikevilman- ja Villen palveluja voívat käyttää kaikki tamperelaiset vanhempiensa luona tai itsenäisesti asuvat kehitysvammaiset ihmiset.
 

MITÄ MAKSAA?

Palvelun hinta on 2 euroa/ tunti ja max.työaika 5 tuntia/asiakas/päivä. Laskutus tapahtuu kuun lopussa tukiyhdistyksen toimistolta lähetettävällä laskulla.
 

MITEN VOIN VARATA PALVELUN?

Virikevilmaa ja Virikevilleä voi tilata suoraan heidän numeroistaan.

Muistakaa, että jättäessänne viestin Villelle tai Vilmalle sanelkaa vastaajaan asianne ja numero mihin he voivat soittaa takaisin.

 

Villen numero on 040-353 9716. VirikeVillenä toimii Kai Pihlajamaa

Vilman numero on 040–7387670. VirikeVilmana toimii 5.8.2017 alkaen Minttu Karppinen. Voit varata aikoja elokuulle soittamalla 17.7. – 21.7.2017 välisenä aikana. Lue Mintun esittely alta!

 

MUUTOKSIA KESÄLLÄ 2017:

Virikevilmana toiminut Mirva Lindström on irtisanoutunut ja lähtee kohti uusia haasteita. Kiitämme Mirvaa tästä ajasta yhdistyksen palveluksessa ja toivotamme hänelle onnea uusiin koitoksiin. Mirvan viimeinen työpäivä on 25.5.2017.

Uusi Virikevilma on löytynyt. Virikevilmana aloittaa 5.8.2017 Minna-Mari Karppinen eli tutummin Minttu.

 

Tässä Mintun esittely: 

Moikka! Olen Karppisen Minttu ja aloitan työt tukiyhdistyksen uutena Virikevilmana elokuussa 2017. Yhdistyksessä olen työskennellyt pian neljä vuotta leiri- ja harrastekurssi-ohjaajana aikuisten ja lasten parissa, joten monille olenkin jo ennestään tuttu kasvo.

Koulutukseltani olen tuleva opinto-ohjaaja: Pääaineenani olen opiskellut kasvatustieteitä, erityisesti ohjausta, sekä sivuaineina muun muassa erityispedagogiikkaa. Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa esimerkiksi suunnistaen, kokata ja tehdä helppoja käsityöprojekteja sekä nauttia kaupunkikulttuurista museoita ja tapahtumia ystävien kanssa kierrellen.

Etsitään yhdessä myös sinulle oma innostava harrastus, opetellaan uusia vapaa-ajan taitoja tai puuhaillaan jonkin sinulle jo valmiiksi tutun, mukavan asian parissa. Odotan jo innolla yhteydenottoasi ja tapaamistasi!

Voit soittaa minulle varataksesi aikoja jo heinäkuussa viikolla 29 eli 17.7. – 21.7.2017. Viikoilla 30–31 olen yhdistyksen kesäleireillä, joten jätäthän tuolloin viestin vastaajaan, niin palaan asiaan työt aloitettuani. Aurinkoista kesää ja syksyllä nähdään, uudet ja vanhat Virikevilman asiakkaat! :)

 

Lisätietoja Virikevilleltä, Virikevilmalta ja yhdistyksen toimistolta (03) 2140 226.

 

TULOSSA SYKSYLLÄ 2017: Nääsville ry:n jumpparit ja Virikehenkilöt järjestävät syksyllä ulkoilupäivän jäsenistöllemme geokätköilyn merkeissä. Päivä ilmoitetaan myöhemmin.