Virikevilma ja Virikeville

Katariina, Kai ja Maiju odottavat soittojanne

HYVIÄ UUTISIA! AJANKOHTAISTA 29.5.2020

 

Vallitseva tilanne on aiheuttanut positiivisia muutoksia Virikehenkilöiden toimintaan. Viime jäsenkirjeessä ilmoitimme, ettemme ole palkkaamassa uutta Virikevilman sijaista Oilin tilalle. Nyt olemme tilanteessa, jossa saammekin kaksi Vilmaa!

  • VirikeVille Kai Pihlajamaa on tilattavissa ja tavoitettavissa koko kesän, paitsi hänen loma-aikanaan 13.7.-9.8.2020.
  • VirikeVilman äitiys- ja vanhempainvapaasijaisena toimii 1.6.2020- 31.12.2020 Maiju Noux (os. Virta). Maiju on tullut monille tutuksi sekä kesäleirien että viikonloppuleirien ohjaajana.
  • Toisena VirikeVilmana toimii kesän ajan 1.6.2020-31.8.2020 Katariina Stålhammar. Katariina sijaistaa myös Virikevillen kesäloman. Katariina on ollut parin viime vuoden aikana yhdistyksen harrastekurssi-, kesäleiri-, viikonloppu- ja retkiohjaajana.

Jos tarvitset juttukaveria, kauppa-apua, ulkoiluseuraa tai kaveria mihin tahansa kesärientoon, ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa Virikehenkilöitä avuksesi. Palvelulle ei ole ikärajaa.

Jos olet tamperelainen ja asut yksin tuetusti tai lapsuudenkodissasi ja koet olevasi yksinäinen tänä koronakaranteeniaikana, soita rohkeasti Virikehenkilöille, he kyllä keksivät sinulle ajanvietettä. Asumisyksiköissä asuvat eivät valitettavasti ole oikeutettuja tähän palveluun.

Huomaathan, että palvelua ei voi käyttää sairaana (jos olet nuhainen, yskäinen tai kuumeinen). Palvelun hinta on 2 €/ tunti. Maksu veloitetaan laskulla jälkikäteen.

Nyt meillä on mahdollisuus täystyöllistää heidät kaikki kolme kesän ajaksi. Virikehenkilöiden kysyntä määrittelee myös koko Virikehenkilötoiminnan jatkuvuuden. Mitä enemmän kysyntää, sitä varmemmin jatkorahoitusta saadaan.

Tavoitat Virikehenkilöt soittamalla:

  • Virikeville (Kai Pihlajamaa), puh. 040 353 9716
  • Virikevilma (Maiju Noux), puh. 040 738 7670
  • Virikevilma (Katariina Stålhammar), puh. 044 934 6191 (uusi numero, käytössä sijaisuuden ajan)

Muistakaa, että jättäessänne viestin sanelkaa vastaajaan asianne ja numero mihin he voivat soittaa takaisin. 

Lisätietoja toiminnasta www.kvtukitampere.fi, p. (03)2140226.

VIRIKEVILMA JA VIRIKEVILLE-TOIMINTA

Virikevilma ja Virikeville ovat henkilöitä, jotka pyrkivät lisäämään kehitysvammaisen tai erityistä tukea tarvitsevan ihmisen omaa aktiivisuutta opettamalla mm. asioimaan, liikkumaan ja harrastamaan itsenäisesti ja tukemaan näin itsenäistymistä.

He auttavat etsimään harrastuksia ja virikkeitä yhdessä asiakkaan kanssa ja mahdollistavat osallistumisen erilaisiin tapahtumiin, kuten kerhoihin, retkille, diskoon, uimaan ym.
 

KENELLE?

Virikevilman- ja Villen palveluja voívat käyttää kaikki tamperelaiset vanhempiensa luona tai itsenäisesti asuvat henkilöt, joilla on kehitysvamma tai erityisen tuen tarve liittyen ymmärtämiseen, oppimiseen tai arjen toimintoihin. Palvelulle ei ole ikärajaa.

 

MITÄ MAKSAA?

Palvelun hinta on 2 euroa/ tunti ja max.työaika 5 tuntia/asiakas/päivä. Laskutus tapahtuu kuun lopussa tukiyhdistyksen toimistolta lähetettävällä laskulla.
 

MITEN VOIN VARATA PALVELUN?

Virikevilmaa ja Virikevilleä voi tilata suoraan heidän numeroistaan.

Muistakaa, että jättäessänne viestin Villelle tai Vilmalle sanelkaa vastaajaan asianne ja numero mihin he voivat soittaa takaisin.

Villen numero on 040-353 9716. VirikeVillenä toimii Kai Pihlajamaa

Vilman numero on 040 738 7670. Virikevilman vanhempainvapaan sijaisena 31.12.2020 asti toimii Maiju Noux.  VirikeVilma Minttu Roivainen (os. Karppinen) on aloittanut vanhempainvapaan heinäkuussa 2019. 

Toisena VirikeVilmana toimii kesän ajan 1.6.2020-31.8.2020 Katariina Stålhammar. Katariina sijaistaa myös Virikevillen kesäloman. Katariinan puhelinnumero 044 934 6191 on käytössä sijaisuuden ajan. 

 

 

Lisätietoja Virikevilleltä, Virikevilmalta ja yhdistyksen toimistolta (03) 2140 226.