Virikevilma ja Virikeville

Kai ja Minttu odottelevat soittojanne

VIRIKEVILMA JA VIRIKEVILLE-TOIMINTA

Virikevilma ja Virikeville ovat henkilöitä, jotka pyrkivät lisäämään kehitysvammaisen tai erityistä tukea tarvitsevan ihmisen omaa aktiivisuutta opettamalla mm. asioimaan, liikkumaan ja harrastamaan itsenäisesti ja tukemaan näin itsenäistymistä.

He auttavat etsimään harrastuksia ja virikkeitä yhdessä asiakkaan kanssa ja mahdollistavat osallistumisen erilaisiin tapahtumiin, kuten kerhoihin, retkille, diskoon, uimaan ym.
 

KENELLE?

Virikevilman- ja Villen palveluja voívat käyttää kaikki tamperelaiset vanhempiensa luona tai itsenäisesti asuvat henkilöt, joilla on kehitysvamma tai erityisen tuen tarve liittyen ymmärtämiseen, oppimiseen tai arjen toimintoihin. Palvelulle ei ole ikärajaa.

 

MITÄ MAKSAA?

Palvelun hinta on 2 euroa/ tunti ja max.työaika 5 tuntia/asiakas/päivä. Laskutus tapahtuu kuun lopussa tukiyhdistyksen toimistolta lähetettävällä laskulla.
 

MITEN VOIN VARATA PALVELUN?

Virikevilmaa ja Virikevilleä voi tilata suoraan heidän numeroistaan.

Muistakaa, että jättäessänne viestin Villelle tai Vilmalle sanelkaa vastaajaan asianne ja numero mihin he voivat soittaa takaisin.

 

Villen numero on 040-353 9716. VirikeVillenä toimii Kai Pihlajamaa

Vilman numero on 040–7387670. VirikeVilmana toimii Minttu Karppinen. 

 

Molemmilla on myös käytettävissä sähköposti:

minna-mari.karppinen@naasville.fi ja kai.pihlajamaa@naasville.fi. 

 

Tässä Mintun esittely: 

Moikka! Olen Karppisen Minttu ja aloittanut työt tukiyhdistyksen uutena Virikevilmana elokuussa 2017. Yhdistyksessä olen työskennellyt pian neljä vuotta leiri- ja harrastekurssi-ohjaajana aikuisten ja lasten parissa, joten monille olenkin jo ennestään tuttu kasvo.

Koulutukseltani olen tuleva opinto-ohjaaja: Pääaineenani olen opiskellut kasvatustieteitä, erityisesti ohjausta, sekä sivuaineina muun muassa erityispedagogiikkaa. Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa esimerkiksi suunnistaen, kokata ja tehdä helppoja käsityöprojekteja sekä nauttia kaupunkikulttuurista museoita ja tapahtumia ystävien kanssa kierrellen.

Etsitään yhdessä myös sinulle oma innostava harrastus, opetellaan uusia vapaa-ajan taitoja tai puuhaillaan jonkin sinulle jo valmiiksi tutun, mukavan asian parissa. Odotan jo innolla yhteydenottoasi ja tapaamistasi!

 

Lisätietoja Virikevilleltä, Virikevilmalta ja yhdistyksen toimistolta (03) 2140 226.