Virikevilma ja Virikeville

PÄIVITYS 13.3.2020: Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Virikevilman ja Virikevillen asiakaskäynnit on peruttu 31.3. asti. 

 

AJANKOHTAISTA 17.1.2020

Tukiyhdistys on saanut Nääsville ry:n kautta toimintaan Stea -rahoitusta sekä siihen osoitettua kaupungin avustusta. Stea on kuitenkin nyt ilmoittanut, ettei se enää hyväksy delegoitua avustusta Nääsvilleltä meidän yhdistyksellemme. Siksi meidän on säästettävä Virikehenkilöiden kuluista, joten Minttu Roivaisen ollessa vanhempainvapaalla, voi hänen sijaisensa Oili Kuukasjärvi jatkaa tuntittöinä vain tämän kevään ajan.

Virikeville jatkaa normaalisti koko vuoden.

Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta tämä hyvä ja kehitysvammaisia henkilöitä ja perheitä auttava toiminta ei lakkaisi. Yhdessä Nääsville ry:n kanssa suunnittelemme jatkotoimia. Kevään aikana teemme Virikehenkilötoiminnasta Villen ja Vilman asiakkaille vaikuttavuuskyselyn ja pyrimme näyttämään toteen palvelun merkittävyyden asiakkaille.

Kai ja Minttu odottelevat soittojanne

VIRIKEVILMA JA VIRIKEVILLE-TOIMINTA

Virikevilma ja Virikeville ovat henkilöitä, jotka pyrkivät lisäämään kehitysvammaisen tai erityistä tukea tarvitsevan ihmisen omaa aktiivisuutta opettamalla mm. asioimaan, liikkumaan ja harrastamaan itsenäisesti ja tukemaan näin itsenäistymistä.

He auttavat etsimään harrastuksia ja virikkeitä yhdessä asiakkaan kanssa ja mahdollistavat osallistumisen erilaisiin tapahtumiin, kuten kerhoihin, retkille, diskoon, uimaan ym.
 

KENELLE?

Virikevilman- ja Villen palveluja voívat käyttää kaikki tamperelaiset vanhempiensa luona tai itsenäisesti asuvat henkilöt, joilla on kehitysvamma tai erityisen tuen tarve liittyen ymmärtämiseen, oppimiseen tai arjen toimintoihin. Palvelulle ei ole ikärajaa.

 

MITÄ MAKSAA?

Palvelun hinta on 2 euroa/ tunti ja max.työaika 5 tuntia/asiakas/päivä. Laskutus tapahtuu kuun lopussa tukiyhdistyksen toimistolta lähetettävällä laskulla.
 

MITEN VOIN VARATA PALVELUN?

Virikevilmaa ja Virikevilleä voi tilata suoraan heidän numeroistaan.

Muistakaa, että jättäessänne viestin Villelle tai Vilmalle sanelkaa vastaajaan asianne ja numero mihin he voivat soittaa takaisin.

Villen numero on 040-353 9716. VirikeVillenä toimii Kai Pihlajamaa

Vilman numero on 040–7387670. Virikevilman sijaisena toimii Oili Kuukasjärvi. Oili tekee sijaisuutta tuntitöinä vielä kevään 2020 ajan. VirikeVilma Minttu Roivainen (os. Karppinen) on aloittanut vanhempainvapaan heinäkuussa 2019. 

 

Virikevilman sijainen esittäytyy:

 

Hei! Olen Oili Kuukasjärvi, ja aloitin nyt elokuussa 2019 Mintun vanhempainvapaan sijaisena. Olen monesta puuhasta kiinnostunut kuvataiteilija ja työskennellyt ravintoala-alallakin esimiehenä. Aloitin työt ohjaajana Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:ssa syksyllä 2012, ja seuraavan vuoden keväällä Kehitysvammaisten Tukiliitossa. Kolmisen vuotta sitten aloitin ohjaajana Kuurojen Lasten Vanhempien Liitossa ja vähän myöhemmin löysin kommunikaatioon keskittyneen Sivupersoonan. Asun Tammelassa avopuolisoni kanssa. Harrastan taiteilua, opettelen viittomakieltä ja toivon jonain päivänä pääseväni kirjoittajakouluun. Minusta on mukavaa tavata uusia ihmisiä ja kuulla heidän mielenkiinnon kohteistaan. Uskon, että yhteistyö sujuu jatkossakin mukavasti niin tuttujen kuin uusien tuttavuuksien kanssa.

Voit tilata minut Virikevilmailemaan suoraan puhelimitse 040-7387670.  Kiireettömissä asioissa minut tavoittaa myös sähköpostitse virikevilma@naasville.fi.

 

Lisätietoja Virikevilleltä, Virikevilmalta ja yhdistyksen toimistolta (03) 2140 226.