Vapaa-ajan toiminta

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää harrastekurssi- ja leiritoiminnan sekä vertaistukitoiminnan lisäksi monenlaista muuta vapaa-ajan toimintaa:

  • Diskoja joka toinen viikko Monitoimitalo 13:ssa
  • Diskoristeily 
  • Ulkomaanmatka lämpimään kohteeseen kerran vuodessa 
  • Tutustumiskäyntejä jäsenistön toivomiin paikkoihin
  • Lukuisia erilaisia varainhankintatapahtumia 

Näistä tapahtumista, retkistä ja matkoista tiedotetaan tällä sivulla.

YHDISTYKSEN DISKOT MONITOIMITALOSSA 13

 

SYKSYN 2018 DISKOT:

Diskot lauantaisin 8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 10.11., 24.11. ja jouludisko 8.12.2018.

Diskoaika on klo 13 – 15.

Paikka: Monitoimitalo 13, stage – sali (2. kerros)

Osoite: Satakunnankatu 13, Tampere. Sisäänkäynti tapahtuu Pellavatehtaankadun puolelta (jonne voi tilata myös tarvittaessa taksikuljetukset).

DJ:nä jatkaa Antti Ylinen. Sisäänpääsy on 3 euroa, varaathan myös pääsylipun hinnan mukaan (avustajat maksutta).

Diskon oma buffetti palvelee samassa kerroksessa. Valikoima on monipuolinen ja hinnat edulliset (0,50 -1,50 €/tuote): kahvi, tee, limsapullo, trip-mehu, höyrymakkara, pulla, karkkipatukat, karkkipussi tai sipsipussi.

Halutessasi voit osallistua kakkuarpajaisiin (1 €/arpa). Kakut arvotaan klo 14.

YHDISTYKSEN ULKOMAANMATKA VUONNA 2018

 

HUOM! Syksyn 2018 matkalaisille on orientaatioilta keskiviikkona 22.8. klo 18 Onkiniemen kerhotilassa. Soita Päiville, ellet pääse tapaamiseen mukaan. 

 

Yhdistyksen jäsenistön vuoden 2018 iloisen seuramatkan kohteeksi valikoitui nyt Kreeta ja siellä Hanian rannikolla sijaitseva Agia Marina. Lähtö on 13.9.2018 (7.45 Hki) ja paluu 20.9.2018 (16.50 Hki). Hotellimme Iolida Beach on siisti ja erittäin suosittu huoneistohotelli hyvällä paikalla Agia Marinan rannalla.

Hotelli koostuu useammasta rakennuksesta, joiden keskellä on viihtyisä allasalue aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sisarhotelli Iolida Starissa, tien toisella puolella, on allasalue, jota Iolida Beachin vieraat voivat myös käyttää. Huoneistovaihtoehtoja on 11 kpl, ja matka vaihtelee huoneistosta riippuen. Hinnoissa on mukana lentokenttäkuljetukset kohdemaassa ja ateriat lennoilla. Lentoyhtiönä on Thomas Cook. Voit tutustua kohteeseen sekä hotelliin Tjäreborgin sivuilla Kreikka/Agia Marina. Lento laskeutuu Haniaan, josta on 25 km matkaa hotelliin.

 

Paikat ovat tällä hetkellä varattu, mutta voit vielä ilmoittautua toimistolle peruutuspaikalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhdistyksen toimistoon numeroon (03)2140226.


 

YHDISTYKSEN ULKOMAANMATKA VUONNA 2019

Syksyllä 2018 alkaa seuraavan vuoden ulkomaanmatkan kohteen miettiminen.

Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan seuraavalle mukavalle seuramatkallemme, joka tehdään syksyllä 2019,  ilmoittaudu jo jonoon tukiyhdistyksen toimistolle (03) 2140 226 tai Päivi Kaltiolle kaltio(a)kvtukitampere.fi. Matkavaraus on tässä kohtaa alustava, mutta näin varmistat paikkasi jos mielit matkalle mukaan.

Kun saamme tietoa syksyn 2019 matkakohteesta, ajankohdasta ja hinnoista, otamme ensin yhteyttä matkasta kiinnostuneisiin jäseniimme. Tiedotamme matkasta myös jäsenkirjeessämme. Vasta tietojen selvittyä voit päättää sitoudutko matkaan. 

Samalla kun ilmoittaudut jonoon, ilmoita mahdollinen matkakohdetoiveesi. Pyydämme tarjouksia näistä toivekohteista ja katsotaan sen jälkeen, mikä matkakohdetoive voidaan toteuttaa. Matkan hankintaan vaikuttaa monta asiaa, kuten ryhmän koko, pyörätuolien määrä, toiveet merestä ja uima-altaasta, hotellin tyyppi (hotellihuone vai apartamentos), huoneen koko, joten sopivan paikan löytyminen vie aikaa.

Kysy rohkeasti lisätietoja toimistolta! :)