Vapaa-ajan toiminta

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää harrastekurssi- ja leiritoiminnan, tilapäishoidon viikonloppuleirien ja vertaistukitoiminnan lisäksi monenlaista muuta vapaa-ajan toimintaa. 

Näistä tapahtumista, retkistä ja matkoista tiedotetaan tällä sivulla.

(Klikkaamalla alla olevaa laatikkoa, saat lisätietoja). 

YHDISTYKSEN DISKOT MONITOIMITALOSSA 13         

 

Syksyn 2022 diskolauantait klo 13–15:

  • 10.09., 24.09., 08.10., 15.10., 29.10., 26.11. sekä jouludisko 10.12.2022.

Paikka: Monitoimitalo 13, stage – sali (2. kerros)

Osoite: Pellavatehtaankatu 4, 33100 Tampere.

Sisäänpääsy on 3 euroa, varaathan myös pääsylipun hinnan mukaan (avustajat maksutta). Maksathan siis pääsymaksun, vaikket tanssisi.

DJ:t Niko & Mokka.

Diskon oma buffetti palvelee. valikoima on monipuolinen ja hinnat edulliset (0,50 -1,50 €/tuote): kahvi, tee, limsapullo, trip-mehu, höyrymakkara, pulla, karkkipatukat, karkkipussi tai sipsipussi. Varaathan käteistä ostoksiin.

Kahvio on alakerrassa sisääntulon ja narikan vieressä. Tarkoituksena on jakaa suurta väkimäärää kahteen eri kerrokseen. Alakerran kahviotila itsessään on pieni ja kulkuväylät ovat ahtaat, joten kannattaa odotella maltilla omaa vuoroa. Diskokerroksen (2 krs.) aula on käytettävissä kahvitteluun kuten ennenkin, joten voitte hakea tarjottimilla kahvit diskokerrokseen ja nauttia ne siellä. Myös diskon vapaaehtoisia voi pyytää avustamaan tarjottimien kantamisessa. 

Halutessasi voit osallistua kakkuarpajaisiin (1 €/arpa). Kakut arvotaan klo 14 diskosalissa.

Lisätiedot toimistolta p. (03) 2140 226. 

HUOM! Kannattaa tarkkailla kotisivujamme, mikäli koronatilanne tulevan syksyn aikana tulee jälleen huononemaan. Päivitämme tiedon tapahtumakalenteriin, mikäli disko joudutaan perumaan. Mutta tämänhetkisen tiedon mukaan diskoillaan suunnitelmien mukaisesti! 

TERVETULOA!

SUPERMARSU 2 - MAAILMAN ENSI-ILTA

 

Sunnuntaina 9.10.2022 klo 14 

Kiinteistömaailma Kangasalan Kodit Oy oli mukana #100välittämisentekoa – tempauksessa, ja lahjoittaa elokuvaelämyksen Tampere-talossa 78 henkilölle Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n kautta. Ensisijaisesti maksuttomat liput on kohdennettu tuetun asumisen asiakkaille, mutta loput liput (n. 20 kpl) voidaan tarjota halukkaille yhdistyksen jäsenille.

Elokuvaksi on valikoitunut Supermarsu 2-elokuvan maailmanensi-ilta. Kyseessä on koko perheen kotimainen elokuva. Supermarsu-elokuvat perustuvat Paula Norosen huippusuosittuun Supermarsu-kirjasarjaan. Tilaisuudessa oheisohjelmana on Making of Supermarsu 2-näyttely talon aulassa.

 

Näytöstä on siirretty koronatilanteen vuoksi kaksi kertaa. Uusi näytösaika on sunnuntaina 9.10.2022 klo 14 Tampere-talon Isossa salissa.

Ryhmällemme on varattu aitio, jossa on mahdollista noudattaa turvavälejä sekä muihin osallistujiin että aitiossa meidän ryhmämme kesken.

Olemme tarjonneet lippuja tuetun asumisen ohjaajien kautta, ja enemmistö lipuista on varattu. Mikäli olet jo ilmoittautunut, odotathan lisätietoja tuetun asumisen ohjaajaltasi.

Jos olet ilmoittautunut yhdistyksen toimistolle, varauksesi on edelleen voimassa uuteen ajankohtaan.

Myös avustaja pääsee maksutta mukaan, mutta siitä on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Pyörätuolipaikkoja on rajoitettu määrä.

Mikäli olet kiinnostunut, voit varata lippusi tukiyhdistyksestä:

Johanna Kantanen, p. 050 388 6144, kantanen@kvtukitampere.fi tai täyttämällä lomakkeen sähköisesti.

 

JÄSENPERHEIDEN YHTEINEN KÄDENTAITOSUNNUNTAI: KERAMIIKKAA JA KYNTTILÖITÄ-PAJA

 

Sunnuntaina 30.10.2022 klo 11–15

Paikka: Rientolan navetan savipaja, Federleynkatu 19, 33400 Tampere

 

Valmistaudutaan tulevaan talveen ja joulunaikaan tekemällä ajankohtaan soveltuvia käsitöitä. Nämä ovat mukavia niin itselle kuin lahjaksi!

 

Yhden päivän aikana osallistutaan keramiikka- ja kynttiläpajoihin, joiden kummankin kesto on noin kaksi tuntia. Keramiikkapajalla pääset tekemään pieniä savitöitä, kuten tuikkulyhtyjä, kynttilänjalkoja, joulutonttuja tai muuta vuodenaikaan sopivaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta savitöistä. Töiden lasittamisesta huolehtii ohjaaja. Kynttiläpajassa valmistamme kastokynttilöitä parafiini-steariinimassasta. Kurssimaksu kattaa kolme kynttiläparia eli yhteensä kuusi kynttilää.

Pajapäivä on tarkoitettu jäsenperheillemme: nuorille tai aikuisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille ja/tai heidän vanhemmilleen.

Voitte osallistua yhdessä, ja tai voit tulla yksinkin. Otathan silloin henkilökohtaisen avustajan mukaasi, mikäli sellaiselle on tarvetta. Jos lapsesi ei ole tästä kiinnostunut, tule mukaan vanhempana!

Osallistumismaksu jäsenperheillemme:

  • 0 € /erityistä tukea tarvitseva henkilö
  • 5 € /hlö vanhempi.

Erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden maksuton osallistuminen mahdollistetaan Karpalogroupin lahjoituksella – lämpimät kiitokset!

Osallistumismaksu sisältää materiaalit ja osallistumisen pajoihin päivän aikana. Pihapiirissä oleva kahvila on kiinni, joten otathan omat eväät mukaan.

Kurssipäivä toteutetaan yhteistyössä Rientolan Setlementin kanssa.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 7 henkeä. Mukaan mahtuu korkeintaan 20 henkeä, mikäli jakaudumme kahteen ryhmään. Tervetuloa käsitöiden pariin mukavaan tunnelmaan. 

 

Ilmoittautumiset 30.9.2022 mennessä tukiyhdistykseen Johanna Kantaselle

p. 050 388 6144, kantanen@kvtukitampere.fi  tai sähköisellä lomakkeella kotisivuillamme.

JÄSENISTÖN KYLPYLÄRETKI IKAALISIIN

 

lauantaina 19.11.2022 klo 10.00–16.30

 

Tervetuloa viettämään iloista kylpyläpäivää tukiyhdistyksen jäsenistön retkelle Ikaalisten kylpylään!

Lähdemme retkelle yhteiskuljetuksella Tampereen Keskustorin Vanhan Kirkon edestä klo 10 ja palaamme päivän päätteeksi samaan paikkaan viimeistään klo 16.30.

Kylpylässä polskimisen jälkeen nautimme yhdessä buffetlounaan kylpylähotellin ravintolassa. Retki soveltuu hyvin kaikenikäisille, ja mukaan voi lähteä vaikka koko perheellä.

Retki toteutetaan avustusvaroin, ja on suunnattu yhdistyksen jäsenperheille - ensisijaisesti vähävaraisille kehitysvammaisille henkilöille perheineen. Omavastuuhinta sisältää yhteisen meno-paluukuljetuksen, kylpylälipun ja buffetlounaan. 

Omavastuuhinta:

  • 5 euroa/ lapsi (4–14-vuotias)
  • 10 euroa / nuoret (yli 14 v.)/ aikuinen/ avustaja

Mukaan mahtuu noin 50 henkeä.

Ilmoittautuminen 16.9.2022 mennessä sähköisellä lomakkeella. 

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi (puhelinnumero sekä laskutusosoite) sekä kaikkien retkelle osallistuvien nimet, iät ja erityisruokavaliot.  

Vahvistamme osallistumisen retkelle ilmoittautumisajan päätyttyä.

Mikäli retkelle on ilmoittautunut määräaikaan mennessä enemmän hakijoita, kuin mitä mukaan mahtuu, etusijalla ovat ne jäsenet, jotka eivät ole osallistuneet edellisille lahjoitusvaroin toteutetuille yhdistysretkille. Ilmoittautuminen on sitova.  

Lisätietoja toimistolta: p. (03) 2140 226 tai sähköpostitse kantanen@kvtukitampere.fi tai kaltio@kvtukitampere.fi

 

YHDISTYKSEN ULKOMAANMATKA 2022

                                             

Perinteinen jäsenistön matka lähestyy!

  • 31.8.-7.9.2022 järjestetään 37. jäsenistölle tarkoitettu matka ulkomaille (siirtyy syksyltä 2020 ja 2021). Matka tehdään Kalitheaan Kreikkaan.

Tällä hetkellä matka on täynnä, jonoon peruutuspaikoille voi halukkuutensa ilmoittaa. 

Tukiyhdistyksen matkalle lähtijöille järjestetään tärkeistä matkaan liittyvistä asioista orientaatio- ja matkailta tiistaina 16.8.2022 klo 18 yhdistyksen kerhotilassa, Onkiniemenkatu 5 B. 

Toivomme mahdollisimman monen pääsevän paikalle. Mikäli et pääse paikalle, voit olla yhteydessä Päiviin matkaillan jälkeen. 

Muista tarkistaa passisi voimassaolo, nyt vielä ehtii hyvin uusia sen jos se on vanhenemassa.

 

ULKOMAANMATKA 2023

Mikäli haluatte, että myös vuonna 2023 ulkomaanmatka järjestetään, voitte olla toiveistanne yhteydessä tänne toimistoon. Meitä kiinnostaa onko halukkaita lähtijöitä ja mikä olisi mieleinen matkakohde. Vuoden 2023 matka ostetaan jo syksyn 2022 aikana, joten siksi pitää olla ajoissa liikkeellä, mikäli matka teitä kiinnostaa. Tietenkin tautitilanteen mukaan tässäkin edetään.

 

Lisätietoja Päivi Kaltio, kaltio@kvtukitampere.fi 

 

LIPPUJEN VARAUS SUPERMARSU 2-MAAILMAN ENSI-ILTAAN

Ilmoittautuminen Supermarsu 2-näytökseen


1. OSALLISTUJAN TIEDOT

*
*

2. OSALLISTUJAN TIEDOT


3. OSALLISTUJAN TIEDOT


4. OSALLISTUJAN TIEDOT


LISÄTIEDOT/ MUUTA HUOMIOITAVAA

*
*
*

OSOITETIEDOT, JOHON OSALLISTUMISKIRJE LÄHETETÄÄN

Ensisijaisesti tiedot lähetetään sähköpostilla, mikäli sinulla on sähköpostiosoite käytettävissä. 

*
*
*

Täyttämällä tämä hakemus on annettu suostumus tietojen tallentamiseen yhdistyksen omaan käyttöön ja luovuttamiseen ohjaushenkilöstön käyttöön. Tietojen tallentajia ja ohjaushenkilöstöä sitoo salassapitovelvollisuus.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

KÄDENTAITOSUNNUNTAI: KYNTTILÖITÄ JA KERAMIIKKAA-PAJA

Ilmoittautuminen kädentaitosunnuntaihin


1. OSALLISTUJAN TIEDOT

*
*

2. OSALLISTUJAN TIEDOT


3. OSALLISTUJAN TIEDOT


LISÄTIEDOT/ MUUTA HUOMIOITAVAA

*
*
*

OSOITETIEDOT, JOHON OSALLISTUMISKIRJE LÄHETETÄÄN

Ensisijaisesti tiedot lähetetään sähköpostilla, mikäli sinulla on sähköpostiosoite käytettävissä. 

*
*
*

Täyttämällä tämä hakemus on annettu suostumus tietojen tallentamiseen yhdistyksen omaan käyttöön ja luovuttamiseen ohjaushenkilöstön käyttöön. Tietojen tallentajia ja ohjaushenkilöstöä sitoo salassapitovelvollisuus.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.