Vapaa-ajan toiminta

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää harrastekurssi- ja leiritoiminnan sekä vertaistukitoiminnan lisäksi monenlaista muuta vapaa-ajan toimintaa:

  • Diskoja joka toinen viikko Monitoimitalo 13:ssa
  • Diskoristeily 
  • Ulkomaanmatka lämpimään kohteeseen kerran vuodessa 
  • Tutustumiskäyntejä jäsenistön toivomiin paikkoihin
  • Lukuisia erilaisia varainhankintatapahtumia 

Näistä tapahtumista, retkistä ja matkoista tiedotetaan tällä sivulla.

PÄIVÄREISSU SPECIAL VOICE – LAULUKILPAILUN FINAALIIN    

 

La 29.2.2020 klo 10.45 – noin klo 20.00

Tule mukaan kannustamaan sankoin joukoin finaaliin päässeitä kisaajia, joita on Tampereeltakin kolme!

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää lauantaina 29.2.2020 päiväreissun Turun Logomolle Special Voice – musiikkitapahtumaan. Bussi (Arpeco) lähtee Keskustorin Vanhalta Kirkolta klo 10.45 (olethan ajoissa paikalla!) ja paluukyyti takaisin lähtee klo 18.00 tapahtuman loputtua.

Matkan hinta on 40 euroa / hlö, ja se sisältää bussikuljetuksen, Auran ABC:llä ruokailun menomatkalla noutopöydästä sekä lipun tapahtumaan. Retken alennettu hinta avustajalle on 26 euroa/hlö.

Ilmoittautumiset torstaihin 30.1.2020 mennessä.  Ensimmäiset 50 ilmoittautujaa mahtuvat mukaan! Ilmoittautua voi sähköisellä lomakkeella yhdistyksen kotisivuilla (tämän sivun alaosassa) tai soittamalla toimistolle p. (03) 2140 226. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme retkikirjeen sekä laskun. Tervetuloa mukaan!

YHDISTYKSEN DISKOT MONITOIMITALOSSA 13

 

Kevään 2020 diskot: 

lauantait 11.1., 25.1., 8.2., 15.2. 7.3., 21.3., 4.4. ja 18.4.2020

(Jättidisko Nokialla lauantaina 25.4., lisätietoja myöhemmin)

Aika: Lauantai kello 13-15 yllä mainittuina diskopäivinä

Paikka: Monitoimitalo 13, stage – sali (2. kerros)

Osoite: Satakunnankatu 13, Tampere. Sisäänkäynti tapahtuu Pellavatehtaankadun puolelta (jonne voi tilata myös tarvittaessa taksikuljetukset).

DJ:nä jatkaa Antti Ylinen. Sisäänpääsy on 3 euroa, varaathan myös pääsylipun hinnan mukaan (avustajat maksutta). Maksathan siis pääsymaksun, vaikket tanssisi.

Diskon oma buffetti palvelee. valikoima on monipuolinen ja hinnat edulliset (0,50 -1,50 €/tuote): kahvi, tee, limsapullo, trip-mehu, höyrymakkara, pulla, karkkipatukat, karkkipussi tai sipsipussi.

Syksyn aikana kahvio on siirtynyt pelastusviranomaisten määräysten vuoksi alakertaan sisääntulon ja narikan viereen. Tarkoituksena on jakaa suurta väkimäärää kahteen eri kerrokseen. Alakerran kahviotila itsessään on pieni ja kulkuväylät ovat ahtaat, joten kannattaa odotella maltilla omaa vuoroa. Diskokerroksen (2 krs.) aula on käytettävissä kahvitteluun kuten ennenkin, joten voitte hakea tarjottimilla kahvit diskokerrokseen ja nauttia ne siellä. Myös diskon vapaaehtoisia voi pyytää avustamaan tarjottimien kantamisessa. Kahviotilan siirtämisessä eri kerrokseen on omat haasteensa, mutta koska muitakaan sopivia tiloja ei ole käytettävissä, sopeudumme tähän hyvällä yhteishengellä. Ja hyvänä puolena on ilmennyt se, että hissiruuhkaa ei enää synny diskon lopussa aiemmalla tavalla, kun toimintaa on myös alakerrassa. Joten tanssin ja kohtaamisen iloa jatkossakin! 

Halutessasi voit osallistua kakkuarpajaisiin (1 €/arpa). Kakut arvotaan klo 14 diskosalissa.

TERVETULOA!

DISKORISTEILY 2020

 

Diskoristeily on tarkoitettu tukiyhdistyksen diskossa kävijöille perheineen. 

Diskoristeily on 22.-24.8.2020 ja sen myynti alkaa aikaisintaan 8.2. diskossa. Ilmoittautumisia ei vastaanoteta aiemmin. 

Diskoristeily seilataan perinteisesti Viking Gabriellalla, ja sunnuntaina vietetään päivä Tukholmassa. 

LÄHTÖ      Vanhalta kirkolta lauantaina 22.8.2020

PALUU       Paluu maanantaina 24.8.2020 Vanhalle kirkolle 

Tiedustelut toimistolta puh. (03) 2140 226

JÄSENISTÖN KEVÄTRISTEILY

 

Lähde mukaan yhdistyksen kevätristeilylle nauttimaan iloisesta merellisestä tunnelmasta!

Lähtö tapahtuu lauantaina 25.4.2020 klo 17.30 Keskustorin Vanhalta kirkolta. Risteilyaluksemme M/S Viking Grace lähtee Turun satamasta kohti Tukholmaa illalla klo 20.55.

Laivaan nousun jälkeen syömme Buffet Aurorassa vatsat täyteen, jonka jälkeen ohjelmassa on tanssia, laulua ja naurua. Aamulla nautimme tukevan meriaamiaisen Buffet-ravintolassa. Olemme varanneet sunnuntaille klo 11.00–14.00 (ruotsin aikaa) laivan kokoustilan, jota voimme hyödyntää yhdessäoloon ja seurusteluun. Esiintyjänä laivalla on Vain elämää- ohjelmastakin tuttu Suvi Teräsniska.

Sunnuntaina 26.4. laiva saapuu satamaan klo 19.50, jonka jälkeen välittömästi paluumatka Tampereelle alkaa.

Risteily toteutetaan jäsenperheille lahjoitusvaroin, minkä vuoksi ensisijaisena kohderyhmänä ovat vähävaraiset kehitysvammaiset henkilöt.  Lähtijöillä tulee olla oma avustaja/ perheenjäsen mukana.

Jokaisen matkalle lähtijän omavastuuosuus on 20 euroa, sisältäen risteilyn, ohjelman, lauantain buffet-illallisen, sunnuntain meriaamiaisen sekä menopaluu- kuljetukset Tampereelta Turkuun. Majoitus on Seaside Four-luokan hyteissä, joihin mahtuu 1-4- henkeä. Paluumatkan Buffet- päivällisen (klo 15 kattaukseen) voi ostaa erikseen ennakkoon hintaan: aikuinen 33 € ja lapsi 12-17v 13 €.

50 nopeinta mahtuu mukaan, ja hyttejä on rajoitettu määrä (minkä vuoksi kiintiöstä voidaan antaa yhden hengen hyttejä hyvin vähän).

 

Ilmoittautumiset yhdistyksen toimistoon puh. (03) 2140226 tai sähköpostilla kaltio@kvtukitampere.fi ma 3.2. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita kaikkien lähtijöiden nimet sekä syntymäajat (pp.kk.vvvv, ilman sotun loppuosaa).

YHDISTYKSEN ULKOMAANMATKA VUONNA 2020

                                             

Taas mennään etelän lämpöön! 

Kohde: Kypros, Protaras

Aika:    7.9.-14.9.2020

Matkanjärjestäjä: Tjäreborg

Perinteinen jäsenistön matka on varmistunut 7.9.-14.9.2020 Kyproksen Protarakseen. Yhdistyksen ulkomaanmatkalle ennakkoon ilmoittautuneet joko vahvistavat tai peruvat lähtönsä 19.11.2019 mennessä.  Tämän jälkeen loput paikat vapautuvat myyntiin. Jos olet kiinnostunut, lisätietoja toimistolta puh. (03) 2140226.

Tukiyhdistyksen matkalle lähtijöille järjestetään tärkeistä matkaan liittyvistä asioista orientaatio- ja matkailta elokuussa yhdistyksen kerhotilassa, Onkiniemenkatu 5 B. Ajankohdasta tiedotetaan tarkemmin keväällä jäsenkirjeessämme sekä nettisivuillamme. 

Lisätietoja kaltio@kvtukitampere.fi 

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE SPECIAL VOICE - FINAALIIN

Ilmoittautuminen Special Voice -tapahtumaan Logomoon


1. RETKELÄISEN TIEDOT

*
*
*
*

2. RETKELÄISEN TIEDOT


3. RETKELÄISEN TIEDOT


4. RETKELÄISEN TIEDOT


5. RETKELÄISEN TIEDOT


LISÄTIEDOT/ MUUTA HUOMIOITAVAA

*
*

OSOITETIEDOT, JOHON RETKIKIRJE JA LASKU LÄHETETÄÄN

*
*
*

Täyttämällä tämä hakemus on annettu suostumus tietojen tallentamiseen yhdistyksen omaan käyttöön ja luovuttamiseen ohjaushenkilöstön käyttöön. Tietojen tallentajia ja ohjaushenkilöstöä sitoo salassapitovelvollisuus.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.