Varainhankinta

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry tekee monenlaista varainhankintaa kerätäkseen varoja yhdistyksen toimintaan.

Näitä varoja käytetään mm. perheleirin järjestämiseen ja muihin toimintoihin, joihin ei pysyvää rahoitusta ole olemassa.

Myös kaikenkokoiset lahjoitukset (mm. testamenttilahjoitukset, lahjarahat) ovat tervetulleita perheleirin ja muiden toimintojen mahdollistamiseksi.

 

 

TEATTERILIPUT  2018

 

Tukiyhdistyksen naistoimikunta myy teatterilippuja - ostamalla teatterilipppuja tuet toimintaamme!

  • Linnan juhlat, Tampereen Komediateatteri, to 11.10.2018 HUOM! klo 15.00, lippu 36€, eläkel. 34€. Linnan juhlat –komedia tarjoilee sinulle ratkiriemukkaan illan kutsun saamisesta, punaisen maton kautta aina presidentinlinnan parketille, kulisseihin ja vielä jatkoille!
  • Veljeni Leijonamieli, Tampereen Komediateatteri, su 18.11.2018 klo 13.00, lippu 18,50€ Veljeni Leijonamieli on perinteikäs seikkailu­tarina hyvän ja pahan kamppailusta sekä kaiken voittavasta ystävyydestä.

 

Lippuvaraukset yhdistyksen toimistolta numerosta (03) 2140226

 

KYNTTILÄMYYNTI

 

Tukiyhdistys jatkaa jälleen syksyllä Finnmarin kynttilöiden myymistä. Voitte noutaa kynttilöitä täältä toimistolta joko myyntiin omille ystävillenne tai ostaa omaan käyttöön. Halutessanne voitte ottaa kynttilöitä myyntiin esim. työpaikoillenne. Syksyllä 2018 emme tilaa uusia kynttilöitä, mutta peruskynttilöitä löytyy vielä hyvin. 

 

MYYJÄISET

 

Osallistumme mahdollisuuksien mukaan myyjäisiin, joissa myymme jäsenistömme lahjoittamia käsityötuotteita, villasukkia ja muita kudonnaisia. Lahjoituksia otetaan toimistolla kiitollisuudella vastaan ympäri vuoden, joulun alla pyrimme osallistumaan esim. Tampere-talossa pidettäviin Aamulehden myyjäisiin sekä Taysin joulumyyjäisiin.