Varainhankinta

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry tekee monenlaista varainhankintaa kerätäkseen varoja yhdistyksen toimintaan.

Näitä varoja käytetään mm. perheleirin järjestämiseen ja muihin toimintoihin, joihin ei pysyvää rahoitusta ole olemassa.

Myös kaikenkokoiset lahjoitukset (mm. testamenttilahjoitukset, lahjarahat) ovat tervetulleita perheleirin ja muiden toimintojen mahdollistamiseksi.

 

 

PIENI ELE -VAALIKERÄYS

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry osallistuu paikallisyhdistyksenä Pieni ele-keräykseen. 

Mikä on Pieni ele?

Tänä päivänä Pieni ele perustuu 17 järjestön väliseen yhteistoimintaan. Järjestöjen paikallisyhdistykset toteuttavat keräyksen vapaaehtoisvoimin kunnissa ympäri Suomen. Vapaaehtoisia on mukana toistakymmentä tuhatta. Lipaskerääjät ovatkin keräyksen sielu. Keräystuotto jaetaan Pienessä eleessä mukana olevien 17 kotimaan vammais- ja terveysjärjestön kesken,joista yksi on kattojärjestömme Kehitysvammaisten Tukiliitto. 

KYNTTILÄMYYNTI

 

Tukiyhdistys myy varainhankintana Finnmarin kynttilöitä. Voitte noutaa kynttilöitä täältä toimistolta joko myyntiin omille ystävillenne tai ostaa omaan käyttöön. Halutessanne voitte ottaa kynttilöitä myyntiin esim. työpaikoillenne. Kynttilöitä on toimistolla ympäri vuoden, mutta aktiivisin myyntivaihe ja uusien kynttilöiden tilaukset varastolta tapahtuvat aina alkusyksystä.  

 

ADRESSIEN JA KORTTIEN MYYNTI

 

Tukiyhdistys myy toimistolla kauniita suru- ja onnitteluadresseja Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n nimellä varustettuna, valikoima on hyvä erilaisilla kuvilla ja teksteillä. Jonkin verran löytyy myös Kehitysvammaisten Tukiliiton nimellä olevia adresseja. 

Pieni valikoima käsintehtyjä onnittelukortteja sekä Kehitysvammaisten Tukiliiton joulukortteja myynnissä. 

MYYJÄISET

 

Osallistumme mahdollisuuksien mukaan myyjäisiin, joissa myymme jäsenistömme lahjoittamia käsityötuotteita, villasukkia ja muita kudonnaisia. Lahjoituksia otetaan toimistolla kiitollisuudella vastaan ympäri vuoden, joulun alla pyrimme osallistumaan esim. Tampere-talossa pidettäviin Aamulehden myyjäisiin sekä Taysin joulumyyjäisiin. Kudonnaisia voi ostaa myös suoraan toimistolta. 

 

Lisätietoja varainhankinnasta voit tiedustella toimistolta puh. (03) 2140226.