Varainhankinta

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry tekee monenlaista varainhankintaa kerätäkseen varoja yhdistyksen toimintaan.

Näitä varoja käytetään mm. perheleirin järjestämiseen ja muihin toimintoihin, joihin ei pysyvää rahoitusta ole olemassa.

Myös kaikenkokoiset lahjoitukset (mm. testamenttilahjoitukset, lahjarahat) ovat tervetulleita perheleirin ja muiden toimintojen mahdollistamiseksi.

 

 

TEATTERILIPUT  2019

 

Tukiyhdistyksen naistoimikunta myy teatterilippuja - ostamalla teatterilipppuja tuet toimintaamme!

  • Nuotin vierestä, 18.6.2019 klo 18.00 Pyynikin kesäteatteri, liput 37 euroa (perus), 34 e (eläkeläinen). Kesällä 2019 Pyynikin kesäteatterissa viihdytään kotimaisen komedian parissa. Nuotin vierestä -ihmissuhdekomedia vie kolmikymppisen insinööri Arton naissuhteiden ja karaoken pyörteisiin. Musiikkinumeroissa kuullaan upeaäänisiä näyttelijöitä. Vuonna 2016 ilmestyneen Nuotin vierestä -elokuvan käsikirjoitukseen perustuvan teoksen ohjaa Ola Tuominen ja dramatisoi alkuperäiskäsikirjoittaja Johanna Hartikainen. Pääroolissa Artona nähdään Juha-Matti Koskela ja Leena-äitinä suosikkinäyttelijä Tiina Weckström. Arton täydellisyyttä tavoittelevan vaimon Marjukan roolin tekee hurmaava Irina Vartia ja rennon laulajatähden Susannan saappaisiin astuu säteilevä Kaisa Hela. Mukana myös mm. Jarmo Perälä, Karoliina Blackburn, Samuli Muje, Leena Rousti, Seppo Paajanen ja Hanna Gibson. 
  • Voi veljet, 19.6.2019 klo 14.30 Tampereen Komediatetteri, liput 35 € (perus) , 33 € (eläkeläinen)
  • Reino Helismaa- juhlakonsertti, 30.8.2019,klo 19.00, liput 33 €, Juonto ja säestys: Seppo Hovi, laulu: Taina Piira ja Hannu Lehtonen, lausunta ja laulu: Ahti Jokinen

Lippuvaraukset yhdistyksen toimistolta numerosta (03) 2140226

PIENI ELE -VAALIKERÄYS

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry osallistuu paikallisyhdistyksenä Pieni ele-keräykseen. Keväällä 2019 toteutamme lipaskeräystä eduskunta- ja europarlamenttivaalien yhteydessä Tampereella. Äänestys- ja keräyspaikat on jaettu eri yhdistysten kesken, ja yhdistyksemme toteuttaa lipaskeräystä useassa eri paikassa. Lipaskeräyksen vuorot on jaettu noin kolmen tunnin vuoroihin kerrallaan. Mikäli olisit halukas talkoilemaan hyvän asian puolesta, ota yhteyttä toimistollemme puh. (03) 2140226. Tarvitsemme kipeästi lipasvahteja, erityisesti varsinaisina vaalipäivinä, jolloin jakaudumme neljään eri äänestyspaikkaan. 

Mikä on Pieni ele?

Tänä päivänä Pieni ele perustuu 17 järjestön väliseen yhteistoimintaan. Järjestöjen paikallisyhdistykset toteuttavat keräyksen vapaaehtoisvoimin kunnissa ympäri Suomen. Vapaaehtoisia on mukana toistakymmentä tuhatta. Lipaskerääjät ovatkin keräyksen sielu. Keräystuotto jaetaan Pienessä eleessä mukana olevien 17 kotimaan vammais- ja terveysjärjestön kesken,joista yksi on kattojärjestömme Kehitysvammaisten Tukiliitto. 

KYNTTILÄMYYNTI

 

Tukiyhdistys myy varainhankintana Finnmarin kynttilöitä. Voitte noutaa kynttilöitä täältä toimistolta joko myyntiin omille ystävillenne tai ostaa omaan käyttöön. Halutessanne voitte ottaa kynttilöitä myyntiin esim. työpaikoillenne. Kynttilöitä on toimistolla ympäri vuoden, mutta aktiivisin myyntivaihe ja uusien kynttilöiden tilaukset varastolta tapahtuvat aina alkusyksystä.  

 

ADRESSIEN JA KORTTIEN MYYNTI

 

Tukiyhdistys myy toimistolla kauniita suru- ja onnitteluadresseja Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n nimellä varustettuna, valikoima on hyvä erilaisilla kuvilla ja teksteillä. Jonkin verran löytyy myös Kehitysvammaisten Tukiliiton nimellä olevia adresseja. 

Pieni valikoima käsintehtyjä onnittelukortteja sekä Kehitysvammaisten Tukiliiton joulukortteja myynnissä. 

MYYJÄISET

 

Osallistumme mahdollisuuksien mukaan myyjäisiin, joissa myymme jäsenistömme lahjoittamia käsityötuotteita, villasukkia ja muita kudonnaisia. Lahjoituksia otetaan toimistolla kiitollisuudella vastaan ympäri vuoden, joulun alla pyrimme osallistumaan esim. Tampere-talossa pidettäviin Aamulehden myyjäisiin sekä Taysin joulumyyjäisiin. Kudonnaisia voi ostaa myös suoraan toimistolta. 

 

Lisätietoja varainhankinnasta voit tiedustella toimistolta puh. (03) 2140226.