Varainhankinta

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry tekee monenlaista varainhankintaa kerätäkseen varoja yhdistyksen toimintaan.

Näitä varoja käytetään mm. perheleirin järjestämiseen ja muihin toimintoihin, joihin ei pysyvää rahoitusta ole olemassa.

Myös kaikenkokoiset lahjoitukset (mm. testamenttilahjoitukset, lahjarahat) ovat tervetulleita perheleirin ja muiden toimintojen mahdollistamiseksi.

 

 

TEATTERILIPUT 2017 ja 2018

 

Tukiyhdistyksen naistoimikunta myy teatterilippuja - ostamalla teatterilipppuja tuet toimintaamme!

  • SUURENMOISTA, Tampereen Komediateatteri, 22.2.2018, lippu 36€, eläkel. 34€. Järkyttävän hauska komedia päänäyttämöllä Florence Foster Jenkinsistä, maailman huonoimmasta laulajasta (korvatulpat sisältyvät lipunhintaan).
  • EHTOOLEHDON SANKARIT, Pyynikin kesäteatteri, 19.6.2018, lippu 36€ ja eläkeläiset 33€. Komedia viisaista vanhuksista hölmössä maailmassa.

Lippuvaraukset yhdistyksen toimistolta numerosta (03) 2140226

 

KYNTTILÄMYYNTI

 

Tukiyhdistys jatkaa jälleen syksyllä Finnmarin kynttilöiden myymistä. Voitte noutaa kynttilöitä täältä toimistolta joko myyntiin omille ystävillenne tai ostaa omaan käyttöön. Halutessanne voitte ottaa kynttilöitä myyntiin esim. työpaikoillenne.

 

MYYJÄISET

 

Osallistumme mahdollisuuksien mukaan myyjäisiin, joissa myymme jäsenistömme lahjoittamia käsityötuotteita, villasukkia ja muita kudonnaisia. Lahjoituksia otetaan toimistolla kiitollisuudella vastaan ympäri vuoden, joulun alla pyrimme osallistumaan esim. Tampere-talossa pidettäviin Aamulehden myyjäisiin.