Perhekahvila

PERHEKAHVILA

 

Tukiyhdistyksen Perhekahvila on tarkoitettu kaikille erityislasten perheille. Perhekahvila kokoontuu milloin missäkin: välillä seikkailupuistoissa ja välillä esimerkiksi Onkiniemen kerhotilassa johonkin teemaan liittyen. Yhdistys palkkaa tapaamisiin mukaan lastenhoitajia, jolloin vanhemmat voivat keskustella ja kahvitella keskenään. Tapaamiset ovat hyvin vapaamuotoisia ja rentoja. Sisältöjä tapaamisiin on pyritty järjestää perheiden omien toiveiden ja palautteen pohjalta. Ideoita ja toiveita kevään sisällöstä otetaan mielellään jatkossakin vastaan! Tapaamisiin ei ole ikärajaa; mukana on ollut kaikenikäisiä lapsia vastasyntyneistä yläkouluikäisiin. 

 

PERHEKAHVILAN TAPAAMISET

Koronatilanteen vuoksi tapaamisia on vielä harvemmin, mutta seuraavaa olisi ainakin syksyllä luvassa:

  • torstaina 7.10.2021 klo 18.00–19.30. Jäsenilta: Vammaisoikeuden ajokortti, ensisijaisesti Teams-verkkototeutus (pienelle ryhmälle voidaan toteuttaa myös osallistuminen kerhotilassa). Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 5.10. mennessä. 
  • torstaina 18.11.2021 tapaaminen PERUTTU. Toivottavasti jälleen kevään puolella voisimme tavata tuttuun tapaan. 

 

Lisätietoja; Johanna Kantanen, toiminnanohjaaja, kantanen@kvtukitampere.fi tai p.050–388 6144.


SÄHKÖPOSTILISTA:

Voit ilmoittautua Perhekahvilan sähköpostilistalle Johannalle osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. Sähköpostilista on ensisijaisesti suunnattu yhdistyksen jäsenille.

Viestejä tulee n. 0-3 krt/kk, tapaamisten lisäksi tiedotetaan ajankohtaisista asioista (harrastusmahdollisuuksia, lakiasioita tms. lasten ja nuorten perheitä koskevia asioita).