Perhekahvila

PERHEKAHVILA

 

Tukiyhdistyksen Perhekahvila on tarkoitettu kaikille erityislasten perheille. Perhekahvila kokoontuu milloin missäkin: välillä seikkailupuistoissa ja välillä esimerkiksi Onkiniemen kerhotilassa johonkin teemaan liittyen. Yhdistys palkkaa tapaamisiin mukaan lastenhoitajia, jolloin vanhemmat voivat keskustella ja kahvitella keskenään. Tapaamiset ovat hyvin vapaamuotoisia ja rentoja. Sisältöjä tapaamisiin on pyritty järjestää perheiden omien toiveiden ja palautteen pohjalta. Ideoita ja toiveita kevään sisällöstä otetaan mielellään jatkossakin vastaan! Tapaamisiin ei ole ikärajaa; mukana on ollut kaikenikäisiä lapsia vastasyntyneistä yläkouluikäisiin. 

 

KEVÄT 2019

 

Aika: keskiviikko 20.3.2019 klo 17.30 – 19.30

Paikka: Kalevanpuiston koulutalo,

Lemminkäisenk. 14, Tampere, B-sisäänkäynti

 

Kokoonnumme Perhekahvilaan kansainvälisen Down-päivän teemalla, jota juhlitaan vuosittain 21. maaliskuuta. Tänä vuonna tuo 213-päivä on torstai, mutta vietämme sitä yhdessä keskiviikkona. Ohjelmassa on vapaamuotoista touhua lapsille salin puolella, kasvomaalausta ja muuta mukavaa tekemistä sekä diskopiste. Kahvibuffetti.  

Tapahtuma on kaikille lapsiperheille avoin, diagnooseista välittämättä. Tervetuloa mukaan koko perheellä, myös ystävät ja sukulaiset ovat tervetulleita!

 

Tapaamisiin ilmoittautuminen 

Ilmoittauduthan Johanna Kantaselle 050–388 6144 tai sähköpostilla kantanen(a)kvtukitampere.fi viimeistään edellisenä päivänä. Ilmoitathan ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, hoitoa tarvitsevien lasten määrä, ikä ja erityistarpeet.

 

SÄHKÖPOSTILISTA:

Voit ilmoittautua Perhekahvilan sähköpostilistalle Johannalle osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. Sähköpostilista on ensisijaisesti suunnattu yhdistyksen jäsenille.

Viestejä tulee n. 0-3 krt/kk, tapaamisten lisäksi tiedotetaan ajankohtaisista asioista (harrastusmahdollisuuksia, lakiasioita tms. lasten ja nuorten perheitä koskevia asioita).