Perhekahvila

PERHEKAHVILA

 

Tukiyhdistyksen Perhekahvila on tarkoitettu kaikille erityislasten perheille. Perhekahvila kokoontuu milloin missäkin: välillä seikkailupuistoissa ja välillä esimerkiksi Onkiniemen kerhotilassa johonkin teemaan liittyen. Yhdistys palkkaa tapaamisiin mukaan lastenhoitajia, jolloin vanhemmat voivat keskustella ja kahvitella keskenään. Tapaamiset ovat hyvin vapaamuotoisia ja rentoja. Sisältöjä tapaamisiin on pyritty järjestää perheiden omien toiveiden ja palautteen pohjalta. Ideoita ja toiveita kevään sisällöstä otetaan mielellään jatkossakin vastaan! Tapaamisiin ei ole ikärajaa; mukana on ollut kaikenikäisiä lapsia vastasyntyneistä yläkouluikäisiin. 

 

KEVÄT 2019

Vuoden ensimmäinen tapaaminen on torstaina 31.1.2019 klo 17.30–19.30 

Partolan Hoplopissa, Saapastie 2, 33950 Pirkkala.

Perheet maksavat sisäänpääsyt itse, yhdistys kustantaa lapsille mehua. Myös sisarukset ovat tervetulleita. Yhdistyksen lastenhoitajia on paikalla, mutta riippuen ilmoittautuneiden lasten määrästä lastenhoitajia ei välttämättä riitä jokaiselle lapselle koko ajaksi. Tällöin vuorotellaan tuttuun tapaan. Ilmoita, mikäli tarvitsette lastenhoitajan ehdottomasti koko ajaksi.

Ilmoittautuminen 29.1. mennessä Johanna Kantaselle p.050–388 6144 tai kantanen@kvtukitampere.fi. 

 

Tapaamisiin ilmoittautuminen 

Ilmoittauduthan Johanna Kantaselle 050–388 6144 tai sähköpostilla kantanen(a)kvtukitampere.fi viimeistään edellisenä päivänä. Ilmoitathan ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, hoitoa tarvitsevien lasten määrä, ikä ja erityistarpeet.

 

SÄHKÖPOSTILISTA:

Voit ilmoittautua Perhekahvilan sähköpostilistalle Johannalle osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. Sähköpostilista on ensisijaisesti suunnattu yhdistyksen jäsenille.

Viestejä tulee n. 0-3 krt/kk, tapaamisten lisäksi tiedotetaan ajankohtaisista asioista (harrastusmahdollisuuksia, lakiasioita tms. lasten ja nuorten perheitä koskevia asioita).