Perhekahvila

PERHEKAHVILA

 

Tukiyhdistyksen Perhekahvila on tarkoitettu kaikille erityislasten perheille. Perhekahvila kokoontuu milloin missäkin: välillä seikkailupuistoissa ja välillä esimerkiksi Onkiniemen kerhotilassa johonkin teemaan liittyen. Yhdistys palkkaa tapaamisiin mukaan lastenhoitajia, jolloin vanhemmat voivat keskustella ja kahvitella keskenään. Tapaamiset ovat hyvin vapaamuotoisia ja rentoja. Sisältöjä tapaamisiin on pyritty järjestää perheiden omien toiveiden ja palautteen pohjalta. Ideoita ja toiveita kevään sisällöstä otetaan mielellään jatkossakin vastaan!

 

Kevään viimeinen tapaaminen:

Aika: keskiviikko 9.5.2018 klo 17.30 – 19.30

Paikka: Partolan Hoplop, Saapastie 2, 33950 Pirkkala (kauppakeskus Veskan ja verkkokauppa.comin vieressä)

Tervetuloa koko perheellä, myös sisarukset ovat tervetulleita. Yhdistyksen lastenhoitajia on paikalla, mutta riippuen ilmoittautuneiden lasten määrästä lastenhoitajia ei välttämättä riitä jokaiselle lapselle koko ajaksi. Tällöin vuorotellaan tuttuun tapaan. Perheet maksavat sisäänpääsyt itse, yhdistys kustantaa lastenhoitajien lisäksi mehua lapsille.

 

Perhekahvila on kesätauolla!  Toiveita tapaamisten teemoista otetaan vastaan, ole rohkeasti yhteydessä! Syyskauden tapaamisista tiedotetaan näillä sivuilla sekä  jäsenkirjeessämme. 

 

 

Tapaamisiin ilmoittautuminen 

Ilmoittauduthan Johanna Kantaselle 050–388 6144 tai sähköpostilla kantanen(a)kvtukitampere.fi viimeistään edellisenä päivänä. Ilmoitathan ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, hoitoa tarvitsevien lasten määrä, ikä ja erityistarpeet.

 

SÄHKÖPOSTILISTA:

Voit ilmoittautua Perhekahvilan sähköpostilistalle Johannalle osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. Sähköpostilista on ensisijaisesti suunnattu yhdistyksen jäsenille.

Viestejä tulee n. 1-3 krt/kk, tapaamisten lisäksi tiedotetaan ajankohtaisista asioista (harrastusmahdollisuuksia, lakiasioita tms. lasten ja nuorten perheitä koskevia asioita).