Toiminta vanhemmille

VERKKOLUENTO JA -KESKUSTELU JÄSENPERHEILLE:

VANHEMMAN VOIMAVARAT JA NIIDEN VAHVISTAMINEN ERITYISLASTEN - JA NUORTEN PERHEISSÄ

 

Tiistaina 23.3.2021 klo 17.30–19.30

 

Kehitysvammaisen lapsen vanhemmat käyvät läpi monenlaisia haasteita, joissa punnitaan sisua. On tärkeää, että he huolehtivat omasta jaksamisestaan. Verkkoluennolla Ulla Anttila kertoo vanhempien jaksamisesta ja keinoista voimavarojen vahvistamiseen nojautuen viime vuonna ilmestyneeseen kirjaansa ”Erityislapsen vanhempana – Voimavaroja hyvään elämään”. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja kertoa kokemuksistaan keskustelun aikana.


Verkkoluento järjestetään Teams-sovelluksella, ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen linkin toimittamista varten. Verkkoluennolle pääsee mukaan 30 ensin ilmoittautunutta. (Jos ilmoittautuneita tulee enemmän, varapaikalla olijat pääsevät jonoon.) Verkkoluennon järjestää Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry, ja se on suunnattu rajoitetun osallistujamäärän vuoksi ensisijaisesti yhdistyksen jäsenperheille. Luento on maksuton.

Ilmoittautuminen 28.2.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella sivun alaosassa. 

Viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä (tai luennon täytyttyä) ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti sekä linkki Teams-tapaamiseen.

Lisätietoja luennosta toimistolta p. (03) 2140 226

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE 

Ilmoittautuminen verkkoluentoon ja -keskusteluun

*
*
*
*
*

Täyttämällä tämä lomake on annettu suostumus tietojen tallentamiseen yhdistyksen omaan käyttöön. Tietojen tallentajia ja henkilöstöä sitoo salassapitovelvollisuus. Tietoja käsitellään asianmukaisesti eikä niitä luovuteta Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n tai kyseessä olevasta toiminnasta vastaavien henkilöiden ulkopuolelle. Tietoja säilytetään, kunnes tietojen säilyttämiselle ei ole perusteita.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.