Toiminta vanhemmille

ÄITIEN VIRKISTYSLAUANTAI: HYVINVOINTIA ARKEEN

 

Päätimme toteuttaa kaksi äitien virkistyspäivää saman viikonlopun aikana, sillä tapahtumalle oli mukavasti kysyntää.


1.  Virkistyspäivä työikäisille äideille, joilla on erityistä tukea tarvitseva lapsi/ nuori:

lauantaina 31.10.2020 klo 9.00–15.30

 

2. Virkistyspäivä äideille, joilla on aikuinen erityistä tukea tarvitseva lapsi: 

sunnuntaina 1.11.2020 klo 9.00 -15.30

 

Molemmat päivät on samansisältöiset, ja ne pidetään samassa paikassa: Kumppanuustalo Arttelin takkahuone Saapas (5 krs),Salhojankatu 42, Tampere. 

 

Päivän aikana rentoudumme ja rauhoitumme oman itsemme ja hyvinvointimme äärelle. Aamu aloitetaan kundaliinijoogaharjoituksella, jonka jälkeen pohdimme arkeamme ja tutustumme oman hyvinvointimme kulmakiviin.

Teemme myös toimintasuunnitelmaa oman hyvinvointimme vahvistamiseksi. Jokainen tekee harjoitukset omista lähtökohdistaan ja itsenäisesti. Ajatuksiaan pääsee halutessaan jakamaan muiden kanssa. Päivän päätteeksi teemme hengitys- ja rentoutumisharjoituksen. Ohjelman välissä on noin tunnin ruokatauko, jonka aikana nautimme maistuvan lounaan Arttelissa.

Mukaan voit ottaa rennot vaatteet, villasukat, vesipullon ja joogamaton. Halutessasi voit ottaa mukaan myös tyynyn.

Tapahtumassa noudatetaan turvavälejä, ja hyvää käsihygieniaa. Ryhmän koko on huomioitu tilan mukaisesti. Halutessasi voit käyttää omaa kasvomaskia. Tulethan terveenä tapahtumaan! 

Päivä on suunnattu yhdistyksen jäsenperheiden äideille ja mukaan mahtuu 10 äitiä, jolla on eritystä tukea tarvitseva lapsi (lapsen iällä ei ole väliä). Virkistyspäivä toteutetaan Laine & Barkov Charityn lahjoituksen turvin. Osallistumisen omavastuuhinta on 20 e / hlö, sisältäen ohjelman, lounaan ja taukokahvit/teet.

Ilmoittautuminen päättyi 15.9.2020. Ilmoittautuessasi kerro mahdollisesta erityisruokavaliostasi tai muista huomioon otettavista asioista.

Päivän vastuuvetäjänä on LoistoSuunnan Jenni Sillantaka: ”Olen ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut monipuolinen osaaja. Mielestäni on tärkeää, että jokainen kokee oman elämänsä merkitykselliseksi ja tuntee, että hänen on hyvä olla omassa arjessaan. Tällä hetkellä uskon vahvasti, että hyvinvointi ja siihen panostaminen lähtevät liikkeelle mielen tasolta, kun motivaatio löytyy, niin kaikki on mahdollista. Kursseillani parasta on osallistujien läsnäolon vahvistuminen, omaa elämää koskevat oivallukset ja voimavarojen lisääntyminen. Tervetuloa mukaan!”

ISÄT HOI! TULKAA KALASTAMAAN!

 

Haluaisitko tavata muita isiä kivan tekemisen merkeissä? Olemme järjestämässä yhdistyksen jäsenperheiden isille ulkoilupäivää, jossa pääsette opettelemaan ja kokeilemaan syyskalastuksen saloja.

Päivä järjestetään lauantaina 24.10.2020 Teiskossa.

Lähtö Tampereelta klo 9.00, paluu Teiskosta klo 18.00.

Päivä sisältää monipuolista kalastusta, sienestystä, saunomista, vertaistukea ym. Päivän vetäjänä toimii yhdistyksemme kunniapuheenjohtaja Markku Hiltunen, myös isä ja kalastuksen vahva harrastaja.

Mukaan voidaan ottaa kahdeksan isää, joilla on erityistä tukea tarvitseva lapsi (lapsen iällä ei ole väliä).  Virkistyspäivä toteutetaan Laine & Barkov Charityn lahjoituksen turvin. Osallistumisen omavastuuhinta on 20 e / hlö, sisältäen ohjelman (kalastus, saunominen) ja tarjoilut.  

Mikäli kiinnostuit asiasta, ilmoittaudu 25.9.2020 mennessä (ilmoittautuminen päättynyt). 

sähköisellä lomakkeella tai puhelimitse toimistolle puh. (03) 2140226 tai kaltio@kvtukitampere.fi, kantanen@kvtukitampere.fi.

Ilmoittautuessasi kerro mahdollisesta erityisruokavaliostasi, muista huomioon otettavista asioista ja jos tarvitset kimppakyytiä.

Säänmukaiset varusteet mukaan!­