Osalle jäsenistä lähtenyt virheellinen maksumuistutus

16.5.2024

Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenpalvelu hoitaa Tampereen yhdistyksen jäsenmaksujen laskutuksen. Jäsenpalveluissa tehtiin rekisterinvaihto, ja nyt on havaittu, että joillekin on saattanut lähteä virheellinen maksumuistutus rekisterinvaihdon jälkeen. Vika on nyt paikannettu ja korjattu. 

Jos olet saanut aiheettoman jäsenmaksu- tai lehtilaskumuistutuksen, niin jätä se maksamatta! Aiheettomassa maksumuistutuksessa maksun tilinumerona on Tukiliiton päätili FI49 1146 3007 2069 12 ja jäsennumeron tilalla on FM-alkuinen numerosarja. 

Keräämme kaikki jäsen- ja lehtimaksut vain Tukiliiton jäsentilille: FI19 1732 3000 0116 99.
 

Jos olet ehtinyt kuitenkin maksaa jäsenmaksun kahteen kertaan, niin laita sähköpostia jäsenpalveluun: jasenpalvelu@tukiliitto.fi.

Ilmoita viestissä tilinumerosi sekä päivät, jolloin olet maksut maksanut. Jäsenpalvelu tarkastaa ylimääräiset maksut tililtä ja palauttelee niitä heti kun mahdollista. Pahoittelut vielä ylimääräisestä vaivasta!


Rekisterinvaihto on ollut odotettua työläämpää ja vielä on vaihdokseen liittyä työtehtäviä kesken, joten pahoittelemme, jos jäsenpalvelussa on ajoittain ruuhkaa.

Jäsenpalvelun yhteystiedot:
jasenpalvelu@tukiliitto.fi
040 4839 362 (maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kello 10–13, poikkeukset esimerkiksi loma-aikoina)

https://www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/tuemme-yhdistyksia/jasenpalvelu/