Yhdistyksen syyskokouskuulumiset

11.12.2023

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n syyskokous pidettiin 30.11.2023 Voimavirta vapaa-ajantalolla, ja myös etäosallistuminen oli mahdollista.

Kokoukseen osallistui 14 henkeä, joista 13 oli yhdistyksen jäsentä. Kokouksen alussa opiskelija Meri Kuusela esitteli yhdistyksen jäsenkyselyn tuloksia.

Hallituksen jäseniksi kaudelle 2024–2025 valittiin uusina Taina Ketola, Jaana Suoranta ja Mikko Koivisto. Erovuoroisista valittiin uudelleen Elise Kuismanen. Hallituksen muut jäsenet on valittu viime syksynä kaudelle 2023–2024: puheenjohtaja Leena Jokipakka sekä hallituksen jäsenet Jarno Asunen, Sinikka Lahtinen, Anne-Maija Taskinen ja Helvi Hellsten. Tampereen Hämppejä ja Nuutisaran toimintakeskusta sekä avotyötä edustavat Aki Lindroos ja Juhaseppo Rantala.

Kiitämme hallituksesta pois jääneitä jäseniämme Anne Mäkelää, Tarja Sipposta sekä Christine Laitista kuluneista hallitusvuosista!

Jäsenmaksu pysyy ennallaan, eli se on henkilöjäseniltä 25 € ja kannatusjäseniltä 100 €. Kokous hyväksyi hallituksen esittämän toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2024.

Syyskokous vahvisti hallituksen esityksen vuoden 2024 toimintasuunnitelmaksi sekä talousarvioksi.

Syyskokous käsitteli myös hallituksen esittämää sääntömuutosta. Yhdistyksen sääntöihin esitettiin muutamia päivityksiä tähän päivään, mutta suurin muutosesitys on hallituksen koon pienentämismahdollisuus. Hallitus voi jatkossa olla kooltaan 5–8 henkeä, jos niin päätetään. Toki säännöt lähtevät vielä PRH:lle tarkastettaviksi, joten voimassa ne eivät vielä ole.