Jäsenyys

Yhdistykseen kuuluu noin 760 jäsentä, joista enemmistö asuu Tampereella ja sen lähikunnissa.  Olemme jäsenmäärältämme Suomen suurin paikallinen kehitysvammaisten tukiyhdistys.   

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi tuet toimintaamme ja lisäät vaikuttamismahdollisuuksiamme. Yhdessä voimme edistää kehitysvammaisten ja vastaavanlaista tukea tarvitsevien ihmisten oikeuksia, yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli diagnoosirajojen. 


Jäsenhankintakampanja käynnissä 16.6. asti

Tule mukaan varmistamaan, että työmme voi jatkua! ❤️ 

1.1.-16.6.2024 välisenä aikana yhdistyksemme jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia, joko K-ketjun tai S-ketjun kauppaan. Arvonnan voittajat voivat valita näistä haluamansa vaihtoehdon. Arvonta suoritetaan 17.6.2024 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Miten liittyä jäseneksi?

  • Täytä sähköinen ilmoittautumislomake  tai soita yhdistyksen toimistoon (03) 2140226. 
  • Välitämme jäseneksi liittymisen tiedot eteenpäin Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsensihteerille laskutusta varten. Ylläpidämme yhdistyksessä itsellämme sähköpostiosoitteistoa. 
  • Tervetuloa mukaan! Mikäli sinulla on kysyttävää toiminnastamme, ole rohkeasti yhteydessä ja tule mukaan tapahtumiin!


Jäsentietoni ovat muuttuneet

Mikäli olet jo Tampereen tukiyhdistyksen jäsen, voit ilmoittaa jäsentietojesi muutoksista sähköisellä lomakkeella.  

Muistathan ilmoittaa uuden osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi niiden vaihtuessa. Lomakkeella voit myös vaihtaa jäsenkirjeen tai jäsenlaskun toimitustavan tai jäsenlehden. 


Jäsenyydestä eroaminen

Mikäli haluat erota jäsenyydestä, tai siirtää jäsenyyden toiselle nimelle, olethan yhteydessä toimistollemme puh. (03) 2140 266. 


Jäsenmaksut

Jäsenmaksujen laskutuksen hoitaa Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsensihteeri, ja jäsenmaksu maksetaan Kehitysvammaisten Tukiliiton tilille (ei tukiyhdistykselle). 

  • Henkilöjäsen 25 €
  • Kannatusjäsen 100 €. Kun haluat yhdistyksemme kannatusjäseneksi, ota yhteyttä puhelimitse toimistoomme p. 03-2140 226.  

Voit valita jäsenlaskun toimittamisen paperisena tai sähköpostiin tulevalla laskulla. Paperisen laskun yhteydessä toimitetaan paperinen jäsenkortti. Sähköpostilaskun mukana on sähköinen jäsenkortti, eikä paperista jäsenkorttia toimiteta erikseen.


Jäsenenä saat:

 - Yhdistyksen jäsenkirjeen (n. 5-6 kertaa vuodessa).  Voit valita toimitustavaksi paperisen jäsenkirjeen tai sähköisen jäsenkirjeen (pdf-tiedosto sähköpostin liitetiedostona). Valitsemalla  jäsenkirjeen sähköisen toimitustavan saat tiedon perille nopeammin, saat sähköpostitse myös muuta jäsentiedotusta, jota ei ehditä saamaan jäsenkirjeeseen, edistät ekologisempaa toimintaa, ja autat yhdistystä säästämään kohonneissa postituskustannuksissa. 

 - Ohjausta ja neuvontaa

 - Mahdollisuuden vaikuttaa

 - Osallistumismahdollisuuden syys-ja kevätkokouksissa

- Pääset mukaan vain jäsenistölle kohdennettuun virkistys- ja vertaistoimintaan. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaisilla lahjoituksilla ja varainhankinnalla toteutetut päiväretket, ulkomaanmatkat ja risteilyt, sisaruusleirit ja muu toiminta, jota ei rahoiteta kaupungin avustusvaroin. 

 - Tukiyhdistyksemme jäsenenä voit hyödyntää myös kattojärjestömme Kehitysvammaisten Tukiliiton palveluja ja toimintaa. Saat niistä tietoa esimerkiksi jäsenkirjeemme ja Tukiliiton toimittaman jäsenlehden avulla

- Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenlehden: valintasi mukaan joko yleiskielisen Tukiviestin tai selkokielisen Leijan (halutessasi voit tutustua lehtiin Tukiliiton sivuilla).  Tukiviesti ilmestyy paperisena lehtenä vielä vuoden 2024, mutta sen jälkeen sitä ei voi valita jäsenlehdeksi tai tilata lehtitilauksena. Tukiviesti siirtyy verkossa luettavaksi ja vuonna 2025 lehteä ei enää paineta paperisena, vaan lehden äärelle pääsee netin kautta. Selkokielinen lehti Leija ilmestyy jatkossakin paperilehtenä.

Tervetuloa mukaan!

Yhdessä, toinen toistamme tukien etsimme vastauksia kysymyksiin ja toimimme yhteisten etujen ajajina.