Varainhankinta ja lahjoitukset


Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry tekee monenlaista varainhankintaa kerätäkseen varoja yhdistyksen toimintaan.

Näitä varoja käytetään sellaisen virkistys- ja vertaistukitoiminnan järjestämiseen, johon ei ole säännöllistä rahoitusta. Tampereen kaupungin avustuksella mahdollistetaan harrastekurssien ja kesäleirien sekä joidenkin vertaistukiryhmien järjestämistä. Muu yhdistyksen toiminta mahdollistetaan varainhankinnan sekä lahjoitusten turvin. 


LAHJOITUKSET

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry vastaanottaa kaikenkokoisia lahjoituksia, kuten merkkipäivä- tai testamenttilahjoituksia. Pääsääntöisesti tällaiset lahjoitukset on kohdennettu perhetyöhön, tai muuhun lahjoittajan haluamaan kohteeseen, kuten tarvikehankintoihin kurssi- tai leiritoimintaan. 

Mikäli haluaisit tukea toimintaamme lahjoituksella, pyydäthän lisätietoja toimistolta toimisto@kvtukitampere.fi tai puhelimitse (03)2140226. 


VARAINHANKINTA

Tukiyhdistys myy varainhankintana erilaisia tuotteita:

  • Finnmarin kynttilöitä
  • suru- ja onnitteluadresseja (tukiyhdistyksen nimellä varustettu)
  • onnittelukortteja (käsintehtyjä)
  • villasukkia, tumppuja, pipoja ja muita erilaisia kudonnaisia 
  • muita käsitöitä 

Kynttilämyynti

Tukiyhdistys myy varainhankintana Finnmarin kynttilöitä. Kynttilöitä on toimistolla myynnissä ympäri vuoden, mutta aktiivisin myyntivaihe ja uusien kynttilöiden tilaukset varastolta tapahtuvat aina alkusyksystä.  Jäsenistö voi halutessaan osallistua myyntiin ja noutaa kynttilöitä toimistolta myytäväksi esim. omille ystäville tai työpaikoille. Kysy lisätietoja toimistolta!


Adressien ja korttien myynti

Tukiyhdistys myy toimistolla kauniita suru- ja onnitteluadresseja Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n nimellä varustettuna, valikoima on hyvä erilaisilla kuvilla ja teksteillä. Jonkin verran löytyy myös Kehitysvammaisten Tukiliiton nimellä olevia adresseja. Adressit on ostettavissa toimiston aukioloaikoina ympäri vuoden. 

Toimistolla on myynnissä myös pieni valikoima käsintehtyjä onnittelukortteja sekä Kehitysvammaisten Tukiliiton joulukortteja. 


Villasukat ja muut kudonnaiset

Tukiyhdistyksellä on myynnissä laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia kudonnaisia, jotka on saatu yhdistykselle lahjoituksena. Valikoimasta löytyy niin villasukkia  vauvalle kuin vaarille ja eripituisella varrella, tumppuja, pipoja, kynsikkäitä, sormikkaita, pipoja, pantoja, kaulahuiveja, säärystimiä...  Myös muita käsityötuotteita löytyy, kuten patalappuja, leikkuulautoja tai kangaspusseja.

Käsityölahjoituksia otetaan toimistolla kiitollisuudella vastaan ympäri vuoden (toimiston aukioloaikoina). Joulun alla pyrimme osallistumaan myyjäisiin, joissa myymme näitä käsityötuotteita. Kudonnaisia voi ostaa myös suoraan toimistolta.

 

Lisätietoja toimistolta: 

toimisto@kvtukitampere.fi tai puhelimitse  (03) 2140226.

Toimiston tontut Päivi ja Johanna villasukkia myymässä