Onkiniemen kerhotila

Osoite: Onkiniemenkatu 5 B, 33230 Tampere

Kerhotila sijaitseetoimiston läheisyydessä. Kerhotila sijaitsee B-talossa, tien puoleisessa A-talossa sijaitsee Onkiniemenkodit. 

Kerhotilan pihaan käännytään Onkiniemenkadulta metallisen jätekatoksen kohdalta . Sisäänkäynti kerhotilaan on A-ja B-talojen välistä. 

Kerhotilat 5 B-talon alakerrassa

Saapumisohjeet

Saapuessasi julkisella liikenteellä: 

  • Lähimmät bussipysäkit Onkiniemi (1000 ja 1001) sijaitsevat Paasikivenkadulla, esimerkiksi Nyssen linjat 13, 80A, 80B, 80C kulkevat niiden kautta. Pysäkiltä on kävelymatkaa toimistolle noin 250 metriä. 
  • Raitiovaunun linja 3 kulkee Sepänkadulle,  lähimmät pysäkit Särkänniemi A ja B. Pysäkiltä on kävelymatkaa kerhotilalle noin 400 metriä.
  • HUOM! Nyssen linjamuutosten ja tietyömaan vuoksi tarkistathan ajantasaiset linja-ja reittiohjeet Nyssen Reittioppaasta. 

Saapuessasi autolla:

  • Kääntyminen Onkiniemenkadulle Paasikivenkadulta. Onkiniemenkatu jatkuu risteyksen jälkeen kääntyen vasemmalle. Tien vasemmalla puolella on ensin kerrostaloja, joiden jälkeen kerhotila on näkyvissä pienen mäen päällä. 
  • Onkiniemenkadun varressa on jonkin verran pysäköintipaikkoja, joissa on maksuton 2 h pysäköinti pysäköintikiekolla. Osa katuvarsipaikoista on asukaspysäköintiä, joten olethan huolellinen pysäköinnissä. Särkänniemen aukioloaikoina parkkipaikoista saattaa olla pulaa. 
  • HUOM! Kesällä 2024 Paasikiventiellä ja Onkiniemenkadulla tehdään kaukolämmön kaivuutöitä, eikä Onkiniemenkadulle pääse kääntymään enää suoraan. Kulku Paasikiventieltä on ohjattu liikenneympyrän kautta. 


Tilojen käyttö

Kerhotiloissa kokoontuu suurin osa tukiyhdistyksen omista harrastekursseista. Myös vanhemmille ja perheille suunnatut vertaistukiryhmät saattavat käyttää tiloja kokoontumisissaan. 

Kerhotilaa on myös mahdollista vuokrata, mikäli siellä ei ole tukiyhdistyksen omaa toimintaa. Lisätietoja toimistolta p. (03) 2140 226.