Yleistä

Tukiyhdistyksen perustajajäseniä
Hallitustyöskentelyä
Jäsenperheet järjestämässä 213-päivän tapahtumaa

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on perustettu vuonna 1961. Tampereen paikallisyhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten henkilöiden, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua toimialueellaan. Vuosi 2023 on yhdistyksen 62. toimintavuosi.

Tukiyhdistys järjestää vertaistukitoimintaa ja muuta vuorovaikutusta vahvistavaa toimintaa paikallisten kehitysvammaisten perheiden välillä sekä monipuolista vapaa-ajan toimintaa resurssien puitteissa. Tärkein rahoittaja on Tampereen kaupunki, jonka avustusvaroin yhdistys järjestää vertaistukitoiminnan lisäksi myös leiri- ja harrastekurssitoimintaa. Lisäksi yhdistys tekee paljon erilaista varainhankintaa toiminnan mahdollistamiseksi.

Tukiyhdistyksen toimisto ja kerhotilat sijaisevat Tampereella Onkiniemenkadulla. Yhdistyksen toiminnasta vastaa yhdistyksen hallitus. Yhdistyksellä on kaksi kokoaikaista työntekijää toimistolla sekä vuosittain leiri- ja harrastekurssitöissä n. 60-80 osa-aikaista työntekijää.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry, Alustapalvelu Sociala Oy ja Tammenlehväkeskus muodostavat ryhmittymän, joka on toiminut Kotitori- palveluintegraattorina 1.9.2021 alkaen. Kotitori-palveluintegraattorin tehtäviin kuuluvat neuvonta- ja ohjauspalvelut, laitetorin kehittäminen, muutosjohtamisen tuki sekä koko toiminnan integrointi. 1.1.2022 toiminta laajeni ikäihmisten palveluista kattamaan myös vammaiset, erityistä tukea tarvitsevat henkilöt sekä mielenterveyden ja päihteiden käytön vuoksi tukea tarvitsevat asiakkaat. Kotitori palvelee osoitteessa Frenckellinaukio 2 B, Tampere. Kotitorilla toimii tällä hetkellä kuusi palveluohjaajaa ja yksi palveluvastaava. Heistä kolme on työsuhteessa Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:een ja neljä henkeä Tammenlehvä Oy:öön.

Tampereen paikallinen yhdistys kuuluu valtakunnalliseen Kehitysvammaisten Tukiliittoon. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry on kansalaisjärjestö, joka edistää kehitysvammaisen ja hänen perheensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua aktiivisella edunvalvonnalla koko järjestön yhteisvoimin. Tukiliitolla on noin 164 paikallista jäsenyhdistystä ja noin 160 000 henkilöjäsentä ympäri Suomen. Tukiliiton päätoimisto Tulppaanitalo sijaitsee Tampereella Pinninkadulla.

Tampereen tukiyhdistys kuuluu myös Pirkanmaan Tukipiiriin. Kehitysvammaisten tukiyhdistykset muodostavat alueellisen yhdistyksen eli tukipiirin. Tukipiirit ovat itsellisiä Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyhdistyksiä. Pirkanmaan tukipiiri ry:n alueella toimivat Tampereen yhdistyksen lisäksi Etelä-Pirkan Erkat ry, Hämeenkyrön Kvt ry, Ikaalisten-Parkanon Kvt ry, Kangasalan Seudun Kvt ry, Mäntän Seudun Kvt ry, Nokian Kvt ry, Sastamalan Seudun Kvt ry, Ruoveden-Virtain Kvt ry ja Valkeakosken Seudun Kvt ry.

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KOKOUS

 

TERVETULOA KEVÄTKOKOUKSEEN!

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään

tiistaina 18.4.2023 klo 18.00. Tervetuloa!

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

 

Kokoukseen on mahdollista osallistua kahdella tavalla:

1. paikan päällä Lounasravintola Kokkipojassa. Kokkipoika sijaitsee Lielahti-keskuksessa (nykyisin Kauppakeskus Like), Antti Possin kuja 1, 33400 Tampere. Kahvitarjoilu. Mikäli tulet paikan päälle, sinun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tervetuloa!

 

2. Teams-etäyhteydellä. Haluamme mahdollistaa kokoukseen osallistumisen mahdollisimman monelle jäsenellemme, joten voit osallistua kokoukseen myös verkossa Teamsin kautta. Osallistumislinkki toimitetaan 17.4. mennessä ilmoittautuneille. Linkki toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen sähköisesti alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla kaltio@kvtukitampere.fi tai soittamalla toimistolle p. (03) 2140 226.

Tervetuloa!

Hallitus

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittautuminen kevätkokoukseen

Voit ilmoittautua lomakkeella, mikäli haluat osallistua kokoukseen etänä (Teamsin välityksellä). 

Mikäli tulet paikan päälle kokouspaikalle, ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. 

*
*
*
*
*

Täyttämällä tämä lomake on annettu suostumus tietojen tallentamiseen yhdistyksen omaan käyttöön. Tietojen tallentajia ja henkilöstöä sitoo salassapitovelvollisuus. Tietoja käsitellään asianmukaisesti eikä niitä luovuteta Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n tai kyseessä olevasta toiminnasta vastaavien henkilöiden ulkopuolelle. Tietoja säilytetään, kunnes tietojen säilyttämiselle ei ole perusteita.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.