Hyviä uutisia Virikehenkilö-toiminnasta!

2.6.2020

Aiemmin keväällä ilmoitimme, ettemme ole palkkaamassa uutta Virikevilman sijaista Oilin tilalle. Nyt olemme tilanteessa, jossa saammekin kaksi Vilmaa!

  • VirikeVille Kai Pihlajamaa on tilattavissa ja tavoitettavissa koko kesän, paitsi hänen loma-aikanaan 13.7.-9.8.2020.
  • VirikeVilman äitiys- ja vanhempainvapaasijaisena toimii 1.6.2020- 31.12.2020 Maiju Noux (os. Virta). Maiju on tullut monille tutuksi sekä kesäleirien että viikonloppuleirien ohjaajana.
  • Toisena VirikeVilmana toimii kesän ajan 1.6.2020-31.8.2020 Katariina Stålhammar. Katariina sijaistaa myös Virikevillen kesäloman. Katariina on ollut parin viime vuoden aikana yhdistyksen harrastekurssi-, kesäleiri-, viikonloppu- ja retkiohjaajana.

 

Jos tarvitset juttukaveria, kauppa-apua, ulkoiluseuraa tai kaveria mihin tahansa kesärientoon, ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa Virikehenkilöitä avuksesi. Palvelulle ei ole ikärajaa.

Jos olet tamperelainen ja asut yksin tuetusti tai lapsuudenkodissasi ja koet olevasi yksinäinen tänä koronakaranteeniaikana, soita rohkeasti Virikehenkilöille, he kyllä keksivät sinulle ajanvietettä. Asumisyksiköissä asuvat eivät valitettavasti ole oikeutettuja tähän palveluun.

Huomaathan, että palvelua ei voi käyttää sairaana (jos olet nuhainen, yskäinen tai kuumeinen). Palvelun hinta on 2 €/ tunti. Maksu veloitetaan laskulla jälkikäteen.

 

Nyt meillä on mahdollisuus täystyöllistää heidät kaikki kolme kesän ajaksi. Virikehenkilöiden kysyntä määrittelee myös koko Virikehenkilötoiminnan jatkuvuuden. Mitä enemmän kysyntää, sitä varmemmin jatkorahoitusta saadaan.

 

Tavoitat Virikehenkilöt soittamalla:

  • Virikeville (Kai Pihlajamaa), puh. 040 353 9716
  • Virikevilma (Maiju Noux), puh. 040 738 7670
  • Virikevilma (Katariina Stålhammar), puh. 044 934 6191

 

Muistakaa, että jättäessänne viestin sanelkaa vastaajaan asianne ja numero mihin he voivat soittaa takaisin. 

Lisätietoja toiminnasta https://www.kvtukitampere.fi/toiminta/naasville-toiminta/virikevilma-ja-virikeville/