Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

Hakuaika harrastekurssiohjaajaksi on käynnissä 31.8.2017 asti! Voit täyttää hakemuksen sähköisesti tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella (näkyvillä vain hakuaikana).

HARRASTEKURSSIOHJAAJA

 

Oletko Sinä etsimämme harrastekurssiohjaaja? Harrastekurssiohjaajien haku on käynnissä 31.8.2017 asti.

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi. Tukiyhdistyksellä on useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 

Halutessasi voit hakea usealle kurssille ohjaajaksi samanaikaisesti. Muistathan kirjoittaa hakemukseesi, mitkä kurssit olisivat mielekkäitä ja kuinka montaa ryhmää olisit valmis ohjaamaan. 

Olisi toivottavaa, että ohjaajalla on mielenkiintoa/kokemusta/ideoita juuri sellaisen kurssin aihepiiristä, jolle hakee. Mutta myös pelkkä halu oppia ja ottaa asioista selvää vie eteenpäin. Kurssisisältö suunnitellaan yhdessä kurssilaisten kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa aiheisiin.

Tässä muita toivomuksia ohjaajallemme:
- olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen
- pystyt sitoutumaan työhösi koko lukuvuodeksi
- kokemus erityisryhmien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi
- oma henkilökohtainen harrastuneisuus esim. musiikin, keilauksen, elokuvien, askartelun, liikunnan, ruoanlaiton tai taiteen saralla on plussaa
- 18 vuoden ikä
 

AIKATAULUT

Harrastekurssit alkavat syksyllä viikolla 39. Syksyllä on 9 toimintakertaa, viimeinen syksyn tapaaminen on viikolla 48. Keväällä toiminta jatkuu joulutauon jälkeen viikoilla 3-18. Syyslomalla ja hiihtolomalla ei pääsääntöisesti ole kokoontumisia - keilaus on ainoa lomaviikoilla kokoontuva ryhmä. 

 

PALKKAUS

Harrastekurssiohjaajien palkkaus on 9,00 euroa/ tunti. Harrastekurssiohjaajan työtä kannattaa hyödyntää mahdollisuuksien mukaan esim. opiskeluissa. 

 

HAKEMINEN:

Jos haluat saada hyvää työkokemusta kehitysvammakentältä, täytä hakulomake tämän sivun alaosassa (näkyvillä vain hakuaikana). Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. Muistathan mainita, mille kurssille haet.

Harrastekurssilaisilla on käynnissä haku samanaikaisesti kuin ohjaajilla. Ensin valitsemme harrastekurssilaiset, ja sen jälkeen vasta harrastekurssiohjaajia.

Osa hakijoista pyydetään haastatteluihin viikoilla 36 ja 37. Ilmoitamme hakuprosessin loppumisesta tällä nettisivulla, valitettavasti emme pysty olemaan kaikkiin hakijoihin henkilökohtaisesti yhteydessä. 

Perehdytysilta valituille ohjaajille pidetään viikolla 38 arki-iltana. Harrastekurssit alkavat viikolla 39. 

 

 

LEIRIOHJAAJA

 

Kiitos kesän 2017 leiriohjaajaksi hakeneille! Haemme leiriohjaajia jälleen ensi keväänä kesän 2018 leireille.

 

Leiritöihin palkkaamme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä lasketaan eduksi.

Suurin osa kesäleireistä järjestetään Tampereen Teiskossa Kuuslahden leirikeskuksessa. Aikuisille liikkumisrajoitteisille tai vaikeavammaisille henkilöille suunnattu leiri pidetään Mertiörannan kurssikeskuksessa Jämijärvellä ja kolme kouluikäisten päiväleiriä Tampereella Onkiniemen kerhotilassa.

Alla on kesäleirien aikataulu:

1. leiri           ma 5.6.- la 10.6.2017      kouluikäisten leiri, Kuuslahti

2. leiri           ma 12.6.- la 17.6.2017    kouluikäisten leiri, Kuuslahti

3. leiri           ma 19.6.- to 22.6.2017    kouluikäisten päiväleiri, Onkiniemi

4. leiri           ma 26.6.-la 1.7.2017       kouluikäisten leiri, Kuuslahti

5. leiri           ma 3.7.-pe 7.7.2017        kouluikäisten päiväleiri, Onkiniemi 

6. leiri            ma 3.7.-la 8.7.2017         aikuisten leiri, Kuuslahti

7. leiri           ma 10.7.-pe 14.7.2017    kouluikäisten päiväleiri, Onkiniemi

8.leiri            ma 10.7.-la 15.7.2017     aikuisten leiri, Kuuslahti

9. leiri           ma 17.7.- la 22.7.2017    aikuisten leiri, Kuuslahti

10.leiri          ma 24.7.-la 29.7.2017     aikuisten leiri, Kuuslahti

11. leiri         ma 31.7.-to 3.8.2017       aikuisten liikkumisrajoitteisten ja vaikeavammaisten henkilöiden leiri, Mertiöranta

 

Yleensä Kuuslahden kesäleireillä on 10-12 leiriläistä ja 5 ohjaajaa. Vaikeavammaisille ja liikkumisrajoitteisille henkilöille suunnatulla kesäleirillä on ollut 15-16 leiriläistä ja n. 10 ohjaajaa.

Kouluikäisten päiväleirit toteutetaan Onkiniemen kerhotilasta käsin ma-pe klo 9-16 välisenä aikana, mikäli niille on tarvetta. Tarkemmat määrät leiriläisten ja ohjaajien suhteen katsotaan leirikohtaisesti tarpeen mukaan. 

Merkitse hakemukseen kaikki leirit, jotka sopivat aikatauluihisi. Voit tarkentaa Lisätietoja-kohdassa, kuinka monella leirillä olisit käytettävissä kesän aikana. 

 

LEIRITYÖ

Leirillä toimii vastaava ohjaaja, jolla on kokonaisvastuu leirin toiminnasta sekä lääkevastaava, joka huolehtii kaikkien leiriläisten lääkkeiden antamisen. Molemmille kuuluu myös kaikki ohjaajan työt. Ohjaajien määrä leireillä vaihtelee riippuen leiriläisten avun ja tuen tarpeesta.

Ohjaajat vastaavat leiriläisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista koko leirin ajan. Jokaisella ohjaajalla on ns. omat leiriläiset (ohjauksen ja avun tarpeesta riippuen 1–6 leiriläistä), joista on ensisijaisesti vastuussa. Leirillä toimitaan usein ohjaajapareina.

Jokainen ohjaaja osallistuu tarvittaessa yhteisten tuokioiden ja viriketoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Leirikohtaisen toimintasisällön suunnittelu tapahtuu jo ennen leiriä, tehtäväjaot sovitaan tarkemmin perehdyttämisillassa. Jokainen ohjaaja voi hyödyntää omaa osaamistaan ohjelman suunnittelussa. Ohjaajan on hyvä osallistua ennen leirejä pidettävään perehdyttämis- ja tutustumisiltaan sekä lukea huolellisesti perehdyttämisoppaan, ensiapuoppaan ja muut saadut leirimateriaalit.

 

PALKKAUS:

Leiriohjaajille maksetaan palkkaa 80 €/vrk + puolipäiväraha 20,50 €/pv. Vastaava ohjaaja ja lääkevastaava saavat 90 €/vrk + puolipvraha 20,50 €/pv. Lisäksi ohjaajat saavat kuljetuksen leiripaikalle ja takaisin sekä tietysti myös majoituksen ja ruokailut. Päiväleirin ohjaajat saavat palkkaa 75 e/pv.

 

HAKEMINEN:

Haku leireillemme tapahtuu hakuaikana ensisijaisesti tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella. 

Voit myös lähettää hakemuksen osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi tai postitse Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry, Onkiniemenkatu 3 D 33, 33230 Tampere.

Ohjaajavalinnat tehdään huhtikuun lopussa-toukokuun alussa.

Ilmoitamme valinnoista ainoastaan haastatteluihin kutsuttaville. Lisäksi ilmoitamme nettisivuillamme, kun ohjaajapaikat on täytetty.

Valituille ohjaajille pidetään perehdytystilaisuus viikon 20 arki-iltana Tampereella. 

 

LISÄTIETOJA:

Leiri-infoa saat osoitteesta http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/leiritoiminta/  

 

OHJAAJAHAKEMUS HARRASTEKURSSEILLE 2017-2018

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Valitse seuraavista sinua kiinnostavat ryhmät:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________