Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

HARRASTEKURSSIOHJAAJA

 

Harrastekurssikautemme on käynnissä. Vielä etsimme ohjaajaa musiikkipainotteiselle Kimallus-kurssillemme sekä Lupa harrastaa-liikuntaryhmillemme. Voit täyttää hakemuksen sähköisesti tämän sivun alaosassa

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Tukiyhdistys järjestää useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Tällä hetkellä suurin osa kursseista on nuorille aikuisille ja aikuisille osallistujille.

Harrastekurssiemme tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus mielekkääseen ja ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Harrastekurssit tukevat kehitysvammaisen ihmisen sosiaalista kanssakäymistä ja hyvinvointia, ryhmässä toimimista sekä ryhmään kuulumista, toisilta oppimista sekä itsenäistymistä ja elämänhallintaa. Pyrimme vastaamaan kurssilaisten ja heidän omaistensa toiveisiin ja tarpeisiin yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Harrastekursseja järjestetään eri puolella Tamperetta. Harrastekurssi kokontuu samalla ryhmällä koko harrastekurssikauden syksystä kevääseen.

Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 

 

OHJAAJAN TYÖNKUVA

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi. 

Uutena kurssina tarjonnassamme on verkkokurssi, johon haetaan kahta ohjaajaa. Kevään 2021 koronatilanteen myötä emme voineet toteuttaa tapamisia kasvotusten, minkä vuoksi aloitimme verkkotoiminnan. Verkkotoiminta sai positiivista palautetta, ja sen toivottiin jatkuvan myös perinteisten harrastekurssien rinnalla avoimena toimintana. Niinpä syksystä 2021 lähtien tarjolla on myös avoin verkkotoiminnan ryhmä, johon osallistujien ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ohjelman on tarkoitus olla monipuolinen. Kevään verkkotoiminnassa toteutettiin niin tanssia, tuolijumppaa, musavisaa, levyraatia, virtuaalivierailuita museoihin, maalaamista, kevätistutuksia, yhteislaulua ym. osallistujien toiveiden ja ohjaajien osaamisen mukaisesti. Ohjaajat tekevät verkkotoiminnan lähetyksen Teams-sovelluksella yhdistyksen Onkiniemen kerhotilasta. 

Haemme samanaikaisesti myös DJ:tä diskollemme, joka työskentelee itsenäisesti yhdistyksen diskoissa sovittuina ajankohtina (jotka poikkeavat harrastekurssiohjaajan työstä). Lisätietoja DJ.n työstä alempana. 

Kouluikäisten Lupa harrastaa-liikuntaan etsimme kahta ohjajaa, kyseessä on koululla toteutettava iltapäivätoiminta Sammon koulun Sairaalankadun koulutalon 3.-9.-luokkalaisille oppilaille. Toimintakausi ryhmässä on suunniteltu olevan perinteistä harrastekurssikautta pidempi, eli kausi alkaisi mahdollisesti jo aiemmin syyskuussa (14.9. tai 21.9.) ja se jatkuisi 7.12. asti. Myös kevätkausi on hieman pidempi, sillä ryhmä jatkuisi 10.5. asti. 

 

TOIVOMME OHJAAJALTA

Olisi toivottavaa, että ohjaajalla on mielenkiintoa, kokemusta ja/ tai ideoita juuri sellaisen kurssin aihepiiristä, jolle hakee. Myös pelkkä halu oppia ja ottaa asioista selvää vie eteenpäin. Kurssisisältö suunnitellaan yhdessä kurssilaisten kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ohjelmaan.

Halutessasi voit hakea usealle kurssille ohjaajaksi samanaikaisesti. Muistathan kirjoittaa hakemukseesi, mitkä kurssit olisivat mielekkäitä ja kuinka montaa ryhmää olisit valmis ohjaamaan. 

Tässä toivomuksia ohjaajallemme:
- olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen 
- pystyt sitoutumaan työhösi koko lukuvuodeksi (syksy vko 39-48 ja kevät vko 2-17)
- kokemus erityisryhmien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi
- mielenkiinto oppia ja ottaa asioista selvää
- työtehtävämme vaatii täysi-ikäisyyttä, joten olethan 18 vuotta täyttänyt 

 

PALKKAUS

Harrastekurssiohjaajien palkkaus on 10,50 euroa/ tunti. Harrastekurssiohjaajan työtä kannattaa hyödyntää mahdollisuuksien mukaan esim. opiskeluissa. 

 

HAKEMINEN:

Jos haluat tutustua ihaniin persooniin, oppia uutta ja kartuttaa työkokemustasi, täytä hakulomake tämän sivun alaosassa. Halutessasi voit lähettää lisätietoja tai cv:n osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. 

 

Lisätietoja voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh. 050-388 6144 tai kantanen@kvtukitampere.fi. 

DISKON DJ

 

Samanaikaisesti harrastekurssiohjaajien kanssa haemme myös diskon DJ:tä. 

Yhdistyksen diskotoiminta on hyvin vakiintunutta ja suosittua. Koronan vuoksi toiminnassa on ollut taukoa, mutta toivomme diskotoiminnan pääsevän vauhtiin jälleen syksyn 2021 aikana. Disko kokoontuu diskolauantaisin klo 13-15 Monitoimitalo 13:lla Tampereen keskustassa.

DJ huolehtii itsenäisesti diskon musiikista, joka on vaihdellut uusimmista pop- ja discohiteistä perinteisempään iskelmään. Levyt löytyvät yhdistykseltä ja laitteet Monitoimitalo 13:lta. Tuntipalkka on 10,50 €/ h. 

Työsuhde on määräaikainen syys- ja kevätlukukauden. Syyskaudella diskoja on yleensä 7-8 kertaa (elo-joulukuussa) ja keväällä 8 (tammi-huhtikuussa). Diskovuoroja pyritään saamaan joka toinen lauantai, mutta tilavuokrauksen vuoksi aikataulussa on myös poikkeuksia. 

Tällä hetkellä syksylle 2021 suunnitellut diskoajankohdat ovat: 

  • 20.11. ja jouludisko 4.12.2021 klo 13-15.
  • Syys- ja lokakuun diskot 4.9., 11.9., 9.10. ja 16.10. jouduttiin perumaan koronarajoitusten vuoksi. 

Mikäli kiinnostuit, voit täyttää harrastekurssiohjaajan hakemuksen.

Kerromme mielellämme lisätietoja: Johanna Kantanen, puh. 050 388 6144. 

LEIRIOHJAAJA

 

Järjestämme kesäisin leiritoimintaa kouluikäisille ja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille.

Leiritöihin palkkaamme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä lasketaan eduksi.

Seuraavan kerran haemme ohjaajia kesäleireille maaliskuussa 2022. Tarkempi hakuaikana ilmoitetaan tällä sivulla alkuvuodesta lähempänä hakuaikaa. 

 

 

OHJAAJAHAKEMUS HARRASTEKURSSEILLE 2021-2022

Tällä lomakkeella voit hakea harrastekurssiohjaajan ja/ tai diskojen DJ:n paikkaa. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Valitse seuraavista sinua kiinnostavat ryhmät:

AIKATAULU

Harrastekurssit kokoontuvat arkipäivinä ma-pe pääasiassa iltaisin, ja lauantaisin aamupäivällä/ päivällä. Mitkä viikonpäivät tai kellonajat sinulle sopisivat? Kuinka monella kurssilla voisit toimia samanaikaisesti ohjaajana? Voit kertoa alle lisätietoja aikatauluihisi liittyen. 

*
*

Lähettämällä lomakkeen annetaan suostumus tietojen tallentamiseen ja käsittelyyn yhdistyksessä työnhakuprosessin ajaksi. Tietojen käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus. Tiedot hävitetään asianmukaisesti.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Kun olet lähettänyt hakemuksen onnistuneesti, näytölle ilmestyy teksti "TYÖHAKEMUKSESI ON NYT LÄHETETTY! Kiitos hakemuksestasi!"

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________