Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

HARRASTEKURSSIOHJAAJA

 

Kiitos kaikille ohjaajaksi hakeneille! Olemme valinneet nyt ohjaajat hakijoiden joukosta ja kurssikausi on alkanut suunnitellusti. 

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Tukiyhdistys järjestää useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Harrastekursseja järjestetään eri puolella Tamperetta. Harrastekurssi kokontuu samalla ryhmällä koko harrastekurssikauden syksystä kevääseen.

Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 

Harrastekurssiemme tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus mielekkääseen ja ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Harrastekurssit tukevat kehitysvammaisen ihmisen sosiaalista kanssakäymistä ja hyvinvointia, ryhmässä toimimista sekä ryhmään kuulumista, toisilta oppimista sekä itsenäistymistä ja elämänhallintaa. Pyrimme vastaamaan kurssilaisten ja heidän omaistensa toiveisiin ja tarpeisiin yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi, Hupituvassa on kolme ohjaajaa.

Olisi toivottavaa, että ohjaajalla on mielenkiintoa, kokemusta ja/ tai ideoita juuri sellaisen kurssin aihepiiristä, jolle hakee. Myös pelkkä halu oppia ja ottaa asioista selvää vie eteenpäin. Kurssisisältö suunnitellaan yhdessä kurssilaisten kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ohjelmaan.

Halutessasi voit hakea usealle kurssille ohjaajaksi samanaikaisesti. Muistathan kirjoittaa hakemukseesi, mitkä kurssit olisivat mielekkäitä ja kuinka montaa ryhmää olisit valmis ohjaamaan. 

Tässä toivomuksia ohjaajallemme:
- olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen
- pystyt sitoutumaan työhösi koko lukuvuodeksi (syksy vko 39-48 ja kevät vko 2-18)
- kokemus erityisryhmien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi
- mielenkiinto oppia ja ottaa asioista selvää
- työtehtävämme vaatii täysi-ikäisyyttä, joten olethan 18 vuotta täyttänyt

 

PALKKAUS

Harrastekurssiohjaajien palkkaus on 10,50 euroa/ tunti. Harrastekurssiohjaajan työtä kannattaa hyödyntää mahdollisuuksien mukaan esim. opiskeluissa. 

 

HAKEMINEN:

Jos haluat tutustua ihaniin persooniin, oppia uutta ja kartuttaa työkokemustasi, täytä hakulomake tämän sivun alaosassa. Halutessasi voit lähettää lisätietoja tai cv:n osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. 

Ohjaajavalinnat tehdään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen syyskuussa.

Viikoilla 36-37 käsittelemme harrastekurssilaisten hakemukset, ja vasta tämän jälkeen käymme läpi ohjaajahakemuksia. Ohjaajahakemukset käydään läpi viikolla 36 ja haastattelut pyritään sopimaan viikolle 37 (tai sopimuksen mukaan). 

Ilmoitamme valinnoista ainoastaan haastatteluihin kutsuttaville. Kotisivuilla julkaistaan tieto, kun rekrytointi ja valinta on suoritettu.

Valituille ohjaajille pidetään perehdytystilaisuus  (ajankohta on to 17.9.2020 klo 17.30-20.30 Tampereella kerhotilassamme). 

HUOM! Koronatilanne saattaa vaikuttaa kurssien toteutumiseen sekä valmisteluaikatauluun. 

 

Lisätietoja voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh. 050-388 6144 tai kantanen@kvtukitampere.fi. 

 

LEIRIOHJAAJA

 

Järjestämme kesäisin leiritoimintaa kouluikäisille ja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille.

Leiritöihin palkkaamme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä lasketaan eduksi.

Seuraavan kerran haemme ohjaajia kesäleireille maaliskuussa 2021. Tarkempi hakuaikana ilmoitetaan tällä sivulla alkuvuodesta lähempänä hakuaikaa. 

 

 

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________