Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

Haluatko ohjaajaksi viikonloppuleireillemme? Lue lisää ja täytä hakemus nyt! 

HARRASTEKURSSIOHJAAJA

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi. Tukiyhdistyksellä on useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 

Halutessasi voit hakea usealle kurssille ohjaajaksi samanaikaisesti. Muistathan kirjoittaa hakemukseesi, mitkä kurssit olisivat mielekkäitä ja kuinka montaa ryhmää olisit valmis ohjaamaan. 

Olisi toivottavaa, että ohjaajalla on mielenkiintoa/kokemusta/ideoita juuri sellaisen kurssin aihepiiristä, jolle hakee. Mutta myös pelkkä halu oppia ja ottaa asioista selvää vie eteenpäin. Kurssisisältö suunnitellaan yhdessä kurssilaisten kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa aiheisiin.

Tässä muita toivomuksia ohjaajallemme:
- olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen
- pystyt sitoutumaan työhösi koko lukuvuodeksi
- kokemus erityisryhmien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi
- oma henkilökohtainen harrastuneisuus esim. musiikin, keilauksen, elokuvien, askartelun, liikunnan, ruoanlaiton tai taiteen saralla on plussaa
- 18 vuoden ikä
 

AIKATAULUT

Harrastekurssit alkavat syksyllä viikolla 39. Syksyllä on 8 toimintakertaa, viimeinen syksyn tapaaminen on viikolla 47. Keväällä toiminta jatkuu joulutauon jälkeen viikoilla 3-17. Syyslomalla ja hiihtolomalla ei pääsääntöisesti ole kokoontumisia - keilaus on ainoa lomaviikoilla kokoontuva ryhmä. 

 

PALKKAUS

Harrastekurssiohjaajien palkkaus on 9,00 euroa/ tunti. Harrastekurssiohjaajan työtä kannattaa hyödyntää mahdollisuuksien mukaan esim. opiskeluissa. 

 

HAKEMINEN:

Jos haluat saada hyvää työkokemusta kehitysvammakentältä, täytä hakulomake tämän sivun alaosassa (näkyvillä vain hakuaikana). Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. 

OHJAAJAHAKEMUS HARRASTEKURSSEILLE 2017-2018

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Valitse seuraavista sinua kiinnostavat ryhmät:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________