Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

HARRASTEKURSSIOHJAAJA

 

Haemme harrastekurssiohjaajia kevätkaudelle Luova liikunta, Levottomat jalat-liikunta ja alle kouluikäisten Perheliikunta- kursseille. Voit täyttää hakemuksen tämän sivun alaosassa (näkyvillä hakuaikana). 

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Tukiyhdistys järjestää useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Harrastekursseja järjestetään Tampereella Onkiniemen kerhotilassa, Kalevassa, Epilässä ja Kaupissa. Harrastekurssi kokontuu samalla ryhmällä koko harrastekurssikauden syksystä kevääseen.

Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 

Harrastekurssiemme tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus mielekkääseen ja ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Harrastekurssit tukevat kehitysvammaisen ihmisen sosiaalista kanssakäymistä ja hyvinvointia, ryhmässä toimimista sekä ryhmään kuulumista, toisilta oppimista sekä itsenäistymistä ja elämänhallintaa. Pyrimme vastaamaan kurssilaisten ja heidän omaistensa toiveisiin ja tarpeisiin yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi, Hupituvassa on kolme ohjaajaa.

Olisi toivottavaa, että ohjaajalla on mielenkiintoa, kokemusta ja/ tai ideoita juuri sellaisen kurssin aihepiiristä, jolle hakee. Myös pelkkä halu oppia ja ottaa asioista selvää vie eteenpäin. Kurssisisältö suunnitellaan yhdessä kurssilaisten kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ohjelmaan.

Halutessasi voit hakea usealle kurssille ohjaajaksi samanaikaisesti. Muistathan kirjoittaa hakemukseesi, mitkä kurssit olisivat mielekkäitä ja kuinka montaa ryhmää olisit valmis ohjaamaan. 

Tässä toivomuksia ohjaajallemme:
- olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen
- pystyt sitoutumaan työhösi koko lukuvuodeksi (syksy vko 39-48 ja kevät vko 3-18)
- kokemus erityisryhmien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi
- mielenkiinto oppia ja ottaa asioista selvää
- 18 vuoden ikä

PALKKAUS

Harrastekurssiohjaajien palkkaus on 9,00 euroa/ tunti. Harrastekurssiohjaajan työtä kannattaa hyödyntää mahdollisuuksien mukaan esim. opiskeluissa. 

HAKEMINEN:

Jos haluat tutustua ihaniin persooniin, oppia uutta ja kartuttaa työkokemustasi, täytä hakulomake tämän sivun alaosassa (näkyvillä vain hakuaikana). Halutessasi voit lähettää lisätietoja tai cv:n osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. 

Hakuaika on käynnissä 6.1.2020 asti,mutta myös sen jälkeen voi vielä lähettää hakemuksia. Kotisivuilla julkaistaan tieto, kun rekrytointi ja valinta on suoritettu.

Haastattelut ja valinnat pyritään tekemään viikolla 2 tai 3. Kurssit alkavat viikolla 3, joten toivoisimme ohjaajan aloittavan mahdollisimman pian. Ilmoitamme valinnoista ainoastaan haastatteluihin kutsuttaville.

LEIRIOHJAAJA

 

Järjestämme kesäisin leiritoimintaa kouluikäisille ja aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Leiritöihin palkkaamme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä lasketaan eduksi.

Kesän 2020 kesäleireille etsimme ohjaajia maaliskuussa 2020. Tarkemmat tiedot päivitetään tälle sivulle alkuvuoden aikana. Hakulomake on täytettävissä sivuilla hakuaikana. 

 

 

OHJAAJAHAKEMUS HARRASTEKURSSEILLE KEVÄT 2020

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Valitse seuraavista sinua kiinnostavat ryhmät:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________