Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

HARRASTEKURSSIOHJAAJA                                         päivitetty 27.9.2022

 

Haemme harrastekurssiohjaajaa keilaukseen! Kurssitoiminta on alkanut viikolla 39. Muille kursseille olemme löytäneet ohjaajat, mutta keilauksessa olisi vielä paikka toiselle ohjaajalle. Lue alta lisää toiminnastamme ja täytä sähköinen hakemus sivun alaosassa. 

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Tukiyhdistys järjestää useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Tällä hetkellä suurin osa kursseista on aikuisille osallistujille (nuorista seniori-ikäisiin).

Harrastekurssiemme tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus mielekkääseen ja ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Harrastekurssit tukevat kehitysvammaisen ihmisen sosiaalista kanssakäymistä ja hyvinvointia, ryhmässä toimimista sekä ryhmään kuulumista, toisilta oppimista sekä itsenäistymistä ja elämänhallintaa. Pyrimme vastaamaan kurssilaisten ja heidän omaistensa toiveisiin ja tarpeisiin yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Harrastekursseja järjestetään eri puolella Tamperetta. Harrastekurssi kokontuu samalla ryhmällä koko harrastekurssikauden syksystä kevääseen.

Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/  ja alla olevasta esitteestä.

Etsimme ohjaajaa edelleen seuraaville kursseille: 

  • Keilaus, tiistaisin klo 18-19

OHJAAJAN TYÖNKUVA

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi. 

TOIVOMME OHJAAJALTA

Olisi toivottavaa, että ohjaajalla on mielenkiintoa, kokemusta ja/ tai ideoita juuri sellaisen kurssin aihepiiristä, jolle hakee. Myös pelkkä halu oppia ja ottaa asioista selvää vie eteenpäin. Kurssisisältö suunnitellaan yhdessä kurssilaisten kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ohjelmaan.

Halutessasi voit hakea usealle kurssille ohjaajaksi samanaikaisesti. Muistathan kirjoittaa hakemukseesi, mitkä kurssit olisivat mielekkäitä ja kuinka montaa ryhmää olisit valmis ohjaamaan. 

Tässä toivomuksia ohjaajallemme:
- olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen 
- pystyt sitoutumaan työhösi koko lukuvuodeksi (syksy vko 39-48 ja kevät vko 2-17)
- kokemus erityisryhmien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi
- mielenkiinto oppia ja ottaa asioista selvää
- työtehtävämme vaatii täysi-ikäisyyttä, joten olethan 18 vuotta täyttänyt 

 

PALKKAUS

Harrastekurssiohjaajien palkkaus on 10,50 euroa/ tunti. Harrastekurssiohjaajan työtä kannattaa hyödyntää mahdollisuuksien mukaan esim. opiskeluissa. 

 

HAKEMINEN:

Jos haluat tutustua ihaniin persooniin, oppia uutta ja kartuttaa työkokemustasi, täytä hakulomake tämän sivun alaosassa. Halutessasi voit lähettää lisätietoja tai cv:n osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. 

Ohjaajavalinnoista ilmoitamme ainoastaan haastatteluihin kutsuttaville. Kotisivuilla julkaistaan tieto, kun rekrytointi ja valinta on suoritettu. Valituille ohjaajille pidetään palkallinen perehdytys.

Lisätietoja voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh. 050-388 6144 tai kantanen@kvtukitampere.fi. 

 

 

 

 

OHJAAJAHAKEMUS HARRASTEKURSSEILLE 2022-2023

Tällä lomakkeella voit hakea harrastekurssiohjaajan paikkaa. 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Valitse seuraavista sinua kiinnostavat ryhmät:

AIKATAULU

Harrastekurssit kokoontuvat arkipäivinä ma-pe pääasiassa iltaisin, ja lauantaisin aamupäivällä/ päivällä. Mitkä viikonpäivät tai kellonajat sinulle sopisivat? Kuinka monella kurssilla voisit toimia samanaikaisesti ohjaajana? Voit kertoa alle lisätietoja aikatauluihisi liittyen. 

*
*

Lähettämällä lomakkeen annetaan suostumus tietojen tallentamiseen ja käsittelyyn yhdistyksessä työnhakuprosessin ajaksi. Tietojen käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus. Tiedot hävitetään asianmukaisesti.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Kun olet lähettänyt hakemuksen onnistuneesti, näytölle ilmestyy teksti "TYÖHAKEMUKSESI ON NYT LÄHETETTY! Kiitos hakemuksestasi!"

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________