Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

KIINNOSTAISIKO OSA-AIKAINEN TYÖ LEIREILLÄ?                           

 

Voit hakea harrastekursseille tai leireille ohjaajaksi tämän sivun alaosassa olevalla hakemuksella. Tällä hetkellä etsimme ohjaajia seuraaviin tehtäviin: 

- Sisaruusleirin ohjaaja:

Viikonloppuna 10.2.-12.2.2023 toteutetaan sisaruusleiri Nuorisokeskus Marttisissa Virroilla. Lähtö leirille yhteiskuljetuksella Tampereen Keskustorilta pe klo 16 ja paluu su klo 15.30-16. 

- Tilapäishoidon viikonloppuleirin ohjaaja: 

Tilapäishoidon viikonloppuleirejä toteutetaan Kuuslahdessa Teiskossa lähes joka viikonloppu 3.2.-14.5.2023 välisenä aikana. Leirille on lähtö Onkiniemestä klo 14 yhteiskuljetuksella ja paluu sunnuntai-iltana, leiri päättyy klo 17.

Lue alta lisää toiminnastamme ja täytä sähköinen hakemus sivun alaosassa. 

 

  SISARUUSLEIRIN OHJAAJA

  Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry järjestää 10.-12.2.2023 viikonlopun mittaisen leirin jäsenperheiden kouluikäisille kehitysvammaisille / erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille sekä heidän noin 8–16- vuotiaille sisaruksille. Tapaaminen on vain kouluikäisille lapsille ja nuorille, ilman vanhempia ja alle kouluikäisiä sisaruksia. Leiri järjestetään Nuorisokeskus Marttisissa Virroilla. Leirille on yhteiskuljetus Tampereen Keskustorilta, lähtö perjantaina klo 16 ja paluu sunnuntaina klo 15.30. Toivomme kaikkien lähtijöiden osallistuvan yhteiskuljetukseen, myös ohjaajiemme.

  Leirillä on sekä yhteistä että eriytettyä ohjelmaa sisaruksille, ja toimintaa jaetaan myös osallistujien iän ja mielenkiinnon mukaan. Yhdessä tekemällä tutustutaan ja saadaan uusia kavereita, kokemuksia ja elämyksiä. Ohjelmassa on mukavaa yhteistä tekemistä, pelejä, leikkejä, ulkoilua ja saunomista. Leirillä keskustellaan sisaruudesta sekä rohkaistaan sisaruksia yhteiseen toimintaan ja vuorovaikutukseen. Tavoitteena on vertaistuen saaminen, sisarusten yhteinen aika ja omien kokemusten sanoittaminen.

  Leiriohjaajat ovat avainasemassa mahdollistamassa mielekästä leirikokemusta osallistujille. Pyrimme vastaamaan leiriläisten ja heidän omaistensa toiveisiin ja tarpeisiin yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Ohjaajien ensisijainen tehtävä on leiriläisten ohjaus ja avustaminen yksilöllisten tarpeiden mukaan sekä leiriohjelman järjestäminen.

  Haemme joukkoomme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä sekä vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä lasketaan eduksi.

  Valittujen ohjaajien tulee esittää rikostaustaote. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Leirille valitut ohjaajat perehdytetään työhön.

  Sisaruusleirillä ohjaajien palkkaus on 100 €/vrk (2,5 vrk) + puolet kokopäivärahasta 24,00 € /pv (3 pv).

  Sisaruusleiristä löydät tietoa kotisivuiltamme 

   

   

  TILAPÄISHOIDON VIIKONLOPPULEIRIEN OHJAAJA

  Viikonloppuleirit ovat tilapäishoitoa vanhempien kanssa asuville kaiken ikäisille henkilöille. Leirejä muokataan mahdollisimman sopiviksi ryhmiksi varaustilanteessa pienille, nuorille tai aikuisille leiriläisille (tällä hetkellä 8 v- ). Valitettavasti Kuuslahti paikkana ei mahdollista vaikeasti liikkumisrajoitteisten henkilöiden leirejä, joten viikonloppuleirit on suunnattu käveleville leiriläisille. Yleensä viikonloppuleireillä on 5-7 leiriläistä ja 2-3 ohjaajaa, joillain pienimpien vilpereiden leireillä on ollut neljäkin ohjaajaa tarpeen mukaan. Viikonloppuleirit ovat todella pidettyjä leiriläisten keskuudessa ja mahdollistavat tärkeän hengähdyshetken perheille.

  Ohjaajat tulevat toimistolle Onkiniemeen hakemaan leiritarvikkeet ja leiriauton perjantaina klo 14. Toimistolla pidetään palaveri, minkä jälkeen ohjaajat tekevät viikonlopun ruokaostokset ja tämän jälkeen ajavat Kuuslahteen valmistelemaan leiriä. Leiri alkaa perjantaina klo 17 ja loppuu sunnuntaina klo 17. Leiriläiset saapuvat omilla kuljetuksilla (taksilla tai vanhempien kuljettamana). Ohjaajien toimenkuvaan kuuluvat mm. leiriläisten turvallisuudesta huolehtiminen ja päivittäisissä toimissa auttaminen, ruoanlaitto ja ohjelmasta huolehtiminen sekä lääkkeidenanto. Ohjaajat huolehtivat myös pääosin Kuuslahden siivoamisesta.

  Viikonloppuleireillä on yksi vastaava ohjaaja, jolla on vastuu leirikokonaisuudesta. Kaikki ohjaajat suunnittelevat ja toteuttavat leiriä yhdessä. Palkkaus: Vastaava ohjaaja 100 €/vrk (2,5 vrk) / ohjaaja 90 €/vrk (2,5 vrk) + puolet kokopäivärahasta 24,00 € /pv (3 pv). 

  Haemme joukkoomme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä sekä vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä lasketaan eduksi.

  Valittujen ohjaajien tulee esittää rikostaustaote. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Leirille valitut ohjaajat perehdytetään työhön.

  Lisätietoja viikonloppuleireistä kotisivuiltamme.


  HAKEMINEN:

  Jos haluat tutustua ihaniin persooniin, oppia uutta ja kartuttaa työkokemustasi, täytä hakulomake tämän sivun alaosassa. Halutessasi voit lähettää lisätietoja tai cv:n osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. 

  Lisätietoja voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh. 050-388 6144 tai kantanen@kvtukitampere.fi. 

  HARRASTEKURSSIOHJAAJA


  Parhaillaan käynnissä olevalle kevätkaudelle 2023 voi aueta ohjaajasijaisuuksia harrastekursseille. 

  Seuraava varsinainen ohjaajahaku harrastekursseille on käynnissä elokuussa kurssikaudelle syksy 2023-kevät 2024. Lisätietoja päivitetään tälle sivulle lähempänä. 

   

  HARRASTEKURSSITYÖ

  Tukiyhdistys järjestää useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Harrastekursseja järjestetään eri puolella Tamperetta. Harrastekurssi kokontuu samalla ryhmällä koko harrastekurssikauden syksystä kevääseen.

  Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 

  Harrastekurssiemme tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus mielekkääseen ja ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Harrastekurssit tukevat kehitysvammaisen ihmisen sosiaalista kanssakäymistä ja hyvinvointia, ryhmässä toimimista sekä ryhmään kuulumista, toisilta oppimista sekä itsenäistymistä ja elämänhallintaa. Pyrimme vastaamaan kurssilaisten ja heidän omaistensa toiveisiin ja tarpeisiin yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

  Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi.

  Syyskauden kesto on yleensä vko 39-47 ja kevätkauden vko 2-17. 

  Tulevan kauden harrastekurssivalikoima ja kurssipaikat varmistuvat kesän 2023 aikana. 

   

   

   

   

  OHJAAJAHAKEMUS KEVÄT 2023

  Tällä lomakkeella voit hakea leiriohjaajan tai harrastekurssiohjaajan paikkaa. 

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Valitse seuraavista sinua kiinnostavat toimintamuodot ja ajankohdat, joissa voisit olla käytettävissä ohjaajana:

  AIKATAULU

  Mitkä viikonpäivät tai kellonajat sinulle sopisivat harrastekurssien ohjaukseen tai sijaisuuksiin?

  Kuinka monella viikonloppuleirillä voisit toimia ohjaajana?

  Voit kertoa alle lisätietoja aikatauluihisi liittyen. 

  *

  Lähettämällä lomakkeen annetaan suostumus tietojen tallentamiseen ja käsittelyyn yhdistyksessä työnhakuprosessin ajaksi. Tietojen käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus. Tiedot hävitetään asianmukaisesti.

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

   

  Kun olet lähettänyt hakemuksen onnistuneesti, näytölle ilmestyy teksti "TYÖHAKEMUKSESI ON NYT LÄHETETTY! Kiitos hakemuksestasi!"

  Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

  _____________________________________________________________