Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

LEIRIOHJAAJA

 

 

PÄIVITYS 25.5.2020: Kaikki ohjaajavalinnat on nyt tehty kesän leireille. Kiitos kaikille hakeneille! Hyviä ohjaajahakemuksia tuli paljon, mutta valitettavasti tänä kesänä uusille ohjaajille ei ollut tarvetta. Toivottavasti ensi kesänä leirikesä toteutuisi suunnitellusti ja voisimme jälleen työllistää uusiakin hakijoita. Aurinkoista kesää kaikille! 

PÄIVITYS 14.5.2020: Hallituksen linjauksen mukaisesti voimme toteuttaa kesäleirejä osittain hygieniaohjeistukset huomioiden. Kaksi viimeistä suunniteltua leiriä eli M-Epilän aikuisten päiväleiri ja Mertiörannan vaikeavammaisten leiri eivät toteudu tänä kesänä. Näille leireille olisi tarvittu suurimmat ohjaajaresurssit, joten tällä on merkittävä vaikutus ohjaajien työllistämisessä tänä kesänä. Kuuslahden leirit toteutuvat pienennetyillä ryhmillä, samoin kouluikäisten päiväleiri. Leireillä on tänä kesänä enimmillään 8-9 leiriläistä sekä tarvittava määrä ohjaajia (4-5-ohjaajaa/leiri). Valitettavasti emme pysty työllistämään kuin korkeintaan yksi tai kaksi uutta ohjaaja yksittäisille leireille koko kesänä. Hakemuksia käydään parhaillaan läpi, ja valittuihin ollaan yhteydessä lähipäivinä. Perehdytyksen ajankohtaa on myöhäistetty viikolla.

 

Kesäleireille 2020 haetaan ohjaajia! Hakuaika oli käynnissä 29.3.2020 asti. Hakemuslomake on täytettävissä sähköisesti tämän sivun alaosassa hakuaikana.

Leiritöihin palkkaamme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä sekä vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä lasketaan eduksi. Valittujen ohjaajien tulee esittää rikostaustaote. 

Suurin osa kesäleireistä järjestetään Tampereen Teiskossa Kuuslahden leirikeskuksessa. Aikuisille liikkumisrajoitteisille tai vaikeavammaisille henkilöille suunnattu leiri pidetään Mertiörannan kurssikeskuksessa Jämijärvellä.

Kouluikäisille on tarjolla päiväleiri, joka järjestetään Tampereella Onkiniemen kerhotilassa. Aikuisille suunnattu päiväleiri järjestetään Tukena Epilän tiloissa Tampereella. Päiväleireillä ohjaajien päivittäinen työaika on noin klo 8-17, mutta se voi vaihdella leiri- ja päiväkohtaisesti.

 

LEIRIEN AJANKOHDAT, KOHDERYHMÄ JA LEIRIPAIKKA:

1. leiri          ma 1.6. - la 6.6.2020                kouluikäisten leiri, Kuuslahti

2. leiri          ma 8.6. - la 13.6.2020              kouluikäisten leiri, Kuuslahti

3. leiri          ma 22.6. - la 27.6.2020            kouluikäisten leiri, Kuuslahti 

4 leiri           ma 29.6. - la 4.7.2020             (nuorten) aikuisten leiri, Kuuslahti

5. leiri          ma 6.7. - pe 10.7.2020            kouluikäisten päiväleiri, Onkiniemi

6. leiri          ma 6.7. - la 11.7.2020              aikuisten leiri, Kuuslahti

7. leiri          ma 13.7. - la 18.7.2020            aikuisten leiri, Kuuslahti

8. leiri          ma 20.7. - la 25.7.2020            aikuisten leiri, Kuuslahti

(PERUTTU 9.leiri, ma 27.7. - pe 31.7.2020, aikuisten päiväleiri, Epilä)

(PERUTTU 10. leiri, ma 3.8. - to 6.8.2020, liikkumisrajoitteisten  ja/ tai vaikeavammaisten

                                                                     henkilöiden leiri, Mertiöranta)

 

Leiriläisten määrät vaihtelevat leirikohtaisesti, ja ohjaajia on mukana leiriläisten avun ja tuen tarpeen mukaisesti. Yleensä Kuuslahden kesäleireillä on 10-12 leiriläistä ja 5-6 ohjaajaa. Vaikeavammaisille ja liikkumisrajoitteisille henkilöille suunnatulla kesäleirillä on ollut 15-16 leiriläistä ja n. 10 ohjaajaa. Onkiniemen päiväleirillä on noin 8-10 leiriläistä ja 5-6 ohjaajaa, Epilän päiväleirillä 15-16 leiriläistä ja 10 ohjaajaa. 

Merkitse hakemukseen kaikki leirit, jotka sopivat aikatauluihisi. Voit tarkentaa Lisätietoja-kohdassa, kuinka monella leirillä olisit käytettävissä kesän aikana. 

 

LEIRITYÖ

Leirillä toimii vastaava ohjaaja, jolla on kokonaisvastuu leirin toiminnasta sekä lääkevastaava, joka huolehtii kaikkien leiriläisten lääkkeiden antamisen. Molemmille kuuluu myös kaikki ohjaajan työt. Ohjaajien määrä leireillä vaihtelee riippuen leiriläisten avun ja tuen tarpeesta.

Ohjaajat vastaavat leiriläisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista koko leirin ajan. Jokaisella ohjaajalla on ns. omat leiriläiset (ohjauksen ja avun tarpeesta riippuen 1–6 leiriläistä), joista on ensisijaisesti vastuussa. Leirillä toimitaan usein ohjaajapareina.

Jokainen ohjaaja osallistuu tarvittaessa yhteisten tuokioiden ja viriketoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Leirikohtaisen toimintasisällön suunnittelu tapahtuu jo ennen leiriä, tehtäväjaot sovitaan tarkemmin perehdyttämisillassa. Jokainen ohjaaja voi hyödyntää omaa osaamistaan ohjelman suunnittelussa. Ohjaajan tulee osallistua ennen leirejä pidettävään perehdyttämis- ja tutustumisiltaan sekä lukea huolellisesti perehdyttämisoppaan, ensiapuoppaan ja muut saadut leirimateriaalit.

 

PALKKAUS:

Kuuslahden ja Mertiörannan leirit: Leiriohjaajien palkkaus 90 €/vrk + puolipäiväraha 21,50 €/pv. Vastaava ohjaaja ja lääkevastaava 100 €/vrk + puolipvraha 21,50 €/pv. Lisäksi ohjaajat saavat kuljetuksen leiripaikalle ja takaisin. Kuuslahden ja Mertiörannan leireille sekä takaisin ohjaajat kulkevat yhdistyksen leiriautoilla. 

Päiväleirit: ohjaajien palkkaus on 80 e/pv ja vastaavan ohjaajan 85 e/pv.

 

HAKEMINEN:

Haku leireillemme tapahtuu hakuaikana ensisijaisesti tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella (näkyvillä vain hakuaikana). 

Voit myös lähettää hakemuksen osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi tai postitse Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry, Onkiniemenkatu 3 D 33, 33230 Tampere.

Ohjaajavalinnat tehdään huhtikuun lopussa-toukokuun alussa. Ensin hakuajan päätyttyä valitaan kesäleiriläiset, ja vasta tämän jälkeen tiedetään mitkä leirit toteutuvat, ja mikä on niillä tarvittava ohjaajamäärä. 

Ilmoitamme valinnoista ainoastaan haastatteluihin kutsuttaville. Lisäksi ilmoitamme nettisivuillamme, kun ohjaajapaikat on täytetty.

Valituille ohjaajille pidetään perehdytystilaisuus maanantaina 25.5. klo 17-20.30   Tampereella (huomioithan, että ajankohta on muuttunut aiemmin tiedotetusta).

 

LISÄTIETOJA:

Leiri-infoa saat osoitteesta http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/leiritoiminta/  

HARRASTEKURSSIOHJAAJA

 

Haemme seuraavan kerran harrastekurssiohjaajia elokuussa kaudelle syksy 2020-kevät 2021. Lisätietoja päivitetään tälle sivulle lähempänä. 

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Tukiyhdistys järjestää useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Harrastekursseja järjestetään Tampereella Onkiniemen kerhotilassa, Kalevassa, Epilässä ja Kaupissa. Harrastekurssi kokontuu samalla ryhmällä koko harrastekurssikauden syksystä kevääseen.

Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 

Harrastekurssiemme tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus mielekkääseen ja ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Harrastekurssit tukevat kehitysvammaisen ihmisen sosiaalista kanssakäymistä ja hyvinvointia, ryhmässä toimimista sekä ryhmään kuulumista, toisilta oppimista sekä itsenäistymistä ja elämänhallintaa. Pyrimme vastaamaan kurssilaisten ja heidän omaistensa toiveisiin ja tarpeisiin yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi, Hupituvassa on kolme ohjaajaa.

Tulevan kauden harrastekurssivalikoima ja kurssipaikat varmistuvat kesän 2020 aikana. 

 

 

OHJAAJAHAKEMUS KESÄLEIREILLE 2020

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Kun olet lähettänyt hakemuksen onnistuneesti, näytölle ilmestyy teksti "TYÖHAKEMUKSESI ON NYT LÄHETETTY! Kiitos hakemuksestasi!"

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________