Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

LEIRIOHJAAJA

 

Kesäleireille 2021 haetaan ohjaajia! Hakuaika on käynnissä 31.3.2021 asti. Hakemuslomake on täytettävissä sähköisesti tämän sivun alaosassa hakuaikana.

Leiritöihin palkkaamme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä sekä vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä lasketaan eduksi. Valittujen ohjaajien tulee esittää rikostaustaote. 

Suurin osa kesäleireistä järjestetään Tampereen Teiskossa Kuuslahden leirikeskuksessa. Aikuisille liikkumisrajoitteisille tai vaikeavammaisille henkilöille suunnattu leiri pidetään Mertiörannan kurssikeskuksessa Jämijärvellä.

Kouluikäisille on tarjolla päiväleirit, jotka järjestetään Tampereella Onkiniemen kerhotilassa. Aikuisille suunnattu päiväleiri järjestetään Tuomikallion tiloissa Tampereella. Päiväleireillä ohjaajien päivittäinen työaika on noin klo 8-17, mutta se voi vaihdella leiri- ja päiväkohtaisesti.

Koronatilanne saattaa vaikuttaa leirien aikataulutukseen, valinnoista ilmoittamiseen ja leirien toteutumiseen. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeistuksia.  

 

LEIRIEN AJANKOHDAT, KOHDERYHMÄ JA LEIRIPAIKKA:

 

Leiri 1

ma 7.6.- la 12.6.

kouluikäiset

Kuuslahti, Teisko

Leiri 2

ma 14.6.- la 19.6.

kouluikäiset

Kuuslahti, Teisko

Leiri 3

ma 21.6.- to 24.6.

kouluikäisten päiväleiri

Onkiniemi

Leiri 4

ma 28.6.-la 3.7.

(nuoret) aikuiset

Kuuslahti, Teisko

Leiri 5

ma 5.7.-pe 9.7.

kouluikäisten päiväleiri

Onkiniemi

Leiri 6

ma 5.7. -la 10.7.

aikuiset

Kuuslahti, Teisko

Leiri 7

ma 12.7.-la 17.7.

aikuiset

Kuuslahti, Teisko

Leiri 8

ma 19.7.- pe 23.7.

aikuisten päiväleiri

Tuomikallio

Leiri 9

ma 19.7.-la 24.7.

aikuiset

Kuuslahti, Teisko

Leiri 10

ma 26.7.- to 29.7.

vaikeavammaiset/ liikkumisrajoitteiset

Mertiöranta, Jämijärvi

 

Leiri 11

ma 2.8.- la 7.8.

kouluikäiset

Kuuslahti, Teisko

 

Merkitse hakemukseen kaikki leirit, jotka sopivat aikatauluihisi. Voit tarkentaa Lisätietoja-kohdassa, kuinka monella leirillä olisit käytettävissä kesän aikana. 

Leiriläisten määrät vaihtelevat leirikohtaisesti, ja ohjaajia on mukana leiriläisten avun ja tuen tarpeen mukaisesti. Koronarajoituksista johtuen leirit tulevat todennäköisesti toteutumaan pienemmillä osallistuja- ja ohjaajamäärillä kuin aiemmin. Yleensä Kuuslahden kesäleireillä on ollut 10-12 leiriläistä ja 5-6 ohjaajaa. Vaikeavammaisille ja liikkumisrajoitteisille henkilöille suunnatulla kesäleirillä on ollut 15-16 leiriläistä ja n. 10 ohjaajaa. Onkiniemen päiväleirillä on noin 8-10 leiriläistä ja 5-6 ohjaajaa, Tuomikallion päiväleirillä 15-16 leiriläistä ja 10 ohjaajaa.

 

LEIRITYÖ

Leirillä toimii vastaava ohjaaja, jolla on kokonaisvastuu leirin toiminnasta sekä lääkevastaava, joka huolehtii kaikkien leiriläisten lääkkeiden antamisen. Molemmille kuuluu myös kaikki ohjaajan työt. Ohjaajien määrä leireillä vaihtelee riippuen leiriläisten avun ja tuen tarpeesta.

Ohjaajat vastaavat leiriläisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista koko leirin ajan. Jokaisella ohjaajalla on ns. omat leiriläiset (ohjauksen ja avun tarpeesta riippuen 1–6 leiriläistä), joista on ensisijaisesti vastuussa. Leirillä toimitaan usein ohjaajapareina.

Jokainen ohjaaja osallistuu tarvittaessa yhteisten tuokioiden ja viriketoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Leirikohtaisen toimintasisällön suunnittelu tapahtuu jo ennen leiriä, tehtäväjaot sovitaan tarkemmin perehdyttämisillassa. Jokainen ohjaaja voi hyödyntää omaa osaamistaan ohjelman suunnittelussa. Ohjaajan tulee osallistua ennen leirejä pidettävään perehdyttämis- ja tutustumisiltaan sekä lukea huolellisesti perehdyttämisoppaan, ensiapuoppaan ja muut saadut leirimateriaalit.

 

PALKKAUS:

Kuuslahden ja Mertiörannan leirit: Leiriohjaajien palkkaus 90 €/vrk + puolipäiväraha 22,00 €/pv. Vastaava ohjaaja ja lääkevastaava 100 €/vrk + puolipvraha 22,00 €/pv. Lisäksi ohjaajat saavat kuljetuksen leiripaikalle ja takaisin. Kuuslahden ja Mertiörannan leireille sekä takaisin ohjaajat kulkevat yhdistyksen leiriautoilla. 

Päiväleirit: ohjaajien palkkaus on 80 e/pv ja vastaavan ohjaajan 85 e/pv.

 

HAKEMINEN:

Haku leireillemme tapahtuu hakuaikana ensisijaisesti tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella (näkyvillä vain hakuaikana). 

Voit myös lähettää hakemuksen osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi.

Ohjaajavalinnat tehdään huhtikuun lopussa-toukokuun alussa. Ensin hakuajan päätyttyä valitaan kesäleiriläiset, ja vasta tämän jälkeen tiedetään mitkä leirit toteutuvat, ja mikä on niillä tarvittava ohjaajamäärä. Huomioithan, että koronatilanne saattaa vaikuttaa leiriläis- ja ohjaajavalintojen viivästymiseen. 

Ilmoitamme valinnoista ainoastaan haastatteluihin kutsuttaville. Lisäksi ilmoitamme nettisivuillamme, kun ohjaajapaikat on täytetty.

Valituille ohjaajille pidetään perehdytystilaisuudet toukokuussa Tampereella kahdessa osassa: 

  • Onkiniemen, Tuomikallion ja Mertiörannan leireille tulevien ohjaajien perehdytys torstaina 27.5. klo 17 alkaen, paikkana Onkiniemen kerhotila.
  • Kuuslahden leireille tulevien ohjaajien perehdytystilaisuus lauantaina 29.5. klo 10 alkaen Kuuslahden leirikeskuksessa. Ohjaajille yhteiskuljetusmahdollisuus Onkiniemestä. 

 

Tilanne 26.5.2021: Kiitos kaikille ohjaajaksi hakeneille! Olemme valinneet nyt ohjaajat runsaasta hakijoiden joukosta. Aurinkoista kesää!

 

LISÄTIETOJA:

Leiri-infoa saat osoitteesta http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/leiritoiminta/  

HARRASTEKURSSIOHJAAJA

 

Haemme seuraavan kerran harrastekurssiohjaajia elokuussa kaudelle syksy 2021-kevät 2022. Lisätietoja päivitetään tälle sivulle lähempänä. 

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Tukiyhdistys järjestää useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Harrastekursseja järjestetään eri puolella Tamperetta. Harrastekurssi kokontuu samalla ryhmällä koko harrastekurssikauden syksystä kevääseen.

Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 

Harrastekurssiemme tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus mielekkääseen ja ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Harrastekurssit tukevat kehitysvammaisen ihmisen sosiaalista kanssakäymistä ja hyvinvointia, ryhmässä toimimista sekä ryhmään kuulumista, toisilta oppimista sekä itsenäistymistä ja elämänhallintaa. Pyrimme vastaamaan kurssilaisten ja heidän omaistensa toiveisiin ja tarpeisiin yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi, Hupituvassa on kolme ohjaajaa.

Tulevan kauden harrastekurssivalikoima ja kurssipaikat varmistuvat kesän 2021 aikana. 

 

 

OHJAAJAHAKEMUS KESÄLEIREILLE 2021

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Kun olet lähettänyt hakemuksen onnistuneesti, näytölle ilmestyy teksti "TYÖHAKEMUKSESI ON NYT LÄHETETTY! Kiitos hakemuksestasi!"

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________