Tule meille töihin

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry työllistää vuosittain n. 80 osa-aikaista työntekijää. Pääsääntöisesti työntekijöitä tarvitaan harrastekurssiohjaajiksi sekä leiriohjaajiksi.

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry on paikallinen kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän omaistensa järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää ja valvoa kehitysvammaisten, heidän perheidensä ja läheistensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Samalla yhdistys järjestää mm. vertaistukitoimintaa, harrastekursseja ja leirejä sekä muuta vapaa-ajan toimintaa.

 

 

LEIRIOHJAAJA

 

Kesäleireille 2019 haetaan ohjaajia! Hakuaika on käynnissä 31.3.2019 asti. Hakemuslomake on täytettävissä sähköisesti tämän sivun alaosassa hakuaikana.

 

Leiritöihin palkkaamme oma-aloitteisia, vastuuntuntoisia, innostavia ja sitoutuneella työotteella työskenteleviä täysi-ikäisiä ohjaajia. Kokemus leirityöstä ja /tai erityisryhmien kanssa työskentelystä lasketaan eduksi.

Suurin osa kesäleireistä järjestetään Tampereen Teiskossa Kuuslahden leirikeskuksessa. Aikuisille liikkumisrajoitteisille tai vaikeavammaisille henkilöille suunnattu leiri pidetään Mertiörannan kurssikeskuksessa Jämijärvellä. Kouluikäisille on tarjolla kaksi päiväleiriä, jotka järjestetään Tampereella Onkiniemen kerhotilassa. Aikuisille suunnattu päiväleiri järjestetään yhteistyössä M-Epilän kanssa ja heidän tiloissaan. 

 

Alla on kesäleirien 2019 aikataulu:

 

1. leiri           ma 3.6. - la 8.6.2019                             kouluikäisten leiri, Kuuslahti

2. leiri           ma 10.6. - la 15.6.2019                         kouluikäisten leiri, Kuuslahti

3. leiri           ma 17.6. - to 20.6.2019                         kouluikäisten päiväleiri, Onkiniemi

4. leiri           ke 26.6. - la 29.6.2019                          liikkumisrajoitteisten ja vaikeavammaisten                                                                                                           henkilöiden leiri, Mertiöranta

5. leiri          ma 1.7. - la 6.7.2019                             aikuisten leiri, Kuuslahti

6. leiri          ma 8.7. - pe 12.7.2019                          kouluikäisten päiväleiri, Onkiniemi

7. leiri          ma 8.7. - la 13.7.2019                           aikuisten leiri, Kuuslahti

8. leiri          ma 15.7. - la 20.7.2019                         aikuisten leiri, Kuuslahti

9. leiri          ma 22.7. - pe 26.7.2019                        aikuisten päiväleiri, M-Epilän toimintakeskus

10. leiri        ma 22.7. - la 27.7.2019                         kouluikäisten leiri, Kuuslahti

 

Yleensä Kuuslahden kesäleireillä on 10-12 leiriläistä ja 5 ohjaajaa. Vaikeavammaisille ja liikkumisrajoitteisille henkilöille suunnatulla kesäleirillä on ollut 15-16 leiriläistä ja n. 10 ohjaajaa.

Kouluikäisten päiväleirit toteutetaan Onkiniemen kerhotilasta käsin ma-pe klo 9-16 välisenä aikana, mikäli niille on tarvetta. Tarkemmat määrät leiriläisten ja ohjaajien suhteen katsotaan leirikohtaisesti tarpeen mukaan. 

Merkitse hakemukseen kaikki leirit, jotka sopivat aikatauluihisi. Voit tarkentaa Lisätietoja-kohdassa, kuinka monella leirillä olisit käytettävissä kesän aikana. 

 

LEIRITYÖ

Leirillä toimii vastaava ohjaaja, jolla on kokonaisvastuu leirin toiminnasta sekä lääkevastaava, joka huolehtii kaikkien leiriläisten lääkkeiden antamisen. Molemmille kuuluu myös kaikki ohjaajan työt. Ohjaajien määrä leireillä vaihtelee riippuen leiriläisten avun ja tuen tarpeesta.

Ohjaajat vastaavat leiriläisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista koko leirin ajan. Jokaisella ohjaajalla on ns. omat leiriläiset (ohjauksen ja avun tarpeesta riippuen 1–6 leiriläistä), joista on ensisijaisesti vastuussa. Leirillä toimitaan usein ohjaajapareina.

Jokainen ohjaaja osallistuu tarvittaessa yhteisten tuokioiden ja viriketoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Leirikohtaisen toimintasisällön suunnittelu tapahtuu jo ennen leiriä, tehtäväjaot sovitaan tarkemmin perehdyttämisillassa. Jokainen ohjaaja voi hyödyntää omaa osaamistaan ohjelman suunnittelussa. Ohjaajan tulee osallistua ennen leirejä pidettävään perehdyttämis- ja tutustumisiltaan sekä lukea huolellisesti perehdyttämisoppaan, ensiapuoppaan ja muut saadut leirimateriaalit.

 

PALKKAUS:

Kuuslahden ja Mertiörannan leirit: Leiriohjaajien palkkaus 80 €/vrk + puolipäiväraha 21 €/pv. Vastaava ohjaaja ja lääkevastaava 90 €/vrk + puolipvraha 21 €/pv. Lisäksi ohjaajat saavat kuljetuksen leiripaikalle ja takaisin sekä tietysti myös majoituksen ja ruokailut. Kuuslahden ja Mertiörannan leireille sekä takaisin ohjaajat kulkevat yhdistyksen leiriautoilla. 

Päiväleirit: ohjaajien palkkaus on 75 e/pv ja vastaavan ohjaajan 80 e/pv. Päiväleirin ohjaajat saavat lisäksi ruokailut päivän aikana (lounas ja välipalat).

 

HAKEMINEN:

Haku leireillemme tapahtuu hakuaikana ensisijaisesti tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella (näkyvillä vain hakuaikana). 

Voit myös lähettää hakemuksen osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi tai postitse Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry, Onkiniemenkatu 3 D 33, 33230 Tampere.

Ohjaajavalinnat tehdään huhtikuun lopussa-toukokuun alussa. Ensin hakuajan päätyttyä valitaan kesäleiriläiset, ja vasta tämän jälkeen tiedetään mitkä leirit toteutuvat, ja mikä on niillä tarvittava ohjaajamäärä. 

Ilmoitamme valinnoista ainoastaan haastatteluihin kutsuttaville. Lisäksi ilmoitamme nettisivuillamme, kun ohjaajapaikat on täytetty.

Valituille ohjaajille pidetään perehdytystilaisuus viikon 21 arki-iltana (joko ti 21.5./ ke 22.5 klo 17-20.30) Tampereella; tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin. HUOM; TE-toimiston työnhakuilmoitukseen lipsahtanut väärä perehdytysajankohta edelliselle viikolle. 

 

LISÄTIETOJA:

Leiri-infoa saat osoitteesta http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/leiritoiminta/  

 

HARRASTEKURSSIOHJAAJA

 

Seuraava ohjaajahaku harrastekursseillemme on käynnissä 13.8.-31.8.2019.  Hakulomake on täytettävissä tämän sivun alaosassa hakuaikana.

 

HARRASTEKURSSITYÖ

Harrastekurssiohjaaja vastaa harrastekurssin ohjauksesta sekä harrastekurssilaisten turvallisuudesta kurssin ajan. Pääsääntöisesti kursseilla toimitaan ohjaajapareittain eli 2 ohjaajaa/kurssi, Hupituvassa on kolme ohjaajaa. Tukiyhdistyksellä on useita harrastekursseja, jotka ovat hieman erilaisia kestoltaan, teemaltaan ja ne voi olla myös eri ikäryhmille suunnattuja. Harrastekurssi kokontuu samalla ryhmällä koko harrastekurssikauden syksystä kevääseen. Harrastekurssivalikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.kvtukitampere.fi/toiminta/harrastekurssit/ 


Tässä toivomuksia ohjaajallemme:
- olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen
- pystyt sitoutumaan työhösi koko lukuvuodeksi (syksy vko 39-48 ja kevät vko 3-18)
- kokemus erityisryhmien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi
- mielenkiinto oppia ja ottaa asioista selvää
- 18 vuoden ikä
 

PALKKAUS

Harrastekurssiohjaajien palkkaus on 9,00 euroa/ tunti. Harrastekurssiohjaajan työtä kannattaa hyödyntää mahdollisuuksien mukaan esim. opiskeluissa (opintopisteitä eri kursseille tms).

HAKEMINEN:

Jos haluat tutustua ihaniin persooniin, oppia uutta ja kartuttaa työkokemustasi kehitysvammakentältä, täytä hakulomake tämän sivun alaosassa. Halutessasi voit lähettää lisätietoja tai cv:n osoitteeseen kantanen(a)kvtukitampere.fi. 

Ilmoitamme valinnoista ainoastaan haastatteluihin kutsuttaville. Kotisivuilla julkaistaan tieto, kun rekrytointi ja valinta on suoritettu.

Valitulle ohjaajlle pidetään erillinen perehdytys ennen kurssin alkua. 

 

 

OHJAAJAHAKEMUS KESÄLEIREILLE 2019

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Leiri- ja harrastekurssitoiminnasta voit kysellä toiminnanohjaaja Johanna Kantaselta puh.050 388 6144 tai kantanen(a)kvtukitampere.fi.

_____________________________________________________________