Perhesirkuksen lyhytkurssit

Perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan!

Tukiyhdistys järjestää kaksi perhesirkuksen lyhytkurssia elo-syyskuussa lasten ja nuorten jäsenperheilleen. Lyhytkurssi koostuu viidestä tapaamisesta lauantaisin, yhden tapaamisen kesto on noin 45 minuuttia. Kurssit järjestetään Sorin sirkuksen tiloissa (Ahlmanintie 63) ja vetäjinä toimivat Sorin sirkuksen ammattitaitoiset opettajat.

Kurssipäivät: lauantait 31.8., 7.9., 14.9., 21.9. ja 28.9.2024. 

Kellonajat: ryhmä 1 klo 14.00-14.45 ja ryhmä 2 klo 15.00-15.45

Perhesirkus soveltuu kaikille, ja mukana voi olla 4kk vauvasta lähtien kaikki perheen jäsenet – myös apuvälineitä liikkumisessa käyttävät henkilöt. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Kaksi ryhmää muodostetaan osallistujien iän mukaan: toinen ryhmä on pienempien lasten perheille ja toinen ryhmä isompien lasten perheille. Mukaan mahtuu 5–6 perhettä/ryhmä.

Kurssin (5 krt) omavastuuhinta osallistujille on: 40 €/perhe (1-2hlö), 50 €/perhe (3-4hlö), 60 €/perhe (5-6hlö).

Perhesirkuskurssien järjestämistä tuetaan yksityisen tahon avustuksella. Maksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Osallistujat eivät kuulu Sorin Sirkuksen tai yhdistyksen vakuutuksen piiriin.

Ilmoittautumiset sähköisesti kotisivuilla olevalla lomakkeella (painike alla) 5.8. mennessä. 

Vahvistamme osallistumisen ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli mukaan on ilmoittautunut määräaikaan mennessä enemmän hakijoita, kuin mitä mukaan mahtuu, etusijalla ovat ilmoittautumisjärjestyksessä ne jäsenet, jotka eivät ole osallistuneet edellisille yhdistysretkille/ perhetoimintaan.

Lisätietoja toimistolta: Johanna Kantanen, p. 050 388 6144, kantanen@kvtukitampere.fi