Rentoutusilta lasten ja nuorten vanhemmille

  • to 16.5.2024 klo 17:3019:30
  • Yhdistyksen kerhotila, Onkiniemenkatu 5B, 33230 Tampere

Äänimaljarentoutusta, kuppi kuumaa ja keskustelua

Äänimaljarentoutus on helposti lähestyttävä harjoitus, koska harjoituksessa ei tarvitse osata mitään! Pääasia on, että kiinnostusta löytyy rentoutumiselle ja rauhoittumiselle, ja avointa mieltä uusia kokemuksia kohtaan. Äänimaljojen ääni ja värähtely helpottaa pysähtymään ja rentoutumaan.

Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat kaikille yksilöllisiä, mutta hyötyjä voivat olla syventynyt rentous, läsnäolo ja paluu omaan sisäiseen tilaan ja rauhaan. Koe itsestäsi jotain vanhaa, mitä olet unohtanut ja jotain uutta, mitä et ole vielä löytänyt.

Tämä rentoutusharjoitus tehdään mukavasti makuu- tai lepoasennossa. Otathan mukaasi oman alustan ja jos mahdollista, myös viltti ja jopa tyyny on hyvä olla.

Rentoutuksen ohjaa Nina, tamperelainen jooganohjaaja, joka on kiinnostunut tietoisesta, omannäköisestä elämisestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Illan päätteeksi on varattu pientä tarjoilua ja aikaa keskustelulle. 

Osallistuminen on maksutonta. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. 

Rentoutusillan yhteistyössä järjestävät Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi -toiminta.

 

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 2.4. klo 18 alkaen: https://www.lyyti.in/Rentoutusilta_vanhemmille_0858


Lisätiedot:

Johanna Kantanen, Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry, kantanen@kvtukitampere.fi, p. 050 388 6144.

Sanna Maja, Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi-toiminta, sanna.maja@tampereenlastenklinikantuki.fi, p. 050 573 0891.