Soveltavan parkourin lajikokeilu nuorille

Tukiyhdistys järjestää maksuttoman soveltavan parkourin lajikokeilun (n. 12–25-vuotiaille) kehitysvammaisille tai vastaavanlaista tukea tarvitseville nuorille elokuussa yhteistyössä Suomen Parkouryhdistyksen ja Tampereen Parkour Akatemian kanssa. 

Lajikokeilu koostuu kolmesta tapaamisesta: 

torstait 8.8., 15.8., ja 22.8. klo 17–18.

Harjoituksia pidetään sisätiloissa ja ulkona, säätilanteen mukaan. Kokoontumispaikkana on Parkour Akatemia, Aarikkalankatu 24, Tampere.

Kokeilun tarkoitus on tarjota mielekästä tekemistä liikunnan parissa. Parkour kehittää nuorten luovaa, vapaata liikkumistaitoa ja ryhmässä toimimista sekä yhteistyötaitoja hauskassa ja rennossa hengessä. Lajikokeilussa nuoret pääsevät kokeilemaan parkourin perustekniikoita ja harjoittelutapoja. Harjoitukset toteutetaan jokaisen toimintarajoitteet ja erityistarpeet huomioiden. Varaa mukaasi sisä- ja ulkoliikunta varusteet sekä juomapullo. Lajikokeilun vetää Tampereen Parkour Akatemian ohjaaja. 

Lajikokeilun lyhytkurssi järjestetään osana Meidän sirkus, meidän parkour-hanketta, jonka aikana on järjestetty parkourin ja sirkuksen lajikokeiluita kehitysvammaisille sekä muuta laaja-alaista tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Suomen Parkouryhdistyksen ja Suomen Nuorisosirkusliiton yhteishanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema.

Lajikokeilu on osallistujille maksuton, mutta huomioithan, että osallistujien tulee huolehtia itse vakuutukset.

Ilmoittautumiset sähköisellä lomakkeella tukiyhdistyksen kotisivuilla. 

Huomioithan, että mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä rajallinen määrä osallistujia. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 30.7. tai kun ryhmä on täynnä. Etusijalla ovat Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n jäsenperheet. 

 

Lisätietoja: Johanna Kantanen, 050 388 6144, kantanen@kvtukitampere.fi