Retket ja tapahtumat

Järjestämme kehitysvammaisille tai vastaavanlaista tukea tarvitseville henkilöille sekä heidän perheilleen suunnattua virkistystoimintaa, kuten retkiä ja tapahtumia. 

Retket on suunnattu ensisijaisesti yhdistyksen jäsenistölle, mutta riittää että joku seurueen retkelle lähtevistä henkilöistä on yhdistyksen jäsen. Retket toteutetaan pääsääntöisesti yksityisten tahojen antamilla lahjoituksilla ja avustuksilla. 

Vuoden 2024 retkiä tullaan päivittämään tälle sivulle rahoituksen varmistuttua. Tällä hetkellä on varmistunut helmikuun kylpyläretki. Suunnitteilla on ainakin yksi retki kesälle ja yksi syksylle - toiveita retkikohteista voi esittää toimistolle. 


Jäsenistön kylpyläretki Ikaalisiin

lauantaina 10.2.2024 klo 9.00–16.30

Tervetuloa viettämään iloista kylpyläpäivää tukiyhdistyksen jäsenistön retkelle Ikaalisten kylpylään!

Lähdemme retkelle yhteiskuljetuksella Tampereen Keskustorin Vanhan Kirkon edestä klo 9.00 ja palaamme päivän päätteeksi samaan paikkaan viimeistään klo 16.30.

Kylpylässä polskimisen jälkeen nautimme yhdessä buffetlounaan kylpylähotellin ravintolassa. Retki soveltuu hyvin kaikenikäisille, ja mukaan voi lähteä vaikka koko perheellä.

Retki toteutetaan avustusvaroin, ja on suunnattu yhdistyksen jäsenperheille - ensisijaisesti vähävaraisille kehitysvammaisille henkilöille perheineen. Omavastuuhinta sisältää yhteisen meno-paluukuljetuksen, kylpylälipun ja buffetlounaan.

Omavastuuhinta:

  • 5 euroa/ lapsi (4–14-vuotias)
  • 10 euroa / nuoret (yli 14 v.)/ aikuinen/ avustaja

Mukaan mahtuu noin 50 henkeä. Ilmoittautuminen 15.12. mennessä. 

Päivitys 19.12.2023: Retki on täynnä, ja ilmoittautumislomake on sulkeutunut. 

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi (puhelinnumero sekä laskutusosoite) sekä kaikkien retkelle osallistuvien nimet, iät ja erityisruokavaliot.  

Vahvistamme osallistumisen retkelle ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli retkelle on ilmoittautunut määräaikaan mennessä enemmän hakijoita, kuin mitä mukaan mahtuu, etusijalla ovat ne jäsenet, jotka eivät ole osallistuneet edellisille lahjoitusvaroin toteutetuille yhdistysretkille.    

Lisätietoja toimistolta: p. (03) 2140 226 tai sähköpostitse toimisto@kvtukitampere.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠