Osallistujia etsitään liikkeellisen esitykseen

5.2.2024


KEVÄÄN VÄRIT - luonnon herääminen liikkeellisen esityksen kautta

Tulisitko mukaan esiintymään?


Olemme Annika, Henna, Lilli ja Tiia Laurea-ammattikorkeakoulusta. Toteutamme sosionomiopintoihin liittyvän taideprojektin, johon etsimme innokkaita nuoria ja nuoria aikuisia (noin 15–40-vuotiaita) osallistujiksi.

Ryhmään mahtuu 14 henkeä. Mitään aikaisempaa kokemusta esiintymisestä ei tarvitse olla, tärkeintä on oma kiinnostus taideteoksen luomiseen yhdessä.

Esitys on esteetön, joten olet tervetullut apuvälineiden sekä avustajien kanssa.  

Harjoittelemme Tulppaanitalolla (Pinninkatu 51) kahtena iltana: ti 12.3 ja to 14.3. klo 17.00–19.00. 

Näiden päivien aikana teemme liikkeellisiä harjoituksia eri teatteritekniikoita hyödyntäen. Tarkoitus on löytää oma sekä ryhmän yhteinen liikekieli, joista muodostamme Kevään värit - performanssin. Harjoituksia johtaa Tiia, joka on koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus näyttelijäntyöstä. Annika, Henna ja Lilli ovat mukana harjoitusten suunnittelussa sekä esityksen rakentamisessa.  

Esitys pidetään ma 18.3. klo 17.00 alkaen Tulppaanitalolla “Meidän Jamit” tapahtuman yhteydessä. Kaikki ovat tervetulleita katsomaan esitystä!


Ilmoittautuminen ryhmään

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan esitykseen, voit olla yhteydessä Tiiaan sähköpostitse. Kerrothan sähköpostissa hieman itsestäsi, miksi haluat osallistua esitykseen sekä mahdolliset apuvälineesi ja avustajasi.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 4.3.2024 mennessä.: tiia.ollikainen@student.laurea.fi

HUOM! Päivitys 19.2.: Jäsenkirjeessä oli virheellinen sähköpostiosoitteen loppu (@laurea.student.fi), mutta nyt osoite on korjattu ylle! 

Päivitys 29.2. ilmoittautumisaikaa jatkettu vielä 4.3. asti.


Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry ja Tukena-säätiö ovat projektin yhteistyökumppaneita. 

Lisätietoja voi kysellä myös tukiyhdistyksen toimistolta p. (03) 2140 226.