Someiskuryhmä alkaa kesällä

15.5.2024

Tukiyhdistyksen uusi Someiskuryhmä etsii vapaaehtoistoimijoita 

tutustumaan erilaisten sosiaalisen median alustojen käyttöön sekä tuottamaan kulttuuriin ja yhdenvertaiseen harrastamiseen liittyvää sisältöä someen!

Ilmoittautuminen käynnissä 31.5. asti!  

 

Someiskuryhmässä opetellaan sosiaalisen median alustojen käyttöä ja erilaisten some-sisältöjen luomista. Ryhmässä päästään tutustumaan Tampereen alueen mielenkiintoisiin kulttuurikohteisiin, tapahtumiin ja harrastamisen mahdollisuuksiin, joista jaetaan tietoa eteenpäin muille somen kautta. Someiskuryhmän tarkoituksena on tuottaa myös informatiivista sisältöä esimerkiksi erilaisten kohteiden esteettömyydestä.

 Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti noin 18–40 v. kehitysvammaiset tai vastaavanlaista tukea tarvitsevat nuoret aikuiset ja aikuiset. Mukaan mahtuu noin 6–8 kurssilaista. 

Ryhmä on osallistujille maksuton, ja se toteutetaan Kehitysvammaisten Tukiliiton myöntämän toimintarahan mahdollistamana vuoden 2024 aikana.

 Ryhmän aloituspäivä on ma 10.6. klo 15.30–17.30 Onkiniemen kerhotilalla. Tapaamisajankohdat ja ryhmän sisältö suunnitellaan tarkemmin ryhmäläisten toiveiden ja yhteisten aktiviteettien mukaan.

·       Ryhmä kokoontuu kesän aikana 6 kertaa noin joka toinen viikko. Syksyllä tapaamisia on 9 kertaa.

·       Ryhmä kokoontuu joko Onkiniemen kerhotilalla (Onkiniemenkatu 5 B, 33230 Tampere) tai vierailukohteissa.

 Ilmoittautumiset: viim. 31.5. mennessä sähköisellä lomakkeella kotisivuillamme

Vahvistamme osallistumisen ryhmään ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Lisätiedot: Johanna Kantanen, p. 050 388 6144, kantanen@kvtukitampere.fi