Allekirjoita Ei myytävänä!-kansalaisaloite

14.9.2017

Jo puolet tarvittavista allekirjoituksista on saatu! Vielä tarvitaan kuitenkin reilusti allekirjoitettuja kannatusilmoituksia, jotta saamme 50 000 nimeä täyteen. Jaathan sinäkin viestiä eteenpäin verkostoissasi, perheessäsi, työpaikallasi ja naapureillesi. Kiitos!

ALLEKIRJOITA EI MYYTÄVÄNÄ!- KANSALAISALOITE

 

Maanantaina 12.6.2017 aukesi kansalaisaloite Ei myytävänä!

Kansalaisaloite on tehty, jotta vammaisten ihmisten koko elämän mittaisia, välttämättömiä palveluja ei järjestettäisi hankintalain mukaisesti kilpailutuksen kautta.

Kilpailutus ei sovi elämän mittaisiin palveluihin.  Nämä elämälle välttämättömät palvelut tulee rajata hankintalain soveltamisalan ulkopuolelle

Monissa Euroopan Unionin maissa näin on tehty.

Allekirjoita Ei myytävänä! - kansalaisaloite tärkeän asian ja ihmisoikeuksien puolesta!

 

SÄHKÖINEN ALLEKIRJOITUS

Vammaisten henkilöiden välttämättömän avun ja tuen kilpailuttamisen lopettaminen - Kansalaisaloitepalvelu

(Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, koska kannattaminen vaatii vahvan tunnistautumisen. Tunnistautumisen jälkeen voit kannattaa myös muita aloitteita. Nimesi ei tule näkyviin Kansalaisaloite.fi:ssä.)

 

PAPERINEN ALLEKIRJOITUS

Kaikki halukkaat eivät välttämättä voi allekirjoittaa kansalaisaloitetta netissä, sillä se vaatii verkkopankkitunnukset. Tämän vuoksi kansalaisaloite on mahdollista allekirjoittaa myös paperiversiona.

Paperisen version voi tulostaa osoitteesta http://www.kvps.fi/images/tiedostot/Blogi/Kannatusilmoitus_W.pdf ja postittaa allekirjoitettuna 12.11.2017 mennessä osoitteeseen Kehitysvammaisten Palvelusäätiö/ Kansalaisaloite, Pinninkatu 51, 33100 Tampere.

Mikäli sinulla ei ole mahdollista tulostaa lomaketta, voit pyytää sen myös meiltä Tampereen tukiyhdistyksestä. Paperisen version voi palauttaa myös tukiyhdistyksen toimiston postilaatikkoon (Onkiniemenkatu 3 D 33), josta ne toimitetaan keskitetysti Palvelusäätiöön. Kansalaisaloitteen voi palauttaa myös esim. syksyllä tukiyhdistyksen diskoon.

Kannatusilmoituksen voi jokainen antaa vain yhden kerran.

 

Asiasta myös Tukiliiton sivuilla- KVTL.fi

Tärkeän asian puolesta!