PIONI ry: OPASTE-seminaari 29.11.2018 omaishoidon ja ansiotyön yhdistämisestä

3.11.2018

PIONI RY TIEDOTTAA: OPASTE-SEMINAARI

 

Miten onnistuu omaishoidon ja ansiotyön yhdistäminen?

 

Aika: to 29.11.2018 klo 12–16

Paikka: Fazer auditorio, Hatanpään valtatie 30, 33100 Tampere

OPASTE-hankkeen puoliväliseminaarissa tuodaan esille työn ja omaishoidon yhdistämisen sekä sijaishoidon kehittämisen ajankohtaisia tietoja. Tilaisuus on tarkoitettu omaishoitajille, omaishoidon toimijoille, päättäjille, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, työnantajille ja yrittäjille...

Pääpuhujana seminaarissa on STM:n asettama työn ja omaishoidon selvityshenkilö Laura Kalliomaa-Puha. Tilaisuudessa kuullaan myös TE-toimiston näkökulmaa aiheeseen sekä gradututkijoiden raportti ja muita alan asiantuntijoita. Tilaisuudessa on mahdollisuus tehdä kysymyksiä. Ilmoittautuneille lähetetään seminaarin aikataulu sen varmistuttua. Seuraa päivityksiä nettisivuillamme www.opaste.info.

Pirkanmaan Omaishoitajat ry PIONIn OPASTE- hankkeen kohderyhmänä ovat omaishoitajat, joilla syystä tai toisesta omaishoitajuus on päättymässä tai jo päättynyt. Hankkeen tavoitteena on tehdä omaishoidosta houkutteleva vaihtoehto kehittämällä sijaishoitoa, kartoittamalla työllistymisen esteitä sekä ennen kaikkea tukemalla omaishoitajan jaksamista.

TERVETULOA OPASTE-SEMINAARIIN!

Ilmoittautuminen: 15.11. mennessä nettisivuilla tai 

Hannele Jokela, hannele.jokela@pioniry.fi,  p. 050 555 3115

hankekoordinaattori / Omaishoidosta pienin askelin työelämään -hanke (OPASTE), http://opaste.info/

Pirkanmaan Omaishoitajat ry PIONI