Pirkanmaan Tukipiiri ja Malike tiedottavat: Mennään metsään- retki ja toimintavälineiden kokeilutapahtuma 5.10.

22.8.2019

Pirkanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiri ja Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta tiedottaa:

 

MENNÄÄN METSÄÄN -RETKI vaikeavammaisille lapsille ja aikuisille

 

Aika: Lauantaina 5.10.2019 klo 10.00–12.00

Paikka: Niihaman maja, Pikku-Niihamantie 80, Tampere

www.niihamanmaja.fi/

 

Hae mukaan metsäretkelle nauttimaan metsän tuoksusta, muiden seurasta ja grillikatoksessa nautituista eväistä. Metsäretki on tarkoitettu luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille vaikeasti vammaisille lapsille ja aikuisille.

 

Klo 10.00 Siirtyminen toimintavälineisiin Niihaman ulkoilualueen grillikatoksen luona ja lähtö retkelle. Palaamme retkeltä viimeistään klo 12.00 mennessä. Retki on maksuton. Pirkanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiri tarjoaa retkieväät (makkaraa, mehua ja kahvia/teetä) Niihaman ulkoilumajan grillikatoksessa. Hyvän mielen lisäksi mukaan säänmukainen varustus, tarvittavat lääkkeet ja metsän kestävät jalkineet.

 

Retkelle valitaan ensisijaisesti retkeläisiä, jotka tarvitsevat liikkumiseensa pyörätuolin ja toisen ihmisen apua. Mahdollistamme osallistumisen Malikkeen toimintavälineillä. Jokaisella retkeläisellä tulee olla mukana oma avustaja tai läheinen, joka avustaa hiekkateillä ja metsäpoluilla liikkumisessa. Lisäksi järjestämme jokaiselle retkeläiselle oman avustajan/omaisen kaveriksi toisen avustajan.

 

Haku 12.9.2019 mennessä  tanja.tauria@tukiliitto.fi tai Tanja Tauria/ Malike, Sumeliuksenkatu 18 B 3.krs 33100 Tampere. Retkelle mukaan valituille ilmoitetaan 16.9. mennessä.

 

 

Tule mukaan kaikille avoimeen  METSÄSSÄ TAPAHTUU -TOIMINTAVÄLINEIDEN KOKEILUTAPAHTUMAAN

 

Aika: Lauantaina 5.10.2019 klo 12.30-14.00

Paikka: Niihaman maja, Pikku-Niihamantie 80, Tampere

www.niihamanmaja.fi/

 

Tervetuloa viettämään mukavaa iltapäivää yhdessä muiden kanssa. Tapahtumassa voit kokeilla erilaisia toimintavälineitä (maastossa liikkumisen välineitä ja joitakin erityispyöriä) ja lisäksi ohjelmassa on musiikkia, pelejä ja leikitystä sekä Partio-piste (säävaraus). Voit myös tehdä omatoimisen metsäretken.

Pirkanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiri tarjoaa pullakahvit.  Niihaman ulkoilualueen grillikatoksella on mahdollisuus makkaran paistoon, ota omat makkarat mukaan.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, ei ennakko-ilmoittautumista. Osallistujat huolehtivat itse omista matkajärjestelyistä ja kustannuksista. Tervetuloa!

Järjestäjinä yhteistyössä Pirkanmaan Tukipiiri ja Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta.

Lisätiedot: Jaana Suoranta, jaanasuoranta7@gmail.com

p. 045 6080 231