Kesäleiritiedote 2020

19.3.2020

KESÄLEIRITIEDOTE

 

Tampereen kaupungin vammaispalvelutoimisto tiedottaa: 

Vuoden 2020 leiriavustukset on suunnattu kotona asuville tai itsenäisesti asuville henkilöille. Maksusitoumushakemus tulee toimittaa vammaispalvelutoimistoon 31.3.2020 mennessä.

Tampereen kaupungin vammaispalvelutoimiston yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta osoitteesta: 

https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaisten-palvelut/hakeminen/vammaispalvelutoimisto.html

 

 

LEIRIJÄRJESTÄJÄT JA HAKUTIEDOT

 

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

Teemaleirit ovat kesäisin lapsille, nuorille ja aikuisille järjestettäviä leirejä, jotka tarjoavat monipuolista ohjattua tekemistä ja vapaa-ajantoimintaa. Hakemuslomake ja lisätietoa sekä Tampereen kaupungille toimitettava maksusitoumushakemus löytyvät KVPS:n kotisivuilta: https://www.kvps.fi/palvelut/teemaleirit. Maksusitoumusta on mahdollista hakea vammaispalvelutoimistosta 31.3.2020 mennessä. Jos haluat hakea leiriä omaishoidon vapaina, sinun tulee olla yhteydessä omaishoidontuen toimistoon. Leireiltä peritään omavastuuosuus. Teemaleirien hakuaika on 20.3.2020 mennessä.

 

Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry

Kesä-elokuussa järjestetään yhteensä kymmenen leiriä kouluikäisille, nuorille ja aikuisille. Hakemukset 20.3.2020 mennessä. Leireiltä peritään omavastuuosuus, johon ei voi hakea maksusitoumusta. Valitettavasti tamperelaiset eivät voi hyödyntää omaishoidon vapaita tukiyhdistyksen kesäleireissä. Sähköinen hakulomake ja tarkemmat tiedot osoitteesta www.kvtukitampere.fi/toiminta/leiritoiminta/.