Muutoksia Virikevillen ja Virikevilman toiminnassa

7.4.2020

 

Vallitseva tilanne on aiheuttanut muutoksia myös Virikevilman ja Virikevillen toimintaan. Virikevillen ja Virikevilman asiakastyö on ollut keskeytyksissä Nääsvillen yhteisen linjauksen mukaisesti. Linjaus on voimassa pääsiäiseen  asti, ja parhaillaan pohdimme uusia työmuotoja loppukeväälle.  

 

VirikeVille Kai Pihlajamaa on tavoitettavissa heti pääsiäisen jälkeen 14.4. alkaen. Tarvitsetko juttukaveria, kauppa-apua tai vaikkapa kävelyseuraa? Ole yhteydessä Virikevilleen, niin pohditaan yhdessä, miten hän voisi tukea sinua ja arkeasi tässä tilanteessa. Virikeville eli Kai Pihlajamaa ottaa omiin ja Vilman asiakkaisiin yhteyttä ja kertoo mahdollisuuksista järjestää kauppa-apua, lenkkiseuraa, puhelinkeskusteluja sekä kuulumisten kuulemista puhelimitse. Asiakkaiden tulee olla ehdottoman terveitä, pienikin nuha estää tapaamiset, mutta puhelimitse yhteyksiä voidaan hoitaa. Virikeville laajentaa tässä poikkeustilanteessa myös kaupungin ja Tampere Mission tukiasunnoissa (ja mahdolliset muut) oleviin henkilöihin tätä palvelua, joten ottakaa reippaasti yhteyttä suoraan Virikevilleen jos tarvitsette vaikka keskustelu-apua.

Huomioithan, että palvelua voivat käyttää kaikki tamperelaiset vanhempiensa luona tai itsenäisesti asuvat henkilöt.  Palvelulle ei ole ikärajaa. Palvelumaksu on 2€/tunti, mikä laskutetaan toimistolta kuukausittain. Virikevillen tavoitat numerosta 040 353 9716. Muistathan, että jättäessäsi viestin sanele vastaajaan asiasi ja numero mihin Virikeville voi soittaa takaisin. 

 

VirikeVilman sijainen Oili Kuukasjärvi lopetti tuntityöt maaliskuussa. Kiitämme Oilia luovasta ja idearikkaasta Vilmailusta! Minttu Roivaisen ollessa vanhempainvapaalla, tilalle ei toistaiseksi palkata sijaista.

 

Lisätietoja toiminnasta kotisivuillamme tai toimistolta p. (03)2140226.