Harrastekurssien verkkotoiminta maaliskuussa

4.3.2021

TIEDOTE 4.3.2021

 

HARRASTEKURSSIEN VERKKOTOIMINTA JATKUU!

 

Olemme toteuttaneet harrastekurssilaisillemme verkkotoimintaa kolmen viikon ajan etäyhteyden avulla, ja positiivisen palautteen siivittämänä jatkamme toimintaa ainakin maaliskuun loppuun. Jatkamme verkkotoimintaa myös tämän jälkeen, mikäli emme rajoitusten vuoksi pääse vieläkään tapaamaan kasvotusten.

Toteutamme verkkotoimintaa Teams-sovelluksen kautta kolmena päivänä viikossa:

  • maanantaisin klo 17.30–19.00,
  • keskiviikkoisin klo 17.30–19.00
  • lauantaisin klo 10.00–11.30

Jokaisella päivällä on oma pysyvä linkki, josta pääset mukaan tapaamiseen. Helpoiten pääset mukaan yhdistyksen kotisivujen tapahtumakalenterin kautta!

Linkit sekä tarkemmat tiedot kerroille suunnitellusta ohjelmasta sekä ohjaajista löytyvät myös tapahtumakalenterista. 

Olet tervetullut mukaan, mikäli olet käynyt syksyllä jollakin harrastekurssillamme. Asumisyksiköistä voitte osallistua myös isommalla joukolla!

Voit osallistua niille kerroille kuin sinulle sopii, ja halutessasi vaikka kaikkina kolmena päivänä. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

 

Otamme verkkotoiminnan suhteen toiveita vastaan. Jos sinulla on toive kokoontumisen ohjelmaan liittyen tai muu idea, kerro siitä rohkeasti meille. 

Verkkotoiminta toteutetaan Microsoft Teams -alustalla, jonka pitäisi toimia kaikissa laiteympäristöissä. Liittyäksesi mukaan tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja verkkoyhteyden. Testaa linkin avautuminen jo ennen verkkotapaamista sillä laitteella, jolla aiot osallistua. Jos Teamsin käyttö ei ole sinulle vielä tuttua niin kannattaa tutustua ohjeisiin. Löydät linkin sekä ohjeet verkkotoimintaan osallistumiseen myös kotisivuiltamme. 

Mikäli sinulla on vaikeuksia liittyä mukaan Teams-kokoukseen, olethan rohkeasti yhteydessä Johanna Kantanen, p. 050 388 6144. 

 

Verkkotoiminnan ohjelma viikoille 10–13

 

MAANANTAI KLO 17.30–19.00 (KESTO 1,5 h)

8.3.                Naistenpäivän juhlintaa tietovisaillen.  Ohjaajina Johanna, Aurora ja Katariina.

15.3.              Keväistä mielikuvamatkailua. Ohjaajina Aurora, Ida ja Katariina.

22.3.              Musamaalausta. Ohjaajina Veera, Johanna ja Katariina.

29.3.              Pääsiäisaskartelua. Askartelua varten tarvitset paperia, sakset, kynän, vesivärit, liimaa sekä munan maalattavaksi. Ohjaajina Johanna, Aurora ja Ida.

 

KESKIVIIKKO KLO 17.30–19.00 (KESTO 1,5 h)  Huom; keskiviikon tapaamisaika on nyt pidempi.

 

10.3.              Luova tanssi. Ohjaajina Veera, Heta ja Kerttu.            

17.3.              Musiikkia ja laulua. Ohjaajina Jarkko, Heta ja Veera.

24.3.              Unelmakartan rakentelu. Varaa osallistumiseen seuraavat tarvikkeet: kartonkia/paperia, sakset, kyniä, liimapuikko ja aikakauslehtiä. Ohjaajina Heta, Aurora ja Ida.

31.3.              Pääsiäistarinoita - Vietetään yhdessä pääsiäistä tarinoiden ja musiikin merkeissä! Ohjaajina Kerttu, Juha ja Karoliina.

 

LAUANTAI KLO 10.00–11.30 (KESTO 1,5 h)

13.3.              Iloista talvea - askartelua ja yhteislauluja. Askartelua varten tarvitset paperia, sakset ja värikyniä. Ohjaajina Jarkko, Juha ja Karoliina.

20.3.              Teatterin taikaa. Ohjaajina Karoliina, Sara ja Juha.

27.3.              Tarinoita ja musiikkia. Ohjaajina Juha, Jarkko ja Sara.

(Pääsiäisenä 3.4. ei verkkotoimintaa)