Koronarokotustietojen puutteet Omakanta-palvelussa - korjauspyynnön tietoihin voi tehdä verkkolomakkeella

18.11.2021

KORONAROKOTUSTIETOJEN PUUTTEET OMAKANTA-PALVELUSSA

korjauspyynnön tietoihin voi tehdä verkkolomakkeella

 

Tukiyhdistyksen tietoon on tullut tapauksia, joissa henkilöille annettujen rokotusten tiedot eivät ole siirtyneet Omakanta-palveluun, eikä henkilö ole siten saanut koronapassia.

Tampereella ja Orivedellä on otettu käyttöön verkkolomake, jolla voit pyytää Omakannan koronarokotustodistuksessasi näkyvien rokotustietojesi korjausta. Jos koronarokotustiedoissasi on virhe tai sieltä puuttuvat tiedot saamastasi rokotteesta, tee korjauspyyntö verkkolomakkeella:

https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/24569/lomakkeet.html

Tärkeää olisi tietää kummankin rokotuksen päivämäärät.

 

Lomake menee terveyspalvelujen neuvontaan, jossa se käsitellään kolmen arkipäivän kuluessa. Kun virhe on korjattu, saat siitä tekstiviestin. Omakannan koronarokotustietoihisi muutokset päivittyvät viiden päivän sisällä korjauksesta.

Lomakkeella voit tehdä vain Tampereella tai Orivedellä annettujen koronarokotusten kirjausten korjauspyyntöjä. Jos olet saanut virheellisesti kirjatun rokotteesi jossain muussa kunnassa, ole yhteydessä suoraan kyseiseen kuntaan.

Jos et pysty käyttämään verkkolomaketta, voit pyytää korjausta omalta terveysasemaltasi tai terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7 - 22).

 

Lomakkeen löydät myös sivulta tampere.fi/koronarokotukset.

Kaupungin tiedotteen verkko-osoite:

https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2021/11/18112021_1.html