TAYS: koko perheen Ylisfestarit elokuussa viimeistä kertaa

15.6.2022

TAYS TIEDOTTAA: 

TAYS JÄRJESTÄÄ KOKO PERHEEN YLISFESTARIT ELOKUUSSA 2022 VIIMEISTÄ KERTAA

 

Taysin kehitysvammapalvelut järjestää perinteiset Ylisfestarit lauantaina 13. elokuuta kello 12–18 Nokian Pitkäniemessä kahden vuoden tauon jälkeen. Olemme innoissamme siitä, että festarit päästään nyt vihdoin taas järjestämään. Samalla juhlitaan 60-vuotiasta Taysia. Päihteetön ja päiväaikaan järjestettävä festivaali sopii kaikille juhlijoille vauvasta vaariin.

 

Samalla joudumme kuitenkin haikeina ilmoittamaan, että tämän vuoden festarit jäävät viimeisiksi.  Festareiden järjestäjätaho ja alue kokevat muutoksia lähivuosina, joten vaikka se haikealta tuntuukin, on nyt hyvä ja luonnollinen hetki lopetukselle. Elokuussa kuitenkin juhlitaan viimeiset Ylisfestarit läpi täysillä ja hyvästellään samalla festarit yhdessä runsain joukoin!

 

Esiintymään saapuvat Mikko Harju, Nelli Matula, Herra Ylppö sekä festivaalin kruunaava pääesiintyjä Chisu. Tapahtuman juontaa Sami Hintsanen. Luvassa on tänäkin vuonna aitoa ja iloista Ylisfestareiden tunnelmaa Pitkäniemen kauniissa rantamaisemissa. Musiikin lisäksi Ylisfestareilla voi nauttia herkullisesta festariruuasta, kierrellä myyntialueella, rapsuttaa kaverikoiria, pomppia pomppulinnassa ja ratsastaa ponilla. Lasten alueella iloisesta tunnelmasta tempuillaan huolehtivat Sorin Sirkus ja Riesa Pelle.

 

Ylisfestariliput voi nyt ostaa ennakkoon Tiketistä tai festaripäivänä portilta. Vaikka Pitkäniemen alueella on useita parkkialueita, kannattaa paikalle saapuessa suosia julkisia kulkuneuvoja. Mukaan kannattaa myös varata käteistä rahaa, sillä maksukortit käyvät festarialueella rajoitetusti.

 

Lisätiedot ohjelmasta, lipunmyynnistä ja kulkemisesta alueelle https://www.tays.fi/ylisfestarit ja Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/Ylisfestarit-187558458242926