Kiitos lahjoituksista!

8.12.2014

KIITOS LAHJOITUKSISTA!

 

Tampereen Seudun Osuuspankki:

Tukiyhdistys ja Down-lasten perheleiri valittiin Tampereen Seudun Osuuspankin Hyvä työ -lahjoituksen kohteeksi.  Lahjoitussumman lähtötilanne oli 2000 euroa ja summaa sai kasvatettua ”peukuttamalla” Facebookissa. Nopeasti saimme kasaan 2000 tykkäystä ja siten 2000 euroa lahjoituskassaan.

Yhteensä saimme siis 4000 euron lahjoituksen Tampereen Seudun Osuuspankilta. Tuotto käytetään perheleirin järjestämiseen ensi elokuussa.

 

Finnpark:

Finnpark on järjestänyt Tapparan pelien erätaukojen aikana erätaukokisoja, joista firmat ovat voineet ostaa näkyvyyttä. Finnpark on antanut tukiyhdistyksen laskuttaa maksut firmoilta ja lisäksi tukiyhdistys on saanut kisojen yhteydessä näkyvyyttä. Erätaukokisat ovat käynnissä syksyn 2014 ajan.

 

Ylöjärven Hyvä Työ Oy:

Siivous- ja kotipalvelua tarjoava Ylöjärven Hyvä Työ Oy lahjoittaa yhteistyökiitoksiin tarkoitetut varat tukiyhdistyksen perheleiritoimintaan.

 

Tietokonelahjoitus:

Toimistolle saatiin lahjoituksena kaksi pöytäkonetta ja näyttöä teknisesti helpompaa työskentelyä mahdollistamaan. Edelliset olivatkin jo aika vanhentuneet… Lahjoittaja haluaa pysyä nimettomänä.

Tevella Oy

Tevella Oy on tehnyt tuotelahjoituksen yhdistyksen harrastekurssi- ja leiritoimintaan!Tevella osoitti nk. joulukorttirahat tänä vuonna Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle ja yhdistys sai valita tarpeellisia tuotteita toimintaan. Saimme mm. liikunta- ja askarteluvälineistöä sekä erilaisia pelejä vahvistukseksi toimintaamme.

Merkkitukku

Merkkitukku lahjoitti yhdistykselle ison määrän erilaisia tuotteita varastontyhjennyksen yhteydessä. Niistä on pitkään iloa niin harrastekursseilla, leireillä kuin muussakin toiminnassamme.

 

LÄMMIN KIITOS KAIKILLE YLLÄ MAINITUILLE TAHOILLE TUKIYHDISTYKSEN TOIMINNAN TUKEMISESTA!

Erilaiset lahjoitukset- niin pienet kuin isommatkin- tulevat tarpeen nyt kun talous on tiukentunut entisestään.