Tampereen vammaispalvelutoimisto siirtynyt alueelliseen tiimijakoon

3.2.2015

TAMPEREEN KAUPUNKI TIEDOTTAA:

TAMPEREEN VAMMAISPALVELU PARANTAA PALVELUA TIIMITYÖLLÄ

Tampereen kaupungin vammaispalvelutoimistossa on siirrytty tämän vuoden alussa uuteen alueelliseen tiimijakoon. Uudistuksen tarkoituksena on parantaa työntekijöiden tavoitettavuutta.

Sosiaalityöntekijöiden vastuualueet on jaettu etelän, idän ja lännen tiimeihin kaupunginosittain.  Kaikki sosiaalityöntekijät vastaavat omalla alueellaan sekä vammaispalveluista että kehitysvammahuollosta. Länsitiimin hoidettavana on myös kaupungin viittomakielisten, kuurosokeiden ja vaikeasti kuulovammaisten sosiaalityö. Tiimeissä työskentelee myös kuntoutusohjaajia. Vammaispalvelutoimisto pysyy edelleen Kanta - Sarviksen kiinteistössä Hatanpäällä.

Asiakkaan asioista vastaava sosiaalityöntekijä määräytyy asiakkaan postinumeron perusteella. Tampereen kaupungin verkkosivuille on tulossa sähköinen palvelu, josta asiakas näkee postinumeron mukaan oman työntekijänsä yhteystiedot.

Henkilökohtaisten puhelinnumeroiden lisäksi työntekijöihin voi ottaa yhteyttä laittamalla sähköpostia tiimien yhteispostilaatikoihin. Myös kuntoutusohjaajilla sekä viittomakielisillä palveluilla on yhteispostilaatikot. Työntekijän poissa ollessa tiimin muut työntekijät auttavat välitöntä yhteydenottoa vaativissa tilanteissa. 

Myös vammaispalvelutoimiston soittoajat ovat muuttuneet. 5.1.2015 alkaen sosiaalityöntekijöille voi soittaa joka arkipäivä keskiviikkoa lukuun ottamatta kello 9-10.

 

Vammaispalvelutoimiston yhteystiedot Tampereen kaupungin nettisivuilta:

http://www.tampere.fi/perhejasosiaalipalvelut/vammaispalvelut/hakeminen/vammaispalvelutoimisto.html