Jäsenhankintakampanja käynnissä

13.2.2024

Jäsenmaksut ovat merkittävä osa yhdistyksemme varainhankinnasta ja sitä kautta takaavat toimintamahdollisuuksiamme. 

Yhdistykseemme kuuluu tällä hetkellä noin 760 jäsentä: henkilöitä, joilla on kehitysvamma tai vastaavanlainen tuen tarve, heidän vanhempiaan, sisaruksiaan, isovanhempiaan, kummejaan ja ystäviään, alan työntekijöitä sekä kannatusjäseniä. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli diagnoosirajojen.  Samasta perhekunnasta voi olla useita jäseniä samanaikaisesti. 


Jäseneksi liittymällä olet mukana kehittämässä ja tukemassa paikallisyhdistyksesi toimintaa sekä lisäämässä vaikuttamismahdollisuuksiamme. Yhdessä voimme edistää kehitysvammaisten ja vastaavanlaista tukea tarvitsevien ihmisten oikeuksia, yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Lisäksi pääset osallistumaan vain jäsenistölle tarkoitettuun virkistys- ja vertaistoimintaan. 

Tule mukaan varmistamaan, että työmme voi jatkua! ❤️ 

1.1.-16.6.2024 välisenä aikana yhdistyksemme jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia, joko K-ketjun tai S-ketjun kauppaan. Arvonnan voittajat voivat valita näistä haluamansa vaihtoehdon. Arvonta suoritetaan 17.6.2024 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 25 euroa/ kalenterivuosi. Voit liittyä jäseneksemme täyttämällä sähköisen lomakkeen kotisivuillamme tai puhelimitse soittamalla yhdistyksen toimistoon puh. (03) 2140 226.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!


Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry


Päivi Kaltio                                                Johanna Kantanen

toiminnanjohtaja                                    toiminnanohjaaja