Toiminta vanhemmille

Tukiyhdistys järjestää vanhemmille virkistystapahtumia, myös yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. 


RENTOUTUSILTA LASTEN JA NUORTEN VANHEMMILLE


Äänimaljarentoutusta, kuppi kuumaa ja keskustelua

torstaina 16.5.2024 klo 17.30–19.30

tukiyhdistyksen kerhotilassa, Onkiniemenkatu 5B, Tampere


Äänimaljarentoutus on helposti lähestyttävä harjoitus, koska harjoituksessa ei tarvitse osata mitään! Pääasia on, että kiinnostusta löytyy rentoutumiselle ja rauhoittumiselle, ja avointa mieltä uusia kokemuksia kohtaan. Äänimaljojen ääni ja värähtely helpottaa pysähtymään ja rentoutumaan.

Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat kaikille yksilöllisiä, mutta hyötyjä voivat olla syventynyt rentous, läsnäolo ja paluu omaan sisäiseen tilaan ja rauhaan. Koe itsestäsi jotain vanhaa, mitä olet unohtanut ja jotain uutta, mitä et ole vielä löytänyt.

Tämä rentoutusharjoitus tehdään mukavasti makuu- tai lepoasennossa. Otathan mukaasi oman alustan ja jos mahdollista, myös viltti ja jopa tyyny on hyvä olla.

Rentoutuksen ohjaa Nina, tamperelainen jooganohjaaja, joka on kiinnostunut tietoisesta, omannäköisestä elämisestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


Illan päätteeksi on varattu pientä tarjoilua ja aikaa keskustelulle. 

Osallistuminen on maksutonta. Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia. 

Rentoutusillan yhteistyössä järjestävät Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi -toiminta.

 

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 2.4. klo 18 alkaen: https://www.lyyti.in/Rentoutusilta_vanhemmille_0858


Lisätiedot:

Johanna Kantanen, Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry, kantanen@kvtukitampere.fi, p. 050 388 6144.

Sanna Maja, Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi-toiminta, sanna.maja@tampereenlastenklinikantuki.fi, p. 050 573 0891.